Şimdi Ara

Priest hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: metamania

Disc tank healerı diyenleri 10m lere beklerim en iyi raid healerları ile gelsinler.. Artık tank healerı diye bişey kalmadı oyunda.. En iyi aoe paladinde mesela (stack fight) hala gelmiş disc tank healerı yazanlara gülüom sadece :) ayrıca 1 lvlde de 85 lvlde de discin mana kontrolu holyden çok daha kolaydır. Çünkü her halukarda %15 int fazlalığı vardır.. Holynin mana regeni spirit üstünedir ve düşük lvlde çok fazla spirit bulabileceğini sanmıyorum.. Ki talentini açana kadar discinde holyninde spirittten kazandığı aynıdır..

Shadowa gelince -60da hatta -70de shadow önermiyorum istediğin heirloomu çek manan yetmez.. 70den sonra da manan bitmez.. holy bana şu an sadece 25m de ya da 10 m raidde bir disc varsa 2. disc olmasın diye kullanılır ama 25m de en iyilerden biri olur o ayrı..

ben shadow u silip disco yaptım şimdi, tank healerı diye bişey kalmadı demişsin, ordan burdan build lere bakıyorum hep tank healer, raid healer diye ayırmışlar, sen hangi buildi önerirsin?

• quote:

Orijinalden alıntı: mcardle

quote:

Orijinalden alıntı: metamania

Disc tank healerı diyenleri 10m lere beklerim en iyi raid healerları ile gelsinler.. Artık tank healerı diye bişey kalmadı oyunda.. En iyi aoe paladinde mesela (stack fight) hala gelmiş disc tank healerı yazanlara gülüom sadece :) ayrıca 1 lvlde de 85 lvlde de discin mana kontrolu holyden çok daha kolaydır. Çünkü her halukarda %15 int fazlalığı vardır.. Holynin mana regeni spirit üstünedir ve düşük lvlde çok fazla spirit bulabileceğini sanmıyorum.. Ki talentini açana kadar discinde holyninde spirittten kazandığı aynıdır..

Shadowa gelince -60da hatta -70de shadow önermiyorum istediğin heirloomu çek manan yetmez.. 70den sonra da manan bitmez.. holy bana şu an sadece 25m de ya da 10 m raidde bir disc varsa 2. disc olmasın diye kullanılır ama 25m de en iyilerden biri olur o ayrı..

ben shadow u silip disco yaptım şimdi, tank healerı diye bişey kalmadı demişsin, ordan burdan build lere bakıyorum hep tank healer, raid healer diye ayırmışlar, sen hangi buildi önerirsin?

Tank healerı kalmadı demem artık her healerın tankı ya da raidi rahatlıkla healleyebileceğini anlatmak istedim. Druidde shamanda rahat rahat tank healler..Raidede çok rahat dönerler tank heallerken.. Fight içinde dersin adamı bu fight tank sende kalsın diye o da o tanka rahat rahat bakar. Cata öncesi oyunu oynadı isen holy pala sabahtan akşama tankı heallerdi.. Tank öldü mü bilirdik ki suç holy palanın..Tabi bu arada raid healerlarıda palaya yardım ederdi.. ama asıl iş onundu..Artık öyle belirgin bir rol yok oyunda.. Bana göre 10m in en iyi 2lisi şu an holy pala ve disc pri..Çoğu kişiye göre 2side tank healerı :)

Discde oynayış stiline göre değişir.. 25m oynayacaksan ve dpsde lzmsa archangel buildi öneririm..Crit ya da mastery gitmen faydana olucaktır.. Ağırlıklı hızlı heallemem gerekir diyorsan archangelsız haste de kasabilirsin.. 10m içinde aynı şekilde mastery crit ile archangel gidebilirsin.. Benim oynayış tarzımın en önemli parçası poh olduğu için ben full haste abanan bir disc priyim. gerçi şu aralar shadowa dönme baskıları nedeniyle masteryde baya arttı itemlerde..

