Şimdi Ara

Priest Deckleriniz/Stratejileriniz (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
342
Cevap
2
Favori
11.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence de fena bir kart değil pyro cleric zombie chow falan oyun başında sıkıntı yaratıyorlar çok fazla. İlla oyun başında da değil daha sonrasında mesela injured blademaster ile falan da sıkıntı yaratabiliyor sonra öldürene kadar uğraş.
  • oyunun betasından beri priest classını oynayan biri olarak aklınıza gelebilecek tum priest decklerini denedim şu ana kadar oynanabilecek en iyi priest deckini koyuyorum bu deckle kaybetme olasılığınız cok aşşağılarda olacak deneyin ve kararı kendiniz verin

Priest Deckleriniz/Stratejileriniz
  • şöyle bi deathrattle deck yaptım kendimce şuan 6-0 gidiyor fakat emin değilim halen.Tavsiyeleri olan arkadaşlar varsa dinlemeye açığım
  • baLbesh kullanıcısına yanıt
    Hocam deck gayet iyi bence argus gerekli değil shadow word death çiftleyebilirsin control warriorlar pireste karşı zorlanıyor ama 2 tane olmassa çok zorluk çekersin control destelere.Birde ragnaros yerine belki ysera uygun olabilir pirest v.s pirestlerde avantaj sağlar sana veya slyvanas varsa oda olabilir.İnjured blademasterda pirest için süper bi kart 2x olmalı bence thougsteal tekleyebilirsin belki ama deckin gayet iyi değişik alternatifleri kendin denemelisin dediğim gibi hangisinden daha çok randıman alırsan o şekilde devam etmelisin.
  • fordexos kullanıcısına yanıt
    hocam 2x blademaster vardı argus koymadan önce decke ama bazen elimde ya cultist ile beraber oluyorlar,ya da hiç gelmiyorlar bi türlü randıman alamayınca 1x denedim bende.Ragnaros yerine yserayı deneyeceğim,slyvanas yok maalesef elimde.Hocam control warriora karşı zorluk çekeceğim doğru fakat control priest deckim ayrı,bu daha çok warrior hariç herşeye karşı seri rank atlamak için kullanabileceğim bir deck.Warrior gelirse de şansıma bakacağım artık :D
  • early gamede genelde çok dayak yiyorum.Mid ve late gidince rahat alıyorum.Spell gelince elime işler sıkıntıya giriyor napılabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamyonmuro

early gamede genelde çok dayak yiyorum.Mid ve late gidince rahat alıyorum.Spell gelince elime işler sıkıntıya giriyor napılabilir?

Karma bir deck olmuş. Elinize gelen kartlara göre oyunun seyri değişir ki biraz da şansa bağlı bir deck.

Öncelikle, Northshire gibi etkili kartları ikilemekle başlayalım. Worgen, Haunted, Mad Bomber, Ironbeak, Gadgetzan gibi kartların bence destede yeri yok. Elinizdeki kartları bilmiyorum, bu yüzden yerlerine ne koyabilirsiniz bilemiyorum. Priest'e ciddi manada yöneldiyseniz, ilk etapta 2x Auchenai craftlamak gerekecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

Velen bozdurup; Malygos craftlayarak; Mind Blast x2, Holy Smite x2 denemek ne kadar verimli olur?

2 Temmuz'da şöyle bir fikir sunmuştum lakin cesaret edemedim. Şu an Velen'ı bozdurmaya gerek kalmadı, 1600 dust tamam. Nasıl yapalım arkadaşlar?
    Windrunner veya Black Knight craftlamak vardı aklımda lakin ne denli değer emin olamadım şu noktada. Çoğunluk elbette Windrunner diyecektir ama, ben oyunu eğlenceye vurduğum için Malygos da fena olmaz gibi.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • ANDREI kullanıcısına yanıt
    Hocam malygos bende var ilk legendlerimdendi priestte onunla zevk alman çok zor 9 mana 1 turn yaşıcakta ondan sonra spell kullanıcanda falan roguede acayip zevkli bi kart malygos rogue oynamak aşırı zevkli gecen mesela conceal verdim sonra kopyalayım blade flurry attıgımda adamın full bordu -11 yedi ..Ayrıca priestte zaten velende hemen hemen aynı işi görüyor.Benim şu anki metada düşüncem Black knight>Slyvanas her deckte belcer var her destemdede kullandıgım bi kart aggro hunterların bile belcer var destesinde.
  • Doğru, fazla abartmaya da gerek yok
    @fordexos
  • Arkadaslar, Priest ile yeni bir deck yaptim(%100 benim eserim...) Casual'da deniyorum decki. 2 gundur baya denedim... Istatistikler;

