Şimdi Ara

pretec 3a30

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pretec 3a30 almak istiyorum yorumlar lütfen bazen gaza gelip almak istiyorum bir yerde birşey okuyorum vazgeçiyorum bu arada fiyatı 420YTL 'ye düşmüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkancatar -- 6 Ocak 2005, 22:23:59 >

• Dostum benim sana nacizane tavsiyem marka'dan şaşmaman...
    Aynı fiyata alacağın markalı bi makine daha iyi olur derim.
    Karar senin...
    Kolay gelsin
    Makinenin linki...http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=289&productid=bd19448

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ha.Mim.Ra -- 6 Ocak 2005, 22:47:45 >
  • dostum peki hp m407 ye ne dersin o biraz daha ucuz
  • nerde 420 ye düşmüş?
  • http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_a75%2Cfuji_finepixa340%2Chp_m407%2Ckodak_cx7430%2Cnikon_cp4100&show=all
    Yukarıdaki linkteki makineler sana uygun gibi.Bence en iysi A75 manuel özllikleri, makrosu,32mb dahili hafızası ile diğerlerinden üstün gibi görünüyo.Kolay gelsin

• Pretec ın o yazdıgın urununu alırsan iznelimlerini paylaşmanı istiyorum . Bende dusunuyordum cunku ... Ama Canon S1 IS istiyoruuum been
  • quote:

Orjinalden alıntı: andydark

Pretec ın o yazdıgın urununu alırsan iznelimlerini paylaşmanı istiyorum . Bende dusunuyordum cunku ... Ama Canon S1 IS istiyoruuum been

Almasını bekleme çünkü bende var, merak ettiğin şeyleri sorabilirsin...
  • makine vatan bilgisayarda 415 ytl bascuda da 430 ytl ye düşmüş.Fasoaga memnun musun makineden?ben almak istiyorum ama bu paraya bu özelliklerde bir makine biraz zor
  • quote:

makine vatan bilgisayarda 415 ytl bascuda da 430 ytl ye düşmüş.

Eğer marka takıntın yoksa kesinlikle al derim, bu fiyata bu özelliklerde makina bulman zor, ben yazın 600ytl ye almıştım, Makinadan son derecede memnunum. 10x optik zoom+full manuel özellik daha ne olsun...
  • eyvallah fasoaga bu ayki kredi kartı borcumu ödiyim alacam gibi görünüyor.
  • FasoAga'cım :)

O kadar memnunum diyorsun yani gönül rahatlığı ile alabiliriz ?

Benim marka takıntım yok onuda hallederiz gerçide Canon S1 IS kullandın mı hiç yada kullanan birini gördün mü şimdi bunu sormamın nedeni iki makineninde yaklasık özelliklerinin aynı olması ama %50 bi fiyat farkı var ... Tşkür ettim şimdiden ...
  • kesinlikle alınmaz.Zaten Pretec diye bir marka yok dünyada.Aratırsan sadece dünyanın en iyi flash belleklerini üreten Pretec çıkıyor.Ama zaten onunla hiç bir alakası yok.Ben de alacaktım sonra kalitesine baktım çok kötü.Zaten Premier adında satılan ürünün aynısı dışarıda 190Ytl.Yani zaten alırsan kazık yiyecen.Tavsiyem üzerine biraz daha koy. Nikon Al.Zaten 10X zoom olsa bile lens en önemli bileşendir.Benim DSLR makinem var sırf lensi 500YTL.Yani Pretec ALINMAZZ!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resident -- 8 Ocak 2005, 18:28:10 >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_1674019/mpage_1/key_//tm.htm#1674527

Bugun sipariş ettim gelince ( Pazartesi salı falan gelir) iznelimlerimi yazıcam. Görüşmek üzere
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.