Şimdi Ara

Priestler buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar.Öncelikle yukarıdaki yazıyı okudum ( karakter yapılandırma ) ama anlamadığım birşeyler var.Priest hakkında.Heal buff ile cz de iyi adam kesebilirmiyim yaratık kesebilirmiyim?Statlarım tam olarak kaç kaç olmalı?Nasil damage veririm.Ben iyi set giymek isterim iyi damage vermek isterim.Priest hakkında iyi ve kötü yönlerinde beni aydınlatırmısınız bilgilerinizle.Heal buff ile adam kesilirmi.Str mi int mi ? Heal Rez yerine Buf Rez olmazmı gibi falan.ve diğer şyler.Lütfen diğer konuyu birdaha oku v.s gibi şeyler demeyin okudum ve aklıma takılanlar bunlar.Ltfn yardımcı oln

• solo takılman için 65 + olman gerekiyor Rezz heal ol sc olsun ( tabi Bp isen ) +8 paper kıyaferler 3 ü str 2 si hp eline +7 +8 ms al Full str ye ver takıların görev takıları olsun
  • ARDREAM İÇİNSE OKU:STATLARINI +8 PEPER ELBİSESİ GİYEBİLCEK KADAR İNTE WERİORSUN GERİSİNİ FULL STR OLCAK SKİLLERİNDE 57 AURA 3 HOLY MALİCE AÇMAK İÇİN GERİSİDE HEAL ZATE 36 MI NE OLUOR HEAL DE
  • Str priest ne demek?Onun statları falan nasıl oluo?Bunun hakkıdada yardım edermisiniz?Youtube de video izledim "demekki str priestin kesemeyeceği yaratık yokmuş" die hoşuma gitti :>
  • yardım pls :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: _WRTR_

solo takılman için 65 + olman gerekiyor Rezz heal ol sc olsun ( tabi Bp isen ) +8 paper kıyaferler 3 ü str 2 si hp eline +7 +8 ms al Full str ye ver takıların görev takıları olsun

+1
  • Ya o dediğinden hiçbirşey anlamadım daha yeniyim anlayableceğim türden anlatırsa süper olacak :>
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kimse aciklamiyacak sanrm :( Str priest nasil ? iyi mi ? Seti v.s si herşeyi iyimidir.İyi yaratık , adam kesebilirmyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßlackrose

Kimse aciklamiyacak sanrm :( Str priest nasil ? iyi mi ? Seti v.s si herşeyi iyimidir.İyi yaratık , adam kesebilirmyim.

str priest herşeyi kesebilir 72 skiliyle

seti ucuza alırsın +8 set 5 gb yapar canı çok kötü olur ama kıyafetlerinden 2 tanesi kesin hp olsun bu oyunda her charın herşeyi iyi değildir
  • Str priestler daha çok ap için defanslarından ödün verirler..En az defans veren fabric setleri giyerler..Standart olarak +8 set kullanılır..Ayrıca bu şekilde defansın az olacağı için vasat bir asasin seni kolay ca öldürebilir..Str priest bana göre gb satışları ile bitmiştir..Şimdi mantıklı olan dd fp ler bulunan serverlarda fp priest,yeni serverlarda ise chitin olup en az 68-67 lvl olunmalıdır.Böyle bile unique takı set siz iş yapman çok zor artık(Elinde +7 ms +7 ii +7 hb den birisi mutlaka olmalı).Çünkü gb satışları ile herkes 7 shell/chitin set ve +7 raptor +7 shard edindi.E zaten defansın az olduğu için zorlanacaksın,birde böyle olunca iyice bitti bp olayı..
  • 72 skill i nedir?Şimdi Str priest dedim heal rez mi oldu bu buff heal mi :> Statları sadece str mi hiç int falan birşey yokmu :>
  • +8 set giymek için int i 76 yapıcaksın..Sonra tüm pointleri str ye vereceksin..Ama biraz pk yaptıktan sonra 2-3 skillde gittiğini görünce tüm zevkin kaçacak eminim .Kolay level atlamak için buff+heal olarak devam edeceksin.Belli bir level a geldikten sonra rez olup pk yapabilirsin tabi.72 skill i nin tam açıklamasını şu an hatırlamıyorum..
  • Hmm anladim.Int priest nasil olur peki?Onun hakkındada bilgilendirirmisinis.
  • ust konuda yazıyo. ve buraya bak plshttp://www.onlinegamess.tr.cx/
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßlackrose

Hmm anladim.Int priest nasil olur peki?Onun hakkındada bilgilendirirmisinis.