Warlock(zoo): 6 oyun, 3 w / 3 L
    Warlock(murloc): 1 oyun, 1W
    Warlock(Giant): 1oyun, 1W

Aggro Hunter: 4 oyun, 3w / 1L

Warior Control: 2oyun, 1w / 1L

Mage: 5 oyun, 4w / 1L

Rogue: 2oyun, 2L

Paladin: 1oyun, 1L

Toplamda 22 oyun, 13W / 9L
    birtek rogue'da zorlandim. Ama ondada denemelerim suruyor... Sizce bu oranlar nasil?

edit: Bu verdigim rakamlar, belli destelerle gelen oyuncular... Mesela mage geldiginde Alex'e kadar dayanip sonra alex+fireball ile oyunu bitirenler..(genelde alexi kendine kullandiriyorum:D), yada warrior 1 tane rush geldi. 1tane control geldi. Control oynayana yenildim. Yani bilinmeyen decklerle gelenleri ustteki istatistiklere katmadim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedehakan -- 26 Ekim 2014; 18:50:40 >
  • dedehakan D kullanıcısına yanıt
    Çok iyi sayılmaz istatislikleriniz hocam ama kendi deckiniz tamamladıgınızda paylaşırsanız yardımcı olmaya çalışırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fordexos -- 26 Ekim 2014; 18:52:28 >
    deste bu... silencelardan birisini cikartip angus eklesem mi diye dusunuyorum....
    Hocam doomsayer çok gerekli bi kart değil benim görüşüm.Güzel duruyor deste ama undertakerı bufflamak için yeteri deadrattle minyonunuz yok bence 1.turn attınız neribian egg veya darkcultist yoksa 1-2 kalır gereksiz bi kart olarak.Shadow word Dead yok destede çok önemli bi kart yani handlockla yapsanız kazanma şansınız yok ama kendiniz iyi bir deste oluşturmuşsunuz dediğim eksikleri bir gözden geçirin ancient wactherlarında kullanımını pek beğenmiyorum ama priest v.s priestlerde işe fazlasıyla yarar.
    hocam gerek zetalot destesi, gerekse amazin destesi... bu ikiside zaman zaman zayif kaliyor. Mesela hunter geldiginde, amaz destesinde pyromancer ve spellerin gelmesi gerekiyor.. yoksa 3.-4.turne kadar oynayacak minion olmuyor... zetalot ise Genelde mid - late tarzinda var ama giant gibi direk late odakli bir rakip geldiginde zayif kaliyor.(bir hellfire atti mi tum minionlar oluyor. Yada shadow flame..)(ki 5 rankten sonra giant baya baya geliyor.)

Ayrica Amaz ise zoo ve hunterda cogu zaman yetersiz kaliyor.. Yani ben yere oynadim boardi dengeledim filan diyene kadar canin 10 altina iniyor. Iki tane kill command ve gecmisler olsun...

MAge ise zaten bir alex atiyor sonra 2 fireball 1 frostbolt gecmis olsun... bu iki destede caresiz kaliyor...

Bende egg'ler oldugu icin area damage yapmaktan cekiniyorlar... gerek Mage blizzard yapamiyor. Gerekse zoo, hellfire yada shadowflame yapamiyor.. onlari bir noktada kilitliyorsun... ve sende boardu kontrol altinda tutabiliyorsun...(shamanda earth shock yoksa lightening stormu kitliyorsun ki cok buyuk bir avantaj veriyor sana...)

doomsayer ise oyunun basinda olurda baslangic kartlari gelmezse diye ekledim... yada late gamede bir turn kazandirsin diye.. Sonucta yerde o varken direk hedef haline geliyor... Ancient watcherlar ise bi silence ile cok ise yariyorlar.. sadece priest vs priest degil, diger siniflara karsida cok etkili oluyor..(3.turnde yerde 4/5 ve 2/1 iki minion oluyor...birde angus gelirse ardindan... oyun, rakip kendine gelemeden cani 15 altina dusuruyorsun.)

ama undertakerlar buff alamiyor haklisin...acaba undertakerlari silip yerine dark iron dwarf mi alsam.. egglere +2 verip cikartirim...

Not: Pain yerine death olacak tabiki... onu water elemental icin almistim:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedehakan -- 26 Ekim 2014; 21:10:55 >

• Spell breaker o kadar verimli bir kart değil hele ki zaten 2 silence ın var. Undertaker , spell breaker ve doomsayer çıkartıp shadow word : Death , cairne , argus veya injured gibi kartlar ekleyebilirsin , biraz da oyun stiline kalmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam ben kendi destemde pek şans vermiyorum zoo lara falan çok fazla egglerdende çok çekinmiyorum ben açıkcası örnek vericek olursam hellfire a bütün minyonlar öldü egg de açıldı sonuçta kar kardır bi tane minyon kalıyor ve onun benim hp mi azaltması işme geliyor molten oynamam için zoolarda egg kullanıdıgı için söylüyorum bunu.Doomsayer ile ancak ölümünü geciktirirsin zaten silence varsa adamda onu bile geciktirmezsin.Ben sizi taktir ediyorum kendi çabanızla güzel işler yapmaya çalışıyorsunuz yanlış anlamayın söylediklerinizi hani ben kendi açımdan egg açılıcak diye alan spellerimi kullanmamazlık etmem.Shamanda benim görüşüm eggin en az sıkıntı yapıcagı class çünkü %100 silence kullanılıyor.Frezee mageleri yenmenin yolu hunter olucaksın veyada benim geçen çok şanslı bir anım olmuştu thougsteal i doğru zamanda oynayıp kendine iceblock gelmesini umucaksın Undertaker yerine abuseve dark iron hepsi olur zaten onları çıkaramazsınız alan speli yemeden.Ayrıca 3 silence tempoyu çok düşürür oyundaki daha çok iş yapabilcek kartlar varken.Shadow word dead içinde eğer deathrattle veya aggro oynayabilicek bir yönü yoksa destenizin kesinlikle 2x bulunmalı.

decki biraz daha gelistirdim... erken saldiri decklerine karsi %60-%70 basarili... biraz late kalinca zorlaniyorum... Acaba aramizda giant destesi olan var mi? bi test edeyim diyorum...

bide miracle...(molygoslu yada molygos'suz...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedehakan -- 27 Ekim 2014; 18:09:27 >
    İki destede mevcut bende malygos rogue betadan beri oynuyorum oynaması çok eğlenceli bir deste doğru kartlar gelirse malygosa ihtiyaç kalmadan oyun kazanabilirsiniz deadly poison ve blade furry gelirse zoolara karşı kesin kazanırsınız.Hatta geçen farkettim deste betadan beri aynı duruyomuş loatheb falanda yokmuş ama baya win alınıyor.Edwinim yok benimde Questing Adventurer kullanıyorum süper kombolar çıkıyor 1x de faceless kullanıyorum.Destenin 1 de artısı minyon sayısının biraz daha fazla olması işi kolaylaştırıyor.Giant destesinden kastınız Handlock ise onuda oynuyorum kontrol decklerine göre paladin hariç bariz üstünlüğü var ama hunter ve zoo lara karşı hellfire veya 2.turn ancient wacther oynayıp sonra shadowflame atabilirseniz kazanma şansınız baya artıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turexx

oyunun betasından beri priest classını oynayan biri olarak aklınıza gelebilecek tum priest decklerini denedim şu ana kadar oynanabilecek en iyi priest deckini koyuyorum bu deckle kaybetme olasılığınız cok aşşağılarda olacak deneyin ve kararı kendiniz verin

Zaten şuan genellikle kullanılan 2 çeşit deck var biri undertaker deck diğeri de bu. Bilinen bir deck

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.