Şimdi Ara

Priest Deckleriniz/Stratejileriniz (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
2
Favori
11.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Priest Deckleriniz/Stratejileriniz
  • Hocam ben olsam Zombie chowların yerine dark cultisti 2x ve shreinki 2x yaparım.Black knight yerine de cabal koyardım 4 tane yok etme kartınız var elinizde zaten.Pilotedleri de çıkarıp blademaster alırdım onların yerine bence böyle daha dengeli bir deck olurdu.Manipulator yerine de Mind Control düşünebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark4Void -- 1 Ocak 2015; 15:20:13 >
  • Dark4Void D kullanıcısına yanıt
    Zombie Chow'lar, oyun başında rakibin 2 HP'li minion koymasını engelliyor. Özellikle Shaman karşılaşmalarında epey etkili. Evvela, Auchenai ile birlikte 10 damage ile oyunu da bitirdiğim oluyor. Dark Cultist biraz geç kalıyor manası itibariyle, zoo decklere karşı tek başına atılınca zayi oluyor. Yine de early game'de çok fazla defansta kalmamak için, 1 tane koymuştum.

Piloted'ları da genel olarak Minion ihtiyacını karşılasın diye koydum. 4 ve 6 mana, bu deck için dengeli gibi.

Blademaster kullanmadım ben hiç, Circle of Healing'leri Auchenai ile kullanıyorum.

Sunwalker ve bol tauntlu lock decklerine karşı Black Knight'ı da stepne olarak aldım.

Yorum için teşekkürler. Tekrar bir elden geçireyim.
  • ANDREI kullanıcısına yanıt
    Ooze a gerek yok bence bu deckte. Velens combosuyla güzel oluyodur velenssiz bile aggrolara karsı yavaslatıcı rolü görüyodur belki ama ooze yerine shadow madness ve 2. Cabal daha etkili olur bana göre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -S2K- kullanıcısına yanıt
    Velens denk gelirse iş yapıyor lakin çok da verim alamadım açıkçası. 2. Cabal + 1x Madness daha etkili olur, haklısınız.

Yorum için teşekkürler;
  • Merhaba, güzel bir deck önerir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rikudou -- 10 Ocak 2015; 0:23:38 >
  •  Priest Deckleriniz/Stratejileriniz

Control priest oynamak sıkıcı geliyor o yüzden böyle bir deck kullanıyorum zoo ya da hunter gelirse affetmiyor genelde control warrior sıkıntı olabiliyor biraz yine de winratesi fena değil warriora karşı da.Paladin mech mageye falan gayet iyi karşılık verebiliyorum bu deckle.İyi start eli gelsin yeter ki.

Yorumlarınızı alabilirim decki daha iyi hale getirmek adına.

Şu da oyundan bir kare.5. elde concede verdi eleman.Rüya start cidden :)

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1834870/52d87d98-c888-4cf0-a836-4029de54f29c.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark4Void -- 10 Ocak 2015; 19:49:24 >

•  Priest Deckleriniz/Stratejileriniz
    kara-kol adlı deckim yorum ops

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurr84 -- 19 Şubat 2015; 13:32:40 >
  • Arkadaşlar control priest olarak kullanıyorum.http://www.hearthpwn.com/decks/188604-s11-anti-meta-control-priest linkteki deckten esinlenerek 1-2 değişiklik yaptım. Yorumlarınızı bekliyorum.

• ozgurr84 kullanıcısına yanıt
    hocam bu desteye prophet velen iyi olmaz mı ? yok diyemi kullanmıyorsunuz tercih mi etmiyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: matejel

hocam bu desteye prophet velen iyi olmaz mı ? yok diyemi kullanmıyorsunuz tercih mi etmiyorsunuz

güzel olurda bende yok bide biraz degiştirdim 2-1 lik kartları 1-3 hasar aldıkça kart çektiren kartlardan koydum hem daha fazla kart hemde mad bomber ile sinerjik oldu mind control yerine faceless manipulator koydum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurr84 -- 19 Şubat 2015; 23:55:13 >
  • ozgurr84 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Belki bide mind blast ı teke indirip pyromancer veya farklı bir tercih olabilir.
  • matejel kullanıcısına yanıt
    Bence annoy tronlar yerine wild pyromancer olsa deckiniz gayet iyi bir çok kartla uyumu var priestte birde shadow word painler çok aşırı gerekli değil wild pyromancer koyarsanız onları Light of the Naaru ilede değiştirebilirsiniz injured blademaster ilede uyumlu bu kartlar.
  • fordexos kullanıcısına yanıt
    wild pyromancer denedimde kartı bir türlü olumlu kullanamadım ama bir kaç video izleyip bakıcam ona light of naaru aklımdaydı onuda ekliycem. Teşekkürler yorum için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matejel -- 20 Şubat 2015; 3:30:38 >
  • matejel kullanıcısına yanıt
    Rank içinde baya priest oynadım wild pyromancer hem clericle kart çekmek için uyumlu hemde hunterda 1 hpli minyonlar baya bi fazla huntera karşı çok iyi oluyor amazı izleyebilirsin bu tarz bir desteyle oynuyor genelde.
  • Yokluk içinde oluşturduğum bu deckle 14. ranka kadar yükseldim

Sayısız leg-epic barındıran decklere karşı da kazanmışlığım vardır. Yorumlarınız neler?
  • Elimdekilerle en iyi deste çıkarmaya çalıştım 1-2 hafta oldu daha başlayalı.
    Bu desteye olmazsa olmaz dediğiniz kart varsa craftlayabileceğim paylaşırsanız sevinirim ;

Priest Deckleriniz/Stratejileriniz Priest Deckleriniz/Stratejileriniz

• quote:

Orijinalden alıntı: krocker09

Elimdekilerle en iyi deste çıkarmaya çalıştım 1-2 hafta oldu daha başlayalı.
    Bu desteye olmazsa olmaz dediğiniz kart varsa craftlayabileceğim paylaşırsanız sevinirim ;

Priest Deckleriniz/Stratejileriniz Priest Deckleriniz/Stratejileriniz

Circle ı 2 leyin auchenai şart. Bence yani.

• Affection and Hatred kullanıcısına yanıt
    hocam sağolasın yapıyorum auchenai yı haliyle circle ı da ikilemek lazım ama hangi kartları çıkarttayım bilemedim :)

tree of life ile evde denemeyin :))
    https://www.youtube.com/watch?v=lSRNJdllLw0
  • quote:

Orijinalden alıntı: krocker09

hocam sağolasın yapıyorum auchenai yı haliyle circle ı da ikilemek lazım ama hangi kartları çıkarttayım bilemedim :)

tree of life ile evde denemeyin :))
    https://www.youtube.com/watch?v=lSRNJdllLw0

Daha prolara sorsanız daha iyi olur ama şahsi kanaatim kartları daha çok 2 li kullansaniz daha iyi olr ve mutlaka auchenai ve circle of healingleri 2 leyin

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.