Şimdi Ara

priest itemlerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar xıgenonda ardream priest charım var debuffer ve şuanda elimde ii r+1 , paper +8 str set , görew takılarım , str 10 takı set ,spear defans kalkan arrow defans kalkan ve dagger kalkanım var ancak ben charıma yeni birkaç parça birşey eklemek da iyi verim almak istiyorum 200ytl lik bir bütçem var bununla gb alıcam bana ne önerirsiniz her türlü eleştiriyi yapabilirsiniz her türlü görüşünüze açığım secenekler halinde olursa önerileriniz daha iyi olur bu parayla gercekten takı,kalkan,silah ne almam gerektiğini bilemiorum eğer ilgilenirseniz sevinirim

• belt al bence ske,glass, iron fln hangisi olursa ya da paper dd
  • quote:

Orjinalden alıntı: OoBLack_PearLoO

arkadaşlar xıgenonda ardream priest charım var debuffer ve şuanda elimde ii r+1 , paper +8 str set , görew takılarım , str 10 takı set ,spear defans kalkan arrow defans kalkan ve dagger kalkanım var ancak ben charıma yeni birkaç parça birşey eklemek da iyi verim almak istiyorum 200ytl lik bir bütçem var bununla gb alıcam bana ne önerirsiniz her türlü eleştiriyi yapabilirsiniz her türlü görüşünüze açığım secenekler halinde olursa önerileriniz daha iyi olur bu parayla gercekten takı,kalkan,silah ne almam gerektiğini bilemiorum eğer ilgilenirseniz sevinirim

dagger kalkan derken sadece dagger defans veren kalkanınmı var en son only prıestte 40 dd veren kalkan gormustum ss ini koyabılırmısın acaba?

ayrıca eger kolay yatmamak ıstıyorsan 3hp 2 str gıy derım ben debufmussun cok fazla atack farkıda olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mag3LLan -- 21 Mayıs 2008; 1:22:50 >

• Ske + wp1 + paperdd ( bualbilrsn ) + pe/we yeterse paran bunları yapmaya calıs . Bide paperlar 2 hp 3 str olsn
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.