Şimdi Ara

Pri-Secondary Hak Bilgi Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fizboz

Hayir vermek zorunda degil.

Pri-Secondary Hak Bilgi Yardım

"Hayir vermek zorunda degil."

15 Nisan 2017 11:49:02 DahaPM AlıntıCevapŞikayet
    Rise of the Tomb Raider
    TR PSN
    Pri hesap
    Sec forumda
    Tum bilgileriyle verilecektir.

SATILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fizboz -- 17 Nisan 2017; 21:31:36 >

https://forum.donanimhaber.com/b-font-color-f00-ps4-dijital-oyun-kardeslik-satis-takas-grubu-satilik-ilanlar-font-b--109819213-2764

Başka söze gerek olduğunu düşünmüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ticaretin kanunu olmaz ahlaki değeri olur.
    Primary hak sahibi kesinlikle tüm bilgileri ister forumda bu böyledir.
    Ancak siz kendi derdinizi baştan anlatmamışsınız ve arada bir gerilim ile inatlaşma olmuş.
    Siz deseydiniz ki arkadaşım böyle böyle ben bu hesabı sürekli kullanıyorum ve kişisel bilgilerim dahil hepsi var karşı taraftaki kişide buna itiraz etmezdi ahlaki durum burda doğuyor çünkü eğer aynı durumda olsa kendide bu şekilde yapıcağını bilir.
    Ancak siz anlaşmaktan öte illa germişsiniz ortamı beraber anlaşın olmuyor ise arkadaş ücretini geri ödeme yapın ve başka kişi ile devam edin bu defa herşeyi açıkca belirterek.

Çavuş arkadaş takılıyorum yanlış anlaşılmasın
    Bence arayı bulmayı olmazsa da ücreti almayı düşünebilirsin.
    Bu şekilde mantıken yol çıkmıyor konuşmalarınızda

İyi Forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kehanist -- 6 Mart 2018; 9:17:8 >

• Niye bu kadar gerildiniz anlamadim.Anladigim kadari ile konu sahibi arkadasin saattigi hesap ana hesabi. Zaten o hesapta oynadigi icin pri hakkini satmak istemis.Zaten kendi ana hesabi oldugu icin ve tum kisisel bilgileri vs oldugu icin diger bilgileri vermek istememis olabilir ki bence bu gayet normal.Alici arkadas ise bu durumu kabul etmiyorsa alisverisi yapmazdiniz olur biterdi. Burda amacimiz eglence dogal olarak playstation bolumu burasi.

Daha fazla uzatmayip birbirinizin kalbini kirmayin lutfen. Iyi forumlar .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabri a.k.a Hayalet kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ne yazdıysam kabul etmediler.Burada bir gruplaşma var.İşin içinden çıkılacak gibi değil.Yorumlari oku bak.Ne yazdıysam benim aleyhime suçlayıcılık.Ben kötü birşey demedim.Evet diğer arkadaşın dediği gibi.Konuya geç girdim.Hesabın second hakkını satma niyetimde yok.Priside satıldı dün gece.2 kutulu oyuna verdim.Yine söylüyorum yine söylüyorum.Altını çizerek söylüyorum.Priye herşeyi vermek zorunda diyenler.Hesabi satmicaksa kişi asıl sahibi vermek zorunda değil.Eğerki satılır ise second.Rehberimde kaydederim var 3 5 kişi bu ilk degil.Satar isem Priyede güvenim var ise veririm hesabın hakkını.Güven vermemişse yine üzerime olur sorun olmasın haksızlık olmasın.kisiler yine bana yönelecek biliyorum.Sifre değişme işlemi olur temize çeker iki tarafada dönüş yapar veririm.Benimle mücadele veren arkadaş da ego var.Bu egolar ile yürümez bu iş.Bir aile olmuşsunuz hepiniz.Yazdiniz da yazdınız.OYUN SATILDI. KONUDA KAPANDI.

Herkeze iyi oyunlar İyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sabri a.k.a Hayalet

Niye bu kadar gerildiniz anlamadim.Anladigim kadari ile konu sahibi arkadasin saattigi hesap ana hesabi. Zaten o hesapta oynadigi icin pri hakkini satmak istemis.Zaten kendi ana hesabi oldugu icin ve tum kisisel bilgileri vs oldugu icin diger bilgileri vermek istememis olabilir ki bence bu gayet normal.Alici arkadas ise bu durumu kabul etmiyorsa alisverisi yapmazdiniz olur biterdi. Burda amacimiz eglence dogal olarak playstation bolumu burasi.

Sizi ben kardeşlik forum kısmında hiç görmedim fakat kendinizce nasıl kural uydurabiliyorsunuz? Nereden duydunuz veyahut nereden oluşturdunuz da primary hak satılırsa mail bilgileri vermez kısmında karar kıldınız bana açıklar mısınız?

• Ozgurkanar O kullanıcısına yanıt
    Sen anlamıyorsun sanırım anlamakta zorluk çekiyorsun.Oyunu almışsın!Oyun satılmış neyin davasındasın sen.Arkadaşım konu kapandı.KONU KİLİT.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozgurkanar

quote:

Orijinalden alıntı: Sabri a.k.a Hayalet

Niye bu kadar gerildiniz anlamadim.Anladigim kadari ile konu sahibi arkadasin saattigi hesap ana hesabi. Zaten o hesapta oynadigi icin pri hakkini satmak istemis.Zaten kendi ana hesabi oldugu icin ve tum kisisel bilgileri vs oldugu icin diger bilgileri vermek istememis olabilir ki bence bu gayet normal.Alici arkadas ise bu durumu kabul etmiyorsa alisverisi yapmazdiniz olur biterdi. Burda amacimiz eglence dogal olarak playstation bolumu burasi.

Sizi ben kardeşlik forum kısmında hiç görmedim fakat kendinizce nasıl kural uydurabiliyorsunuz? Nereden duydunuz veyahut nereden oluşturdunuz da primary hak satılırsa mail bilgileri vermez kısmında karar kıldınız bana açıklar mısınız?

Merhabalar sorulariniza hemen cevap vereyim hocam.

ilk olarak yillardir kardeslik yaptim insanlarla , ps3 zamanlarinda 5 kisi kardeslik yaparken bile vardim sadece son zamanlarda aktif mesaj atmiyorum ozel den hallediyorum isimi.

Ikinci olarak ise ben kendi kafamdan kural uydurmadim. Adamin ke di ana hesabi , aktif olarak kullaniyor ce bilgilerini vemek istememesi gayet dogal. Bunun sabit bir kurali yok anayasa sini cikarmiyoruz bu isin, Isterseniz alirsiniz istemez iseniz almassiniz bu kadar basit. Madem bu kadar hayiflanicaktiniz o zaman hesabi niye aldiniz diye kendime sormadan edemiyorum.

Iyi gunler.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.