int priest in canı çok olur kolay kolay ölmez canı 4k üstüdür genel de

ama Str priest kadar kolay kesemez herşeyi ama 72 skiliyle onlar da bayağı iş yapar

72 skili Str priestların en iyi damage verdiği skildir warrior skilleri gibi çabuk ve fazla DMG li vurur

arkadaşların varsa oyunda int ol Buff heal ol

solo takılıcaksan STR ol yine buff heal ol

köşede bir 20 m sakla paran bitince rezz olup para kasarsın
  • WRTR Ty ( bunuda yeni öğrendm :P )
  • İnt priest tavsiyem.Ben de str idim zamanında..Kolay ölmek canını sıkıyor insanın biraz..İnt oldum,clan ile yaptığım pk lardan aldığım zevki şu oyunda başka hiçbir şeyden almadım.Eline dd 32 shield (eski serverdaysan tabi.) Kafaya dd fp 25,diğer eline smite hammer +7..Malice + jud ile asaslara str fp ler ile 800e bile çıkabilirsin.
  • Bu oyunda str priest flan boş hiç bir şeye yaramaz normal int olacaksın skillerini int + str dir
  • uzun süre priest oynamış biri olarak(o kadar uzun diil) bişeyler anlatmaya çalışayım

str/int priest:isimler hangi stat point e fazla verdiğine göre gelmiştir..str nin etkisi attack yönündedir,int in etkisi manayı artırırı ama bu yüzden değil armor giymek için verilir

str priest:int wermeyip armorlarından wazgeçerek attacker olmaktır yani 160 isteyen chitin i giymiyosun 160 str verip attack yapıyosun defance ını aşırı pahalı olan unique takılarla sağlamak zorundasın üstüne giyebileceğin set için 78 i yine vermek zorundasın bu set ilk armorlardır bunlara str bonus ekleyerek attağını dahada artırırsın ama istersen elinde bide yedek hp basılı set bulundurabilirsin troll ve benzeri keserken ölmememk maksatla..

int priest: attack olayının tersine defans ve hp yönü güçlü priest dir partylerde mutlaka bulunur..üstüne armorlarını giyecek kadar int ve str verdikten sonra hp ye verir statlarını eline birde kalkan aldığı için hep defance hemde hp yönünden güçlü olursun bölece sen ölmediğin sürece partydekilere heal desteğinle onlarında ölmemesini sağlarsın..

Stat dağılımı;
    str priest:str priest dediğimiz gibi önemli olan şey attack dı üzerimize giydiğimiz armorların defans etkisinden çok verdiği str yle ilgileniyoruz aslında +8 set i giyebilmek için 78 int veriyoruz ve geriye kalan stat larımızı str ye veriyoruz..

int priest:bu benim seçimim başkası ne der bilemem ama.. 160 int 101 str veriyoruz bu stat lar full plate +8 set için geçerli,fp lerimize hp bonus ekliyoruz kalan statlarımızı hp ye veriyoruz...

str priest,takılarımızı her iki karakter de görec takıları olarak kullanmak daha mantıklı aslında ama eğer paramız warsa str priestte defans veren takılar tercih edilebilir..

int priest,takılarımız yine aynı şekilde oyun takıları warsa daha fazla hp veren unique ler tercih edilebilir..

int priestde kalkan ve silah seçimi:kalkan olarak kite shield +8 alabilirsin kalkanlar en çok hp veren eşyalardır..ama eğer paran warsa unique bi kalkan tercih etmek daha mantıklı dol ss gibi..
    silahı elimize almamızın amacı attack diil hp dir hp bonus weren lobo,tooth,smite hammer ve holy animor tercih edilebilir eğer bunlar yoksa elimizde düşük lvllerde bi quest +5 priest mace hp/8 veriyo bu silahı kullanabiliriz

str priest silah:priestlere master açana kadar sadece club türü silahlar attack verir club türünün son silahı iron impact dir bundan bi önceki ise totemic club dır +7 bi totemic club ardream için uygundur param war diyosan hell breaker(unique) a kadar herşeyi alabilrsin..masterdan sonra ise sword larda priestlere attack vermeye başlar swordlar clublara göre daha seri oldukları için tercih edilir en ii sword mirage ondan önceki ise durandal dır..

umarım yardımcı olmuşumdur inşallah güzel bi priest olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRojka -- 11 Şubat 2007; 2:43:26 >

• çok yardımcı oldun.tşk ederim.str priest im bn.çok hoşuma gitti.bide set giyebilse süper olurdu.ama ozamanda herkes priest olrd.çk sağolasin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.