of yaw pre siz oyuna girmek hayal oldu. fikri alanlar yöntemini bulanlar lütfen yardım etsin.aaaaaaaaaaaaaaaaaaacccccccccccceeeeeeeeeeeelllllllllleeeeeeeeeeeee
ya tmm bi sus her konuda msn pluss bişiler geveliosun etmioruz yardım premium al çk istiosan
yardımlarımı geveleme bulma sende yardım ett.senin sölediklerine geveleme demeyiz biz
Cok Oyuna Girmek İsitoyorsan Alıcaksın Premium Giriceksin Yada Az Uyuyup Sabah ErkEN Kalkıpda Giriceksin
zaten öle yapıom
Bak kardes sana 2 yontem verim ;
1.) mesela Logos 1 e gireceksin L 1 e geliyosun sonra mausu ronak'ın ustune getiriyosun enter basıyosun aynı anda ronağa basiyosun boyle yaparak her zaman connecting geliyo boyle boyle deniyosun 10 dk icinde L 1 desin 2.) simdi Logos 3 e girmek istiyosun diyelim L 3 e geliyosun entera basiyosun aynı anda Logos yazan yere basiyosun boyle her zaman connecting geliyo ve 5 dk icinde oyunda oluyosun ben boyle giriyorum !!
kanka dediğini yaptım. her zaman connetting gelio ama oyun donuyo server failed vario
YA KARDES HIC KENDINI BOSUNA YORMA.Hic bir online oyun presiz degildir.premiuım olmasada degisik seyler vardır satın almak icin .ve bunlari satın almazsan o oyunu bosuna oynuosun demektir.
Premium yada parayla alınan başka şeyler olmayan oyunlar yok.Zaten onlar alınmazsa oyun artık ilerleyemez,devam edemez.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme