Şimdi Ara

Priestler buraya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ßlackrose

çok yardımcı oldun.tşk ederim.str priest im bn.çok hoşuma gitti.bide set giyebilse süper olurdu.ama ozamanda herkes priest olrd.çk sağolasin.

üzerine set giyebilen bi str priest 10vs1 yapar bide ordan sğalam çıkardı
  • Son bir soru int priest de str e kaça kadar vericez sonra hiç vermeyeces? :)
  • up
  • up
  • evet TRojka arkadasımız gercekte cok guzel acıklamıs.

strci hosuma gitti diyorsun ama lwl kasmak istiyosan strci olma bence.en azından 63e kadar.cunku strci cok ama cok fazla dmg yer, cok fazla yatar vw takıların cok ii olması gerekir.ben suan intciyim ve intim 188(shell için) str 119(+7 priest impact için) ve kalan startlarımıda hp ye werdim.95 sanırım hp.czde belki adam kesemiorum ama cok kolaylıkla exp kasabiliyorum.ama sen illede strci dersen 63u bekle cunku 1500buff 300 ac 1920 heal ve 62 vurus skilini acabilrsin.bide 65 oldumu malice var tabi.ama ben 72yi bekliyorum.strci olmak için BENCE en az 72 olmak gerekir..
  • Hmm şu an intçiyim.Ama int char çok hoşuma gitsede cz de adam kesememek nedir ya?İnt charda str kaç yapayım yani 119 mu?188 int geri kalanı hp böylemi yapayim.?int priest le cz de adam kesilmesmi ? :) ben isterim.
  • up :(
  • 1
    11
    111
    1111
    11111
    111111
    11111
    1111
    111
    11
    1
  • peki str ci olupta ap den biraz ödün vererek hp yi 100 yapsak ne olur merak ettim de,o zaman 1500 bufla hp 3.5k civari olur,ap düşük olur ama statlarin hepsini str ye verene göre daha sağlam olur,bunu denemeye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.