Şimdi Ara

PressReader kullanan var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün 7 gazete..bugün bi 7 tane daha..gazete okumaya bayılırım..ahh ahh bi ipad im olsa
  • Gazeteleri nereye indirdiğini buldum

/var/mobile/Applications/99986973-A4A3-4BB4-B1E4-004FDB1CC933/Library/Caches/issues/

dizini altında pdn uzantısı ile saklıyor. Dosya uzantısını pdf yapıp açmaya çalışınca adobe reader açmak için şifre istiyor. acep şifre nedir ki?
  • issues te bişey çıkmıyor

edit:gazete yoktu hazırda.indirdim bi tane
    .pdn dosyası ve şifreli..nasıl kırarız bunu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 23 Ağustos 2011; 22:48:03 >
  • Uğraşmaya değmez bence
  • sizde haberturk çıkıyor mu ? download yapabiliyor musunuz bu gazeteyi ve eklerini ?
  • Bende çıkmıyor, sanırım internet sitesinde sadece var.
  • bütün listede aratınca Habertürk diye çıkıyor.ama indirilmiyor.oradan okunuluyor.çok kasıyor o biçimde de
  • Ben ipad den bakıyorum onda nedense habertürk gözükmüyor.
  •  PressReader kullanan var mı?
     PressReader kullanan var mı?

bu şekilde okuyabiliyorsunuz ama zoom yapmak çok zor.kasıyor cihazı..

Turkey(17) ve Turkey (28) olmak üzere 2 farklı yer var.search tan ara haberturk diye..

sorun şu download butonu var bunda.ama izin vermiyor download etmeye..deliver butonu nedense çalışmıyor aktif olarak...
    bir de sen denesene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 25 Ağustos 2011; 19:40:33 >

• up
  • Ben denedim malesef habertürk bende olmadı.
  • çok ilginç..haberturk ün durumdan haberi var mı acaba ?
  • fazla kurcalamamak lazim , nede olsa bedava kullaniyoruz zaten , haberturkde olmayi versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulwi -- 28 Ağustos 2011; 12:52:41 >
  • Herseyin elektronik olmasından hoşlanmıyorum ben pek :) eve gelen gazeteleri kağıt sikirtisi eşliğinde okumak daha cazip
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulwi

fazla kurcalamamak lazim , nede olsa bedava kullaniyoruz zaten , haberturkde olmayi versin.

• şuan aktif gazeteler var mı ? ona göre indirip kuracagım. ücretsiz indirebiliyor muyuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

şuan aktif gazeteler var mı ? ona göre indirip kuracagım. ücretsiz indirebiliyor muyuz ?

indirip kurma dediğiniz işi ben günde 2 kere yapıyorum.
    6mb lık apps
    ne olacak indir gitsin..
    9 adet aktif gazete var.benim indirdiğim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 4 Eylül 2011; 21:15:38 >
  • 7 tane indirme hakkı veriyor. ben tüm haklarımı bitirdim.1 dolar ödeyin dediç bu 1 dolar gazete başımı yoksa sınırsız mı ? malum yerde bulamadım ayrıca. nasıl sınırsızca kullanırız bunu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedman

quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

şuan aktif gazeteler var mı ? ona göre indirip kuracagım. ücretsiz indirebiliyor muyuz ?

indirip kurma dediğiniz işi ben günde 2 kere yapıyorum.
    6mb lık apps
    ne olacak indir gitsin..
    9 adet aktif gazete var.benim indirdiğim..

9 gazeteyi nasıl indirdiniz ? bana 7 tane indirme hakkı verdi. ve tükendi.

• uygulamayı silip tekrar yüklemeniz gerekiyor.tekrar yükledikten sonra uygulamayı açmıyorsunuz..
    cydia dan UDİDFAKER i yüklüyorsunuz..udidfaker ile fake atıyorsunuz
    ardından programı açtıgınızda size tekrar 7 indirme hakkı veriyor..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.