Şimdi Ara

PRETEC - I-DISK TINY LUXURY BELLEKLER?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PRETEC - I-DISK TINY LUXURY 2GB USB2.0 BELLEK leri tavsiye eder misiniz? Kullanan arkadaşlar deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
    Sitesin de okuma hızı 12MB/sn yazma hızı 6MB/sn diye açıklamış.

http://www.pretec-europe.com/en/index-en.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dHmann -- 24 Ekim 2006; 16:07:58 >

• piyasanın belkide en küçük bellekleri diyebilirim ebatından dolayı çok satılıyor..ve kolay kolay sorun da çıkarmıyor 2 yıl garantisi var sorun çıktığın dada genelde yenisini veriyorlar.. şimdilik 1 vr 2 gb ı var 512 mb artık üretilmiyor..fiyatlarıda
    1 gb 50 ytl
    2 gb 100 ytl civarında...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdg52 -- 27 Ekim 2006; 20:33:03 >
  • @hdg52 teşekürler....
    Bu konu da pek fazla yorum yapılmadı ama bir hafta önce Hızlı Sistem de 89,50 YTL 10 taksit ile aldım. Görüşlerimi paylaşıyor ve bu ürünü tavsiye ediyorum.

ÜRÜNÜN ARTILARI
    1-Çok küçük ve kibar
    2-Kapak kullanılmadığı için kaybolma riski yok
    3-Taşıması kolay,anahtarlık ve boyun askı zinciri var.
    4-Kingstom data traveler I den daha hızlı yazıyor. Yazma hızı 6mb/sn
    5-Kime gösterdiysem şekil olarak herkes beğendi.

ÜRÜNÜN EKSİLERİ

1-Garanti süresi 2 yıl. Kingstom ve Corsaire göre dezavantaj.
    2-Eski kasalarda yani ön de usb portu olmayan bilgisayarlarda takarken zorlanabilirsiniz.

• bunu bende almayı planlıyorum.
    hepsiburada da 1gb 44 ytl 2gb 90 ytl
    daha ucuz bulunabilecek yer var mı?
  • benim aklıma yatan iki bellekten biri corsair flash voyager 2gb digeri de bu. yanlız bunun yazma hızı corsaır'ın hızının yarısı. en buyuk dez avantaj burada. birde bunun wave versiyonu var. oda en fazla 2 gb ve bundan 1.5-2mb daha hızlı yazıyor. ama Türkiye'de sadece 1 gb'lik olanı satılıyor. En azından ben oyle biliyorum. genel olarak guzel ve uygun fiyatta. Keske biraz daha hızlı olsa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

benim aklıma yatan iki bellekten biri corsair flash voyager 2gb digeri de bu. yanlız bunun yazma hızı corsaır'ın hızının yarısı. en buyuk dez avantaj burada. birde bunun wave versiyonu var. oda en fazla 2 gb ve bundan 1.5-2mb daha hızlı yazıyor. ama Türkiye'de sadece 1 gb'lik olanı satılıyor. En azından ben oyle biliyorum. genel olarak guzel ve uygun fiyatta. Keske biraz daha hızlı olsa.

Wave versiyonu da aynı 12mb/sn okuma 6mb/sn yazma hızı na sahip. Link i aşağı da.
    http://www.pretec-europe.com/en/index-en.htm

Kingston dan kesinlikle daha hızlı. EVET! Corsair voyager daha hızlı (okuma 19mb/sn yazma 13mb/sn)ve 10 yıl garantili. 133 YTL.
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=84977&productid=bd80063

Pretec küçük dosya aktarımında yeterince hızlı. 800 MB VCD Yİ 2dk da yazıyor. Çok parçalı dosyalar da biraz yavaş kalıyor. Ancak küçük dosya aktarımlarında hiç bir fark hissetmediğiniz halde 30-40 YTL verip vermemek size kalmış.

• 1 gb pretec tiny aldım.
    2 gb için şimdilik beklemek gerektiğine karar verdim.çünkü fiyatlar durmadan ucuzluyor.
    gördüğüm en küçük flash bellek.
    xp de sorunsuz çalıştı.
    anahtarlığıma taktım.
    çok kullanışlı.
  • ha bi de hepsiburada dan aldım.ama içinden anahtarlık boyun askısı falan çıkmadı .sanırım yürütmüşler.
    artık hepsiburdaya da güven olmuyor bozdular iyice....
  • Öncelikle hayırlı olsun diyorum.www.hs.com.tr den anahtarlık ve boyun zincirli olarak almıştım. Boyun askısı ile kullanıyorum. Menmunum ve tavsiye ediyorum. Bir arkadaşım,geçen sene 512mb lık Kingston u 56 ytl almıştı. Şimdi bin pişman. Bir zaman sonra bizde pişman olacağız ama umarım bu süre hemen gelmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.