Şimdi Ara

Premiumumuzla rezil oluyoruz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • O kadar para verip premium alıyoruz.Günde en az 5 - 6 kere dc şimdide servera giremiyoruz.Ne iş ya?Nereye gidiyo?Eskiden böylemiydi?

• Ya evt ya premliyuz ve giremiyoruz failed ya bari prem durdursalar gitmese boşuna of ya
  • Prenizin boşuna gittiğine inanıyorsanız birdaha premium almazsınız olur biter...

Ayrıca şu günlerde gerek ttnette gerek k2 de sorunlar mevcut benim char tam 1 gün askıda premiuma laf ediyormuyum? demekki birşeyler düzeltilmeye çalışıyor sorunlar var demekki yoksa k2 niye premiumları oyuna almasın bir sorun varki giremiyorsun. Ayrıca bence k2 ye para veren kişi bunları kabullenmesi gerekir çünkü oyunda ne zaman ne olacağı belli değildir bekleyelim görelim öyle değilmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: KiLL4YoU

Prenizin boşuna gittiğine inanıyorsanız birdaha premium almazsınız olur biter...

Ayrıca şu günlerde gerek ttnette gerek k2 de sorunlar mevcut benim char tam 1 gün askıda premiuma laf ediyormuyum? demekki birşeyler düzeltilmeye çalışıyor sorunlar var demekki yoksa k2 niye premiumları oyuna almasın bir sorun varki giremiyorsun. Ayrıca bence k2 ye para veren kişi bunları kabullenmesi gerekir çünkü oyunda ne zaman ne olacağı belli değildir bekleyelim görelim öyle değilmi

Sabreden dermiş muradına ermiş
    Hep böyle olucak değil ya biraz sabır bende sinirlenmiyor değilim preminiumdan değil ama oyun 4 5 saat kapanmasından

• Gerçekten ya bide hergün giremiyorum ben tatil günüm bugün.dahada sinir oldum ya pof bi bilgilsi olan varmı ne zaman düzelir_?
  • Arkadaşlar yeri geliyor kimileriniz topicler açıyor böyle oynumu olur dupe e bak 999 tane bus dupe...
    vs..vs..

Arkadaşlar bu sorunlar nasıl halledilecek tabiki birtakım aksaklıklar olacak her türlü işlerde aksaklıklar olabiliyor bu tür hataları veya bug'lar engellemek için oyun kapanıyor hatalar tabiki olacak hiç bitmeyecek biraz sabredin lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: magicikan_cem

quote:

Orjinalden alıntı: KiLL4YoU

Prenizin boşuna gittiğine inanıyorsanız birdaha premium almazsınız olur biter...

Sabreden dermiş muradına ermiş
    Hep böyle olucak değil ya biraz sabır bende sinirlenmiyor değilim preminiumdan değil ama oyun 4 5 saat kapanmasından

Hep boyle olucak deil ama 1 hftrdır boyle kardeşim sabırmı kaldı bu arada sende laf etmiyorum diyosun ama forumda laf etmiyosun yoksa biz yokken ohooooo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alfa olalım dedik engellendik
    3 yıl önce açıldı
    Ortak Olduk
    17 yıl önce açıldı
    Biz varya boşa yaşıyoruz.
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • servere giren bi char acn edana 3 deyim IsIand Pm atın kasalım
  • madem oyunda sorunlar var her zamanki gibi hiç girmesin diğer serverleride kapatsınlar rahat raht görsünler işlerini nasıl bişimişte bu 1 haftadır bitmiyo anlayamıyorumm
  • ya yeni server gelecegi zman larda hep boyle oluyor ondan dolayi bence
  • valla edana giriyordu x de oynadığım halde edana yeni char actım zevkine kasıyorum :D
  • Bu kadar parayı kazandıktan sonra 3 yıldır hala daha sorun yaşatan bir oyun olan KOya mı sabır göstereceğiz?Bende premium aldım alıyorumda hakkımında bu olduguna inanmıyorum.Sorun ne ise anında çözmek zorundalar.Bundan başka bir şey söylemenin gereği yok.Tek sorun ne yaparsak yapalım kendimize durumu var.Konuştuklarımız sadece bu forumdan ibaret oluyor.Adamların bizi kafalarına taktıkları yok...Biz kendi kendimize diyoruz yok dc oldu neden oldu vs gibilerinden.Bir gün olsun adam gibi açıklama bile olmadı bunların sitelerinde.Yazmışlar sitelerine biraz sorun yaşayacapız felan fişman diye.Sanki robot misali.Bizde sorun yaşayacağımızı bilirizde neden yaşıyoruz bunu bilmiyoruz...Uyutukça uyutuyo bunlar bizi ya neyse...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.