Şimdi Ara

Pri healler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Priest healler düşünüyorum raidde yada arenada işe yarar mı yardımcı olabilir misiniz
    edit: "işe yarar mı" da ki kastım kolay oynanabilirlik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nadidas -- 23 Kasım 2011; 2:03:11 >

• Bana kızma ama çok saçma bir soru olmuş.

Sebebine gelince; Priest tabikide oynanabilir ve oyunda her açıdan faydalı bir classtır, ki oyunda faydasız class yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Parqual Fintallas

Bana kızma ama çok saçma bir soru olmuş.

Sebebine gelince; Priest tabikide oynanabilir ve oyunda her açıdan faydalı bir classtır, ki oyunda faydasız class yoktur.

Fazla iyi oynayamıyorum o yüzden açtım aslında konuyu
    ne demek istediğimi tam anlatamadım ondan dolayı, iyi oynuyo sayılmam ondan kolay bi class istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nadidas -- 23 Kasım 2011; 2:21:31 >
  • priest sana göre değil o zaman. ve saçma sçma konu açmayı bırak sorularını yeni başlayanlar merkezinden sor!!
  • kolay bir class istiyorsan mage oyna.. pvede 2 2 2 2 2 2 2 tusuna basarak oynanıyor.. pvpdede bir cone of cold üflersin, kacana bir frost nova.. sonra frost bolt + ice lance..
  • Zor class yoktur, çok araştırma sevmeyen oyuncu vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrfondip -- 23 Kasım 2011; 14:47:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrfondip

Zor class yoktur, çok araştırma sevmeyen oyuncu vardır

Aynen, biraz araştırsan aslında her class oynanabilir rahatlıkla
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrfondip

Zor class yoktur, çok araştırma sevmeyen oyuncu vardır

Adam noktayı koymuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kyle Butler

priest sana göre değil o zaman. ve saçma sçma konu açmayı bırak sorularını yeni başlayanlar merkezinden sor!!

Oyunda yeniyim sana saçma gelen şeyler benim henüz anlayamadığım şeyler oluyo kusura bakma
  • Bu soruyu arkadaşım sorsa "lan sen gerizekâlı mısın, işe yaramakla kolay oynanabilirlik arasında ne gibi bir bağ var da birbirini referans ediyosun?é derdim.
  • fazla iyi oynayamıyorsan hepsi zor gelecek zaten ve başarılı olamayacaksın çok yüksek ihtimal.o yüzden beğendiğin bir tanesini seçip takıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: rinyth

quote:

priest sana göre değil o zaman. ve saçma sçma konu açmayı bırak sorularını yeni başlayanlar merkezinden sor!!

Oyunda yeniyim sana saçma gelen şeyler benim henüz anlayamadığım şeyler oluyo kusura bakma

iyi işte bende nu diyorum." yeni başlayanlar merkezi" diye bi konumuz var sırf sizin saçma sorularınız için.
  • Herkes neden bu kadar sinirli ve agresif davranıyor anlayamadım , buraya konu açılınca ne oluyor , girersiniz ilginizi çekmediyse çıkmanız 10 saniyenizi alır. Arkadaş yardım almak için bir soru sormuş bu kadar yüklenmeniz bana kalırsa yersiz olmuş. Bu forumun amacı yardımlaşma ve bilmeyen kişilerin öğrenmesine yardımcı olmaktı diye hatırlıyorum. Biraz daha yapıcı davranmanız dileğiyle arkadaşlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rinyth

quote:

iyi işte bende nu diyorum." yeni başlayanlar merkezi" diye bi konumuz var sırf sizin saçma sorularınız için.

Senin artistliğin kime ben onu anlayamadım? Iyi güzel bayağı birşey biliyorsun da neden her önüne gelene gerizekalı gibi davranıyorsun, agresif olmaları için bu tür elemanlara para veriyor heralde DH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyfk -- 23 Kasım 2011; 21:52:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Reglaor

Herkes neden bu kadar sinirli ve agresif davranıyor anlayamadım , buraya konu açılınca ne oluyor , girersiniz ilginizi çekmediyse çıkmanız 10 saniyenizi alır. Arkadaş yardım almak için bir soru sormuş bu kadar yüklenmeniz bana kalırsa yersiz olmuş. Bu forumun amacı yardımlaşma ve bilmeyen kişilerin öğrenmesine yardımcı olmaktı diye hatırlıyorum. Biraz daha yapıcı davranmanız dileğiyle arkadaşlar.

http://forum.donanimhaber.com/m_52376887/tm.htm bu konu boşuna açılmadı canım kardeşim.
    nadidasın açtığı konulara bakarsanız bi paladin konusu açmış bi shaman bi en iyi healer bi pvp grubu kurucaz hangi healer olayım. bu kadar konu boşa hepsinin cevabı aynı.

@hyfk indir lan o elini kırarım ha

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.