Şimdi Ara

Priest ile ilgili soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar farklı 3-5 oyunda denk geldiğim bir olay var. Karşımda olan Priest, Lesser Heal ile benim minion'a hamle yaptı lakin heal basacağı yerde bunu damage olarak kullandı. Bu olay nasıl oluyor?

• Shadow priest vardı wow'da onla alakalı kartlar yapmışlar bu oyun içinde. Crafting bölümünden priest'in bütün kartlarına bakarsan. Bazı kartları pasifinin heal yerine damage vurmasını sağlıyor. Bir tane spell kartı olarak var sanırım kalıcı olarak 2 damage vurmaya çeviriyor. Bir tanede minyonu var sanırım oda yaptığı bütün heal effectleri damage'e çeviriyor. (minyonların verdiği healları bile damage olarak vurabiliyorsun.)

Aslında baya iyi ama kimse shadowpriest oynamıyor heartstone'da. Priest'in bütün kartları dustlamasam ben oynardım kesin.
  • Arkadaşın dediği kartlar:

Priest ile ilgili soru ve  Priest ile ilgili soru

• UcanHollandali kullanıcısına yanıt
    gokg kullanıcısına yanıt
    Kalıcı olarak 2 damage vurma olayı iyiymiş. Ama o spell kart yere mi koyuluyo? Yani o kart elde olduğu müddetçe(yerde) mi geçerli oluyor? Birde tauntları da aşıyorsa mükemmel bir skill denilebilir.
    Craftlama olarak elde edilme yoluna gidildiğinde baya maliyetli oluyor ama kişinin stratejisine bağlı tabi
    @UcanHollandali
    @gokg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U G -- 15 Nisan 2014; 13:34:29 >
  • Soulpriest yerde olduğu sürece geçerli ama shadowform kullanıldıktan sonra kalıcı. Tauntları geçiyor, mage fireball gibi oluyor istediği karakteri hedefleyebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ywizzle

Soulpriest yerde olduğu sürece geçerli ama shadowform kullanıldıktan sonra kalıcı. Tauntları geçiyor, mage fireball gibi oluyor istediği karakteri hedefleyebiliyor.

yalnız o kart çok riski geri dönüşü yok priestin ana olayı zaten kendini heal ile kurtarması o kartı oynadıktan sonra dönüş olmadığı için bunu gören rakipler direk can puanınıza oynar bide jaina falan geldiyse pyro akar

• matrix999 M kullanıcısına yanıt
    Tabi tabi pyro+ fireball oyun kurtaran kartlar oluyor. Mid game de karşıda priest varsa benim elime ve yerdeki kartlarıma bağlı değişir bu durum ama genel olarak çok etkili gelir gibime geliyor. Yere 1-2 taunt ile mid game'i aşmaya çalışırsam o strateji sıkıntı çıkarabilir ama minion üstünlüğünü sağlamışsam bu strateji sıkıntıya dönüşebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: U G

Tabi tabi pyro+ fireball oyun kurtaran kartlar oluyor. Mid game de karşıda priest varsa benim elime ve yerdeki kartlarıma bağlı değişir bu durum ama genel olarak çok etkili gelir gibime geliyor. Yere 1-2 taunt ile mid game'i aşmaya çalışırsam o strateji sıkıntı çıkarabilir ama minion üstünlüğünü sağlamışsam bu strateji sıkıntıya dönüşebilir.

shadowform yerine yere atılan 3/5lik priest daha iyi gibi duruyor özellikle 0 manaya 4 heal basan kart ile 4 manada flamestrike keyfi bütün zooların katili

• matrix999 M kullanıcısına yanıt
    Zoolar için 1-2 kritik kart var tek hamlede bütün planları bozan, bunlardan biri de flamestrike dediğiniz gibi. Vaktinde önlem alınmadığı takdirde başa bela oluyor zaten. Hem zoolar, hem murlocklar
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.