< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Ticaretin kanunu olmaz ahlaki değeri olur.
Primary hak sahibi kesinlikle tüm bilgileri ister forumda bu böyledir. Ancak siz kendi derdinizi baştan anlatmamışsınız ve arada bir gerilim ile inatlaşma olmuş. Siz deseydiniz ki arkadaşım böyle böyle ben bu hesabı sürekli kullanıyorum ve kişisel bilgilerim dahil hepsi var karşı taraftaki kişide buna itiraz etmezdi ahlaki durum burda doğuyor çünkü eğer aynı durumda olsa kendide bu şekilde yapıcağını bilir. Ancak siz anlaşmaktan öte illa germişsiniz ortamı beraber anlaşın olmuyor ise arkadaş ücretini geri ödeme yapın ve başka kişi ile devam edin bu defa herşeyi açıkca belirterek. Çavuş arkadaş takılıyorum yanlış anlaşılmasın Bence arayı bulmayı olmazsa da ücreti almayı düşünebilirsin. Bu şekilde mantıken yol çıkmıyor konuşmalarınızda İyi Forumlar |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRNAKN55 -- 5 Mart 2018; 15:20:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRNAKN55 -- 5 Mart 2018; 15:31:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozgurkanar -- 5 Mart 2018; 15:47:6 > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rumi -- 7 Mart 2018; 5:34:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |