Fiyata göre en geç bu hafta içerisinde 20-30 tane alabilirim.
ülkemizde bildiğim kadarıyla öyle bir varlık yok :D yurtdışına çıkıp alıp getirebilirsin (: başka türlü olacağını sanmıyorum çünkü bildiğim kadarıyla tüm teknoloji marketlerine Aral Game aracılığıyla geliyor bi onlarla görüşsen iyi olur (:
Merhaba netteonline ın yöneticilerindenim. Gaming alanında ülkedeki en büyük toptancılardan birisiyiz.İzmir de de tekiz. Özel mesajdan gelen her arkadaşa yardımcı olabilirim. Aral game ile de çalışıyoruz fakat kod olarak onlar bizden pahalı kalırlar.
teşekkürler :)
quote:
Orijinalden alıntı: netteonline
Merhaba netteonline ın yöneticilerindenim. Gaming alanında ülkedeki en büyük toptancılardan birisiyiz.İzmir de de tekiz. Özel mesajdan gelen her arkadaşa yardımcı olabilirim. Aral game ile de çalışıyoruz fakat kod olarak onlar bizden pahalı kalırlar.
Ya madem öyle bizi biraz bilgilendirebilir misiniz hocam ya? Nerden alıyosunuz, kaça mâl oluyor, Aral'ın olayı nedir, bu mount birlikte verme muhabbeti nedir, nerden (web-reel) almamızı tavsiye edersiniz, diğer oyunları da getiriyosunuzdur, piyasa hakkında zaman ayırabileceğiniz kadar bilgi verir misiniz? Ben özellikle spesifik olarak şu recruit mount vs veren satıcıları anlamıyorum, Annual-Pass falan da satıyolar, cabası. Nerden alırlar, nası para kazanırlar..
quote:
Orijinalden alıntı: Kril
quote:
Orijinalden alıntı: netteonline
Ya madem öyle bizi biraz bilgilendirebilir misiniz hocam ya? Nerden alıyosunuz, kaça mâl oluyor, Aral'ın olayı nedir, bu mount birlikte verme muhabbeti nedir, nerden (web-reel) almamızı tavsiye edersiniz, diğer oyunları da getiriyosunuzdur, piyasa hakkında zaman ayırabileceğiniz kadar bilgi verir misiniz? Ben özellikle spesifik olarak şu recruit mount vs veren satıcıları anlamıyorum, Annual-Pass falan da satıyolar, cabası. Nerden alırlar, nası para kazanırlar..
Valla bence anlatmaz çünkü bu sefer yaptığını herkes yapar,para kazanamaz.Ama yine de sen sormuş ol sorunu
Az önce alışverişten geldik. Mediamarkt'ta 74 tl idi.
Authenticator getirmişler 30 lira o da.
Tabi ki bilgi vereyim. Razer steelseries cyborg gibi bir çok gaming ürünün satışları var sitemizde. Birçok üründe Türkiyede 5-6 yetkili satıcıdan birisiyiz. Aral game de takdir ettiğimiz ve ürünlerini sattığımız ticaretimiz olan bir firma. Ama sizlerde iyi biliyorsunuz ki fiyatları biraz yukarıda kalıyor.Bu yüzden yurtdışından direk kod getirtiyoruz. Playerların istediği her materyali getirtmeye çalışıyoruz.Bunun yanında Online Oyun Tutkunları adında bir grubumuz var.Facebook üzerinden facebook@netteonline.com adresinden müşteri hizmetlerinden direk soracağınız birşey varsa bilgi alabilirsiniz. Fiyatlarımıza gelince günde 3 sefer fiyatlar değişebilir. O yüzden direk bilgi veremiyoruz ama bu arkadaşa bu hafta için bir sefere mahsus "60 günlük prepaid 45tl" den fiyat verdik.Bunu burada paylaşmaktan çekinmiyoruz çünkü kolay bir iş değil bunu herkes yapamaz 2 hafta önce Amerika da oyun fuarına katıldık. blizzard ile toplantımız vardı. Gelirken jinx in t-shirtlerinden getirttik blizzard etiketli.Authenticator getirtmiyoruz çünkü kullanıpta hacklenen player arkadaşlarımız var.Kodlarımızda mount verme yoktur.web olarak size bizi önerebilirim. facebook üzerinden bize ulaşabilirsiniz. veya direk adress vermek burada yasakmı, değilmi? bilemiyorum ama sorunuz üzerine cevaplayayım netteonline . com sorunuza cevap olan adres. Ayrıca bir örnek daha vereyim bakınhttp://resim.donanimhaber.com/m_58854249/mpage_1/f_/key_//tm.htm Biz bu arkadaşları desekleriz.Orada yazdığımız üzere diablo III daha çıkmadı ama kulaklığı mouse ve mousepad i bizim 2 aydır satışlarımızda mevcut. Bu gibi gruplarla bir grup lideri ile referans verirseniz donanımhaberin yazılarından bilgi edindiğinizi belirtirseniz her zaman size özel indirimler veya hediyeler tanımlarız.Teşekkürler,iyi oyunlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme