Şimdi Ara

Pri-Secondary Hak Bilgi Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle merhabalar tüm forum sakinleri.

Benim ps ana hesabım var second hakkı ve tüm bilgileri benim üzerime.İçeriginde 8 ay plus uyelik.13 oyun var.Degerlendirmek istedim.Pri hakkıni satışa çıkardım arkadaşlar.Bir arkadaşımız da oyuna talip oldu.Pri hakkını istedi.Bende mail ve şifre verip alışverişi tamamlamak istedim.Olmaz gizli soru doğum tarihini bilgilerini herşeyini vermelisiniz dedi.Kişinin referansı yok Rütbe Çavuş yeni üye.Pek referansıda yok.Bende alışveriş yaptım.Ps4 pro aldım.Ex oyunlarını oynamak için.2 sene öncesinde Cuh1216 B mat kasa 1 tb modeli vardı alışveriş yaptım.Oyun aldım pri olsun second olsun kimseden mail gizli soru istemedim.Benmi bilmiyorum bi yardımcı olun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ticaretin kanunu olmaz ahlaki değeri olur.
    Primary hak sahibi kesinlikle tüm bilgileri ister forumda bu böyledir.
    Ancak siz kendi derdinizi baştan anlatmamışsınız ve arada bir gerilim ile inatlaşma olmuş.
    Siz deseydiniz ki arkadaşım böyle böyle ben bu hesabı sürekli kullanıyorum ve kişisel bilgilerim dahil hepsi var karşı taraftaki kişide buna itiraz etmezdi ahlaki durum burda doğuyor çünkü eğer aynı durumda olsa kendide bu şekilde yapıcağını bilir.
    Ancak siz anlaşmaktan öte illa germişsiniz ortamı beraber anlaşın olmuyor ise arkadaş ücretini geri ödeme yapın ve başka kişi ile devam edin bu defa herşeyi açıkca belirterek.

Çavuş arkadaş takılıyorum yanlış anlaşılmasın
    Bence arayı bulmayı olmazsa da ücreti almayı düşünebilirsin.
    Bu şekilde mantıken yol çıkmıyor konuşmalarınızda

İyi Forumlar
  • Takip açıkçası bende merak ediyorum bu konuyu, Pri hakkı bu arkadaş ana hesap olarak kullanacağı için mail gizli soru verilmeli mi diye.

• Yeni üyesin Arkadaşım az bi bekle yaa.Sabr et.Alisveris bitti almışsın oyunu.Konuya açıklık gelsin.Bilgilendirilelim.Senin ne dediğin belli değil.Hocam ben gizli soru vermeden zaten almam dedin.Sonradan R kim yaptı.Ya tamam kabul dedin.Sözün bir değil senin.Ben zararımı düşünürüm sen uyanıksan.BiZde saf değiliz.Sen kâr düşünüyorsun ki yazdın bize.Bana akıl verme sen bi işine baksana.Bi bekle cevap gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRNAKN55 -- 5 Mart 2018; 15:20:49 >
  • Hocam bu işin raconu şudur;

Oyunu primary alıyorsa bir kullanıcı hesabın bütün bilgilerini de almalıdır ve alır. Secondary ise sadece giriş bilgisi alır oyununa bakar.

Ancak;

Hesap sizin mi değil mi bilmiyorum ama çift hak olarak sizde duruyor.. Hesap başlangıcı tamamen size ait ise secondary hesabıda elinizden çıkarmayacaksanız vermeyebilirsiniz. ( ben vermiyorum ) çıkaracaksanızda elinizden çıkardığınız vakit primary sahibine bütün bilgileri verip yeni secondary sahibiyle iletişimlerinin kurulduğundan emin olduktan sonra aradan çekilebilirsiniz.

Ancak ve ancak;

Hesabın açılışı size ait değil ise o hesapta sadece oynama hakkınız var ise primary hak olarak satışa çıkardığınız için bütün bilgileri de primary sahibine aktarmalısınız..

Vesselam.
  • Hesabı Secondary olarak trophy oyuncu kupalar vs kendim ana hesap olarak

Kullanıyorum.Tamamı benim üzerime hesabın.Çift hakkıda benim hocam.Arada güvensizlik var.Ben zaten gizli soru vermezsen almam diyen arkadaşımız.Sonradan kabul geldi.Orasini anlamadim.Güvenemedim.Acıkcasi işin gerçeği bu.Gelde ver gizli soru doğum tarihi.çift hakkınî.Güvenemedim.Referans sağlam olanlar ile alışveriş makul artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRNAKN55 -- 5 Mart 2018; 15:31:53 >
  • durum ne olursa olsun %60 fiyat farkını veren PRI sahip oyunun tüm haklarını alır ( gizli soru, mail ) SEC hesap sadece mail ve şifre ile yetinir. bu kadar basit olay...
  • Öncelikle Merhaba,

Psn hesabını açsanız da açmasanız da mail adresini pri hak sahibine veya alıcısına teslim etmeniz gerekir satış yaparken. Secondary hak sahibi yalnızca psn giriş bilgilerine sahip olabilir. Primary (Ana,birinci,öncü,birincil) hak sahibi adı üzerindedir, secondary ana hesap olamaz mantığa aykırı.

Konu benim alışverişimden çıkalı 3 gün oldu. Referans=Güven ise sizden fazla referansım var ve güvensizliğin arkasına sığınmanız yanlış. Siz her nasıl fiyat belirliyorsanız ben de buna uygun pazarlık yaparak size Takas+para teklif ettim bu "uyanıklık, gözü açıklık" değil. Satarsınız veya satmazsınız sizin bileceğiniz iş. Ama burada bu hesabı bu şekilde satamazsınız çünkü primary hak her zaman maile sahip olması gerekir. Çünkü her çift hak alan kişi mail adresini kendi adına uygun bir mail adresiyle değiştirip bu hesabı ben açtım diyerek, primary hak satarken mail bilgisi vermez ve güvensizlik olur. Bunun önüne geçebilmek adına herkes bu şekilde alışveriş yapıyor.

Whatsapp konuşmaları bende mevcut silmedim. Çünkü sizin bu hesabı mail bilgileri vermeden satmaya çalışacağınızı biliyordum. Ben size pazarlık teklifinde bulunurken defalarca söyledim "satmıyorsanız veya anlaşamayacaksak bugün cuma ve eft saatine kadar bu işi halledelim yoksa mağdur olacağım diye". Siz "anlaştık" dediniz (ses kaydı da mevcut sonradan vazgeçtiniz). Ben sonunda size "tamam mail bilgisi de vermeyin yeter ki başka yer ile uğraşmadan alışverişi bitirelim" çünkü eft saati bitmek üzereydi ve alışveriş yapamayabilirdim diğer üyeler ile.

Konunun özü;

Primary satıyorsanız, mail ile ilgili bütün bilgileri vermelisiniz
    Secondary satıyorsanız, psn giriş bilgileri yeterlidir

İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozgurkanar -- 5 Mart 2018; 15:47:6 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK PSN ÇİFT HAK HESAPLAR
    6 yıl önce açıldı
    pri ve sec hak
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım ile konuştum zarar ediyorsun dedi bende zarar ediyorum dedim evet.Konusmayi kopyala kardesim görelim ne yazmışız.Bilgiler mevcut ise ben sildim.At tamamıyla görsünler.Düzenleme yapma mesajlarda.Bilgilendirilelim.Ben neyse onu yazdım.Eft işini geç sen.Enparanın saati yok.En para var bende sorun yok dedim.At herşeyi.Referans atıyorsun mesajlarida görsünler

• quote:

Orijinalden alıntı: eBRiHanceR

Hocam bu işin raconu şudur;

Oyunu primary alıyorsa bir kullanıcı hesabın bütün bilgilerini de almalıdır ve alır. Secondary ise sadece giriş bilgisi alır oyununa bakar.

Ancak;

Hesap sizin mi değil mi bilmiyorum ama çift hak olarak sizde duruyor.. Hesap başlangıcı tamamen size ait ise secondary hesabıda elinizden çıkarmayacaksanız vermeyebilirsiniz. ( ben vermiyorum ) çıkaracaksanızda elinizden çıkardığınız vakit primary sahibine bütün bilgileri verip yeni secondary sahibiyle iletişimlerinin kurulduğundan emin olduktan sonra aradan çekilebilirsiniz.

Ancak ve ancak;

Hesabın açılışı size ait değil ise o hesapta sadece oynama hakkınız var ise primary hak olarak satışa çıkardığınız için bütün bilgileri de primary sahibine aktarmalısınız..

Vesselam.

Teşekkürler hocam, gayet açıklayıcı olmuş.

• eBRiHanceR kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bende senin gibi yaptım zaten.Vermedim.HeSabin yarısı başkasının yarısı başkasının olsa tamam priye verirdim.Ama ana hesabim kullaniyorum satma niyetim yoookk.Ben bu olayi anlatamadim.Guzel yazmışsın.Ben kendimce haklı nedenlerim var.Sizde olsanız sizde vermezdiniz.

• Ozgurkanar O kullanıcısına yanıt
    Neyse kardeş ne yazdığı belli değil :)) Fifa 18 ini aldın.Hayirli olsun sana.Ben gizli soru yine vermem benim ana hesabım bu.Kullanmasam sknti yok.Ben vermem.İyi akşamlar.

• Ne yazdığı belli olacak. Düzgün bir şekilde ekleyeceğim mesai sonrası ne merak etme.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hiç endişen olmasın.Ben ne yazdığımı biliyorum.Yaz gelsin hepsi

• mail ve gizli soru dahil bütün bilgiler verilmek zorunda pri sahibine. eğer güvenmiyorsanız ve veremem derseniz daha güvenilir birini bulup ona satmanız lazım pri hakkı. çünkü başta dediğim gibi pri hak sahibi almak zorunda o bilgileri. ha ama güvenilirde olsa vermem derseniz o zaman satmayacaksınız pri hakkı

• Arkadaşlar referans yıllarına takılıp kalmayın ben 12 senelik üyeyim burda ama 10 senelik 50-60 referanslı üyelerin de dolandırıcı çıktığına şahit olduk ısrarla bu referans ve eski üyelik tutumunu abartıp aramızda aktif arkadaşları mağdur etmeyelim

@ozgurkanar arkadaşımızın referans sayısı gayet yüksek ona yeni üye gibi davranılması saçmalık birçok platform da ortak tanıdığım çok güvenilir bir üyedir , kendi 273 oyunlu ana hesabımı gözüm kapalı emanet ederim sizin çekinmeniz abes olmuş

Üstelik bu kadar çok oyunlu bir satış yapıyorsanız güvenemezliği bu kadar abartmak yerine satmamalısınız

Ayrıca oyun satışında size tam Bilgi verilmiyor ise uzak durun almayın diyen bizleriz yıllardır , güven sorunu yaşayan satıcı arkadaşlarımız lütfen çift hak satsın böyle eksik satmasın kimseyi de zan altında suçlamasın

• quote:

Ancak;

Ancak ve ancak;

Vesselam.

Erhancığım işin raconunda primary satılırken eskik Bilgi verilmesi yoktur burda bir racon varsa o raconu imal edecek kadar eski üyeleriyiz zaten biliyorsun ablacım

Kimse sonradan kafasına göre kendini güvene almak amaçlı karşıyı mağdur edecek önlemler alamaz böyle bir racon yok!

Primary bu !!! Adam 2 gün oynayıp satmak istediğin de secondary Arkadaşımı arayacak forum da ??

Ya düzgün satarsın tam Bilgi İle ya da satmazsın ortası yok boşa konu açmayın biz alış satış konusunu bu tip gereksiz tartışmalar yüzünden 4 kez kapandığında açtırdık emek verdik dolandırıcılığı engellemek isterken kendini Dolandirici gibi hissettiren eylemlerden sakınmalısı satıcı arkadaş

• Ya kardeşim.İlk defa karşılaştım yemin ediyorum bu durum ile.Oyunun tamamını satmadım ki diyorum.Siz pri diyorsunuz.Vermedim kimseye.Prisini satacaktim.Egerki second baskasinda olsa pride bu arkadasa devredilse tamam eyvallah.Verirdim.Ama satmadim.Satmicamda puan Trophy kupalar var.Neden satim.Versem tamam alsın onun olsun.Yazardim ona.O ilk önce kendisi yazdı.Oyun arayan kendisi.Guveni olmayan Arkadaş kendisi.Gizli soru dogum tarihu güvenmediği icin ister zaten.Dedim kendisinede satmicam ana hesabim oynuyacagim diye.Neden anlaşilmiyorum.Onu anlamadim.

• Hayir vermek zorunda degil.

• Erhan cevap vermek adabın bu mu ? Kime göre neyi savunuyorsun

Forumda kendi kendinize racon (!) icat etmeyin lütfen

kalkıp burda uyanıklık kisvesi altında şeffaf Bilgi paylaşmak yerine Bilgi saklayan bir sistemi de savunacaksan 1 hafta sonra özgür oyunu aldığında sorun yaşarsa elini taşın altına koyup mağduriyetini giderirsin bi zahmet

Kendi kendine Tribal cevaplar yazıp konuyu ve konu sahibi yerine üstüne alınıp yazacaksan o kişi ben olmayayım çünkü ciddi kırıcı konuşmak istemiyorum

Bu konunun açılması bile saçma bu forumda bir kural varsa oda sattığın bilgiyi ya tam paylaşırsın ya satmazsın 2x2=4 tartışmak bile gereksiz

Üstüne senin gibi kişisel ele alıp saygısızca cevaplamak çok yanlış

Bu konu gereksiz bile olsa amacını kendime çekmeye niyetim yok burda bulunma amacım konu sahibi arkadaşın muhatabı olan üye güvenilir bunu açıklamak

ve güven eski üye olmak İle alakasızdır bunu izah etmek için yazdım

ayrıca da dijital satış da racon diye lanse ettiğiniz gibi eksik Bilgi gizli satış yoktur tek geçerli gerçek olan şeffaf satıştır istisnai durumlar var ise üyeye özel mesaj İle ifade edilmeli böyle gereksiz konular açıp özel mesajlardan birbirini gazlayıp açıktan bir üyeye şahsi saldırılmamalı !!

Neyse gereksiz konulara girip konuyu budaklandırmak istemiyorum

İyi oyunlar herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rumi -- 7 Mart 2018; 5:34:21 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rumi

quote:

Ancak;

Ancak ve ancak;

Vesselam.

Erhancığım işin raconunda primary satılırken eskik Bilgi verilmesi yoktur burda bir racon varsa o raconu imal edecek kadar eski üyeleriyiz zaten biliyorsun ablacım

Kimse sonradan kafasına göre kendini güvene almak amaçlı karşıyı mağdur edecek önlemler alamaz böyle bir racon yok!

Primary bu !!! Adam 2 gün oynayıp satmak istediğin de secondary Arkadaşımı arayacak forum da ??

Ya düzgün satarsın tam Bilgi İle ya da satmazsın ortası yok boşa konu açmayın biz alış satış konusunu bu tip gereksiz tartışmalar yüzünden 4 kez kapandığında açtırdık emek verdik dolandırıcılığı engellemek isterken kendini Dolandirici gibi hissettiren eylemlerden sakınmalısı satıcı arkadaş

olayı ayırt edemeyen arkadaşlar için. konu sahibini direk dolandırıcı olarak yaftalıyorlar. Ancak kişiyi bilmeden direk su-i zan ettiklerini atlıyorlar. Ben konu sahibini tanımam etmem. Karıştığı olaylada alakam yoktur.
    Gelelim bol keseden atılan lafları keselerine geri koymaya.

Şimdi çok saygı duyduğum rahime ablacığım demiş ki

quote:

racon dediğim yer zaten benim 1. paragrafım da kesin ve net olarak yazılan yer. burayı atlamış olabilir değerli üyeler. Atlamış olabilecekleri için aşağıya not geçiyorum.

quote:

okuduysanız sorun yok.

Şimdi evet burda yazdığım bir kelime sıkıntı çıkarabilir. bu kelimeyi düzeltmekte fayda var. bu kelime 2. paragrafımda ki vermeyebilirsiniz ( ben vermiyorum )'de ki vermeyebilirsiniz kelimesidir. Bunu bir ölçü veya kural olarak kabul etmeyin. neden bunu böyle yazdım. hesabı ben açıp kendi banka kartımla aldıysam secondary hakkını satana kadar, primary hakkını sattığım kişiye hesap özel bilgilerini vermedim. ne zamanki oyunun bende olan secondary hakkını sattım, hemen primary hakkına sahip üyeye mesaj atarım, kardeşim hesap özel bilgileri bunlar artık, secondary sahibide şu kişi derim. ikisini de aynı gruba alır birbirleriyle tanıştırır oyun şifresini değiştirmelerini söyler gruptan çıkarım.

şimdi gelelim rahime ablamın ikinci paragrafına

quote:

sanırım bu paragrafın cevabını bu yazımın hemen biraz üstünde cevabını bilmeden vermişim. açıklama yapmaya gerek olmadığını düşünüyorum.

ahh keşke bitseydi mesajın abla üçüncü paragrafın

quote:

aynen primary bu. 2 gün oynayıp satmak istediğimde kim beni arayacak.!!

Merak etmeyin ben zaten yine bu mesajların üstünde bunu açıkladım. sattığımın dakikası dolmadan primary sahibine bütün hesap özel bilgilerini veriyorum

ve ablamın son ve kesin paragrafı. bu hareketlerinizden dolayı teşekkür eder saygılarımızı şükranlarımızı sunarız. gerçekten böyle bir platformda dijital kardeşlik yapabiliyorsak ne mutlu sizlere. teşekkürler tekrardan

quote:

,

konuyu açan arkadaş sende dolandırıcımısın nesin çık git burdan senin mesaj sayında yok hem. bak burda rütbeli abilerimiz, ablalarımız var seni rütbeleriyle mesaj sayılarıyla harcarlar demek isterdim ama bir kişinin suçu kanıtlanmadan maalesef o kişiye suçlu diyemiyoruz.

Umarım anlaşılmayan bir nokta yoktur.

Ayrıca şu forumda ps4 dh kardeşlik bölümünde adam akıllı alışveriş yapmayıp bir bilgisi olmayanda gelip özelden laf söylemesin. mert olsun delikanlı olsun canımızı yesin

Kendin almayacağın hesabı, başkası satınca nasıl savunabiliyorsun? Kendi kafanızdan fikir uydurup sonra diğer üyelere kuralmış şeklinde dayatarak ve yıllarca foruma emek vermiş insanı nasıl olur da paragraf paragraf hedef tahtası yapar gibi konunun öbeği haline getiriyorsun?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.