• Holy : Toplu heal skilleri sayesinde tam bir grup adamıdır. Dungeonlar ve raidlerde en çok aranan healer classdır.

Discipline : Defans kurgusu üzerine oynanmalıdır. Yani çok yüksek damageler beklemek haksızlık olur. Ancak ölmemek için programlanmıştır.

Shadow : 3 adet güzel dot sayesinde ve 3 Mind Spike +1 Mind Blast combosuyla yüksek hasarlar verir.

Şimdi sen demişsin hangisi iyi diye. Hepsi farklı birbirinden. Bu cevapları sevmiyorsunuz kesin bir cevap istiyorsunuz çoğunuz ama ne yazık ki nasıl oynamak istediğin önemli burada...

Eğer kolay level kasayım , dungeon - raid yapayım diyorsan tartışmasız holy kas...

PVP için diyorsan Disciplin de Shadow da iş yapar. Gelelim özelliklerine...

Discipline : Rakibe saldırmadan önce kalkan basarsın. Daha sonra isteğe bağlı 2 dot olacak skill olarak. İstersen bunları kullanırsın. Yoksa Mind Spike ve Mind Blast. Rakip uzaklaşıcaksa uzaklaşmaya başlarken Penance atarsın. Ortalama üstü bir damage vurmuş olursun zaten. Uzaklaşmazsa çok daha iyi. Sana zaten kolayca dokunamaz. Saldırı skillerini kullanır kolayca kesersin...

Shadow : 3 adet dot olacak. Hepsi çok çok iyi damage vurur. Ek olarak rakibin üstüne gelmeyi dener eğer sen shadowsan. Çünkü defansın Discipline kadar iyi değildir. 1 adet fear ve 1 adet horror skilin var. Bunları kullanırsın. Dotlarını tekrar atarsın. Daha sonra Mind Flay ile dotunun birini güçlendirirsin ve aynı anda damage vurursun. 3 Mind Spike +1 Mind Blast combosu ile de her türlü adamı rahatlıkla alabilirsin. Ancak eğer rakip ölmezse o zaman sen öldün demektir çoğunlukla bu. Çünkü Shadow Priest ciddi anlamda mana sorunu yaşayan bir classdır. Discipline iken attığın bir skilli 10 manaya atıyorken Shadow ile aynı skilli 20 belki 30 manaya atarsın. Talen ağacında hiç mana azaltan talent yok düzgün çünkü Shadow'un...

Benim tercihim Discipline olur PVP'de. Çünkü kendin ölmediğinden dolayı karşındakini napar eder alırsın... Ayrıca fear skilli Discipline'de de geliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syphorx -- 9 Temmuz 2012; 2:27:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Syphorx

Holy : Toplu heal skilleri sayesinde tam bir grup adamıdır. Dungeonlar ve raidlerde en çok aranan healer classdır.

Discipline : Defans kurgusu üzerine oynanmalıdır. Yani çok yüksek damageler beklemek haksızlık olur. Ancak ölmemek için programlanmıştır.

Shadow : 3 adet güzel dot sayesinde ve 3 Mind Spike +1 Mind Blast combosuyla yüksek hasarlar verir.

Şimdi sen demişsin hangisi iyi diye. Hepsi farklı birbirinden. Bu cevapları sevmiyorsunuz kesin bir cevap istiyorsunuz çoğunuz ama ne yazık ki nasıl oynamak istediğin önemli burada...

Eğer kolay level kasayım , dungeon - raid yapayım diyorsan tartışmasız holy kas...

Discipline : Rakibe saldırmadan önce kalkan basarsın. Daha sonra isteğe bağlı 2 dot olacak skill olarak. İstersen bunları kullanırsın. Yoksa Mind Spike ve Mind Blast. Rakip uzaklaşıcaksa uzaklaşmaya başlarken Penance atarsın. Ortalama üstü bir damage vurmuş olursun zaten. Uzaklaşmazsa çok daha iyi. Sana zaten kolayca dokunamaz. Saldırı skillerini kullanır kolayca kesersin...

Shadow : 3 adet dot olacak. Hepsi çok çok iyi damage vurur. Ek olarak rakibin üstüne gelmeyi dener eğer sen shadowsan. Çünkü defansın Discipline kadar iyi değildir. 1 adet fear ve 1 adet horror skilin var. Bunları kullanırsın. Dotlarını tekrar atarsın. Daha sonra Mind Flay ile dotunun birini güçlendirirsin ve aynı anda damage vurursun. 3 Mind Spike +1 Mind Blast combosu ile de her türlü adamı rahatlıkla alabilirsin. Ancak eğer rakip ölmezse o zaman sen öldün demektir çoğunlukla bu. Çünkü Shadow Priest ciddi anlamda mana sorunu yaşayan bir classdır. Discipline iken attığın bir skilli 10 manaya atıyorken Shadow ile aynı skilli 20 belki 30 manaya atarsın. Talen ağacında hiç mana azaltan talent yok düzgün çünkü Shadow'un...

Benim tercihim Discipline olur PVP'de. Çünkü kendin ölmediğinden dolayı karşındakini napar eder alırsın... Ayrıca fear skilli Discipline'de de geliyor...

Disc. oldum dungeonlarda hiç sıkıntı çekmiyorum. Ayrıca dual talent ile shadow açtım. Açıklama için sağol.

• Öncelikle rica ederim. Görevimiz :)

Ancak eğer healer olmak da kararlıysan, 80 level civarı holy'e dön. Çünkü Disc. biraz daha tanka ağırlık vermelidir heal basarken. Ama 80'den sonraki dungeonlarda çok fazla alan vuran boss ve normal yaratık var. Dolayısıyla toplu heal için biraz yetersiz kalabiliyor. Ancak bu kesin bir yargı değil. Yani illa öyle olacak diye birşey de yok. Oyun stiline de bağlı olarak çok aranılan bir healer da olabilirsin 80 sonrası :)

İyi oyunlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlooDusT

quote:

Holy : Toplu heal skilleri sayesinde tam bir grup adamıdır. Dungeonlar ve raidlerde en çok aranan healer classdır.

Disc. oldum dungeonlarda hiç sıkıntı çekmiyorum. Ayrıca dual talent ile shadow açtım. Açıklama için sağol.

Yok gece gece okurken alındım burada yazacam
    Şimdi alıntı yaptıgın arkadas disc shadow oyna dememiş holy ac pvp icinde disc yada shadow secersin demiş ama konuya bastaki mesajlari bakarsan suan yaptıgını aynısını tek yazan benim disc ac dualdende shadow ac diye. nie benim mesajım alıntı degil Şaka bir yana "Syphorx " arkadsım holy olmasıan fln gerek yok disc gayet 85 lvl dungeonlari dahil cok rahat goturuyor yukardada dedim ben yaptyısam hiç oynayaman adam herkes hayli hayli yapar.

• quote:

Öncelikle rica ederim. Görevimiz :)

Ancak eğer healer olmak da kararlıysan, 80 level civarı holy'e dön. Çünkü Disc. biraz daha tanka ağırlık vermelidir heal basarken. Ama 80'den sonraki dungeonlarda çok fazla alan vuran boss ve normal yaratık var. Dolayısıyla toplu heal için biraz yetersiz kalabiliyor. Ancak bu kesin bir yargı değil. Yani illa öyle olacak diye birşey de yok. Oyun stiline de bağlı olarak çok aranılan bir healer da olabilirsin 80 sonrası :)

İyi oyunlar...

Sonunda anlayan birisinin olması güzel , biz kaç kere wipe yedik bunun yüzünden. Tamam Shield basıyorda canımız da azalıyor kimseye heal yetiştiremiyor. Kaldı ki o kalkan basmak bir lash heal gibi mana yiyor. 5 kişiye mecbur abandığı oluyor kalkan ile ve sonra mb mb mb...
    Evet belki tankı ve kendisini ayakta daha iyi tutsa bile 2-3 dps yattımı sonra 1 tank ile o boss kesilmez zaten direkt zaman kaybı.
    Edit : Zaten oyun 85 dg'lerinde zorlaşıyor. Lich King'de ben sıra beklememek için Shadow ile healer olrak girmiştim canlı çıkmıştık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLiNe MaNaGeR -- 10 Temmuz 2012; 2:54:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

quote:

Öncelikle rica ederim. Görevimiz :)

İyi oyunlar...

Sonunda anlayan birisinin olması güzel , biz kaç kere wipe yedik bunun yüzünden. Tamam Shield basıyorda canımız da azalıyor kimseye heal yetiştiremiyor. Kaldı ki o kalkan basmak bir lash heal gibi mana yiyor. 5 kişiye mecbur abandığı oluyor kalkan ile ve sonra mb mb mb...
    Evet belki tankı ve kendisini ayakta daha iyi tutsa bile 2-3 dps yattımı sonra 1 tank ile o boss kesilmez zaten direkt zaman kaybı.
    Edit : Zaten oyun 85 dg'lerinde zorlaşıyor. Lich King'de ben sıra beklememek için Shadow ile healer olrak girmiştim canlı çıkmıştık

Asla katılmıyorum bu yazdıgına neden dersen ben 1-85 ful disc olarak kasmıstım priestimi eski serverimda benim gibi healin h sinden bile anlamayan biri cok rahat dg yaptıysa bilen hayli hayli yapar.disc süper şekilde 85 dg lerini goturur hiç zorlanmaz zorlanıyorsa a tank kotudur ya ninja pull denilen şeyi yapan dpsler vardir yada priest oyunu hiç bilmiyordur.Hani wow oynayan biri alt charlarında priest acan bendne kotu oynayamz healer spec de ben bile zorlanmadıysam kmse zorlanmaz. zaten bence charlari 85 dungeonlarinda fln konusmak gereksiz raid 10man hc vs icin konusması lazım pvecilerin 85 level dungeonlarda ne varki zaten hepsi kolay Holy de oynadım bana aşırı sıkıcı geldi disc candır bu yuzden. wipe yeniyorsada illaki dps tank healer dan birinde sorun vardir biz 80-85 arasını healer ben tank arkadasım olarka kastık ilk defa oynuyordu o benm 2.chardi. yani hiç yatmamısımdır belki dalga gecerken fln yatioduk.Son sözüm disc candır

• Yo yo zaten yanlış anlaşılmasın ben sadece holy iken healer olmak daha kolay dedim. O yüzden rahat etmesi için holy yazdım dungeon + raidler için :) Yoksa dengeli bir oyun için ben de tercihimin disc oldugunu belirttim.

Ama bir gerçek var ki disc healerken dediğin gibi party de çok çok önemli :) Birisi batırsa disc kurtaramayabilir işte partyi.

Yoksa Disc Candır :D:D
  • Açıkcası holynin 25m dışında gereksiz olduğunu hala düşünmekteyim..Bazı arkadaşlar shield spam yapıyor heralde..Shield sadece zor zamanlarda ve rapture kullanımı için kullanılır.. POH diye bir aoe skilliniz var bilmem biliyormusunuz.. %10 heallediği kadar aegis açıyor. Ayrıca glyphle bi miktar healde atıyor.. At tanka pom u renew shieldı yüklen poha..bu kadar.. Holyde öyle aoe damage olsa mananız yetmez emin olun..Hele ki lvlingde.. Holynin yeri 25mdir..diğer fightlarda mana bara bakmaktan arkadaşlarına bakamaz.. 5m de 10m de holynin healleri boşa harcanmış healdir bana göre.. He yapılmaz mı tabi ki yapılır ama tam performansını almazsınız ama discden 5 ve 10m de full performans alırsınız ve daha rahat oynarsınız..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.