Şimdi Ara

Priest hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Holy mi, disc. mi yoksa shadow priest mi daha avantajlı beyler bilen biri varsa anlatabilir mi ?

• öncelikle ne oynamak istiyosun priesti araştırmamışsın peki ama ne oynamak istediğini bilmeden nasıl cevap verelim söylediğin speclerin birinin heali iyi, birinin defansı diğerinin dps i. sen ne oynamak istiyosun pvp mi yapmak istiyosun pve mi ?
  • 15 lvl dan sonra dungeonlarda kasmayı düşünüyorum. Yani PvE.
  • healer mı oynuyacaksın dps mi ?
  • Healer düşünüyorum. Fakat dual talent diye bişey varmış o kafamı karıştırdı.
  • pve healer oynuyacaksan holy ile başla
  • Tamamdır peki holy pvp lerde iş görür mü ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pvp de yapacaksan disc oyna holynin defansı kötü, disc defansif
  • O zaman disc başlıyorum çok sağol hocam kararsız kalmıştım.
  • kolay gelsin iyi oyunlar
  • Dual talentla shadow ac dungeonlarada disc gir tamamdır
  • hocam dual talent dediğin nasıl oluyo bi açıklasan sevinirim
  • Kanser oluyorum DG'lere Disc ile girenlere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlooDusT

hocam dual talent dediğin nasıl oluyo bi açıklasan sevinirim

trainer e git ordan
  • Bir tane gnome holy priestle karşılaştım BG'de. 190K hp, 140k mana.

Hasarları absorbe eden zaten balonları var. 4-5 kişi saldırıyoruz yok yani yatıramıyoruz. O zaman anladım ki, priest gerçekten güzel karakter. Ancak kullanmayı bilene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AltayKhan -- 1 Temmuz 2012; 12:17:52 >
  • Düşük level dg lere holy olarak girmen senin avantajına.Belliki newbie sin heirloom filanda yok.Disc in regen mantıgı daha çok rapture üzerine kuruludur.Yanı lafın kısası holy kal.Belki 40 dan sonra disc olabilirsin istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Kanser oluyorum DG'lere Disc ile girenlere.

Niye ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Kanser oluyorum DG'lere Disc ile girenlere.

niye kanser oluyorsun dps de yapıyor diye mi yoksa sadece tanka yönelik diye mi tank iyiyse disc süper gider tankı healle sadece tamam .arada birde bosslara gelince dps de yaparsın 5.olursun ama iyi dps de yapar.
  • ben healerliktan hiç anlamam disc priyle 85 level dg lere kadar 1kere bile zorlanmadan healledim holy e hiç gerek yok disc oynamasıda daha zevkli

Bu arada shadow priyi neden sevmiyormusunuz yaw her priest konusunda shadow adi gecmiyor gayet saglam degillermi valla 1vs1 kalınca kan alıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 1 Temmuz 2012; 15:17:17 >
  • Disc tank healerı diyenleri 10m lere beklerim en iyi raid healerları ile gelsinler.. Artık tank healerı diye bişey kalmadı oyunda.. En iyi aoe paladinde mesela (stack fight) hala gelmiş disc tank healerı yazanlara gülüom sadece :) ayrıca 1 lvlde de 85 lvlde de discin mana kontrolu holyden çok daha kolaydır. Çünkü her halukarda %15 int fazlalığı vardır.. Holynin mana regeni spirit üstünedir ve düşük lvlde çok fazla spirit bulabileceğini sanmıyorum.. Ki talentini açana kadar discinde holyninde spirittten kazandığı aynıdır..

Shadowa gelince -60da hatta -70de shadow önermiyorum istediğin heirloomu çek manan yetmez.. 70den sonra da manan bitmez.. holy bana şu an sadece 25m de ya da 10 m raidde bir disc varsa 2. disc olmasın diye kullanılır ama 25m de en iyilerden biri olur o ayrı..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.