olm adam yalan sölü post kasmak içişn yapmıs bunu sizde inanıonuz yaf adam balına girmiş o kdr mantıklı bi açıklaması yoq bu işin
girmiyor
ya ne kdara ön yarğılısıznı anlamam ben giriyorum diyorum 2 dk oyunda durduk ne kdar veriştirmişsiniz arkamdan ben giriyorum dostum siz gremiyorsanız benim problemim değil (adsl kullanan garip dostlarım)
denemeden etmeden hurafe yalan sölüyo post kasio felan deyerek adamı suclamayın ben denedim hakkaten girdi ayrıca post kasıyo diyenlerde post kasmiş oluyo post kasio diyerek madem cvp yazmayın yalan söyledigini düşünüyosanız ben girdim bu yolla
tiny2003 ve lancehor sanırım bunların ıkısıde aynı adam post kasmaya uğrasıyorlar araştırılsın pls
BEN NEYİN PEŞİNDEYİMKİ UMRUMDE DEĞİL YA BEN YAPACAĞIMI YAPMIŞ YARDIMDA BULUNMUŞUM SİZ BİLDİĞİNİZİ YAPIN KÖTÜLEYİN BAKALIM YARIN ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜR EDERSEN VEYA BU YOLLA GİRERSEN SEN ADAM DEĞİLSİN DOSTUM HADİ BANA MÜSADE BEN BİRAZ LVL KASMAMA LAZIM
IMainBlackI (lider end asis) CYHPER -HUMAN (64LVL) nicksiz1985 +7 shel set 3 parça +8 shel +8 rebirt glave wp +1 roc+0 +10 takılar