Şimdi Ara

PRİESTLERİ AYAKLANDIRALIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir kaç topik altta arkadşımız yazdığı herşeyi priestler ayaktattutuyor fakat genede yaranamıyor topiğine ek olarak ben bir sav ortaya atmