Şimdi Ara

PREMİUMSUZ OYUNA GİRİŞ YOLU BULUNMUŞTUR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
3.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • inanamayanla geliyor kanıtı alın size resim
  • bende bi bilgi vercek zannediyom. herkezin denediği yol bu sen sadce şans eseri girmişsin
  • kardesım klavyeye asılıyo ben mousa olmuyo hurafe arkadasın dedıgı gıbı
  • quote:

Orjinalden alıntı: D@n93rMert

Demek istediği şu:

Server select ve connect,enter,mouse ile connect,non pre gelince enter,mouse ile connect,non pre gelince enter...Böyle.

e ztn bizde ole yapıoruz ama girmio ?
  • dedii gibi 3 saattir yapıom ellerim koptu genede giremedim
  • önerin için ty ben girdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: D@n93rMert

Demek istediği şu:

Server select ve connect,enter,mouse ile connect,non pre gelince enter,mouse ile connect,non pre gelince enter...Böyle.

Ulan bunuda denedim olmuıyor

Premiumlu acc bile girmiyor nasıl iş ya
  • bunu bende buldum ama ben öle yaptım baya ama hiç bişey olmayınca biraz dedim olmuyo heralde ama şimdi sen dedin oluyo merak ettim.
  • beyler bu bence bir bug
    çünkü pre olan arkadaşlarda giremiyorlar sorun yok bence düzelecektir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Datamaniazz

quote:

Orjinalden alıntı: tiny2003

ARKDAŞLAR PREMİUM YOK AMA OYUNA ŞİMDİ YANİ 16:20 SAATLERİNDE GİRDİM CYHPER BU KONUYA TAKEP GELDİĞİ ZAMAN 5 DK İÇİNDE SİZİNLE PAYLAŞACAĞIM

mal aq

http://forum.donanimhaber.com/m_8846907/tm.htm

Forumdan defol.Senin gibileri istemiyoruz !!

• olm adam yalan sölü post kasmak içişn yapmıs bunu sizde inanıonuz yaf adam balına girmiş o kdr mantıklı bi açıklaması yoq bu işin
  • girmiyor
  • ya ne kdara ön yarğılısıznı anlamam ben giriyorum diyorum 2 dk oyunda durduk ne kdar veriştirmişsiniz arkamdan ben giriyorum dostum siz gremiyorsanız benim problemim değil (adsl kullanan garip dostlarım)
  • denemeden etmeden hurafe yalan sölüyo post kasio felan deyerek adamı suclamayın ben denedim hakkaten girdi ayrıca post kasıyo diyenlerde post kasmiş oluyo post kasio diyerek madem cvp yazmayın yalan söyledigini düşünüyosanız ben girdim bu yolla
  • http://www.h-e-m-e-n-p-a-y-l-a-s.com/download/1412809/baglaniyor.JPG.html=DCDE95823069
    bu birinci resim devamı var siteye atmazk uzun oluyor ayyııpp syııp yargısız infaz
  • ya git hadiişine post kasmak için açıyonuz bole sacma sapan topicleri hayret bişi yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: tiny2003

http://www.h-e-m-e-n-p-a-y-l-a-s.com/download/1412809/baglaniyor.JPG.html=DCDE95823069

Silme linkini vermişsin

• tiny2003 ve lancehor sanırım bunların ıkısıde aynı adam post kasmaya uğrasıyorlar araştırılsın pls
  • BEN NEYİN PEŞİNDEYİMKİ UMRUMDE DEĞİL YA BEN YAPACAĞIMI YAPMIŞ YARDIMDA BULUNMUŞUM SİZ BİLDİĞİNİZİ YAPIN KÖTÜLEYİN BAKALIM YARIN ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜR EDERSEN VEYA BU YOLLA GİRERSEN SEN ADAM DEĞİLSİN DOSTUM HADİ BANA MÜSADE BEN BİRAZ LVL KASMAMA LAZIM

IMainBlackI (lider end asis)
    CYHPER -HUMAN (64LVL)
    nicksiz1985
    +7 shel set 3 parça +8 shel
    +8 rebirt glave
    wp +1 roc+0 +10 takılar

CÜMLETEN ALLAH'A EMANET OLUN
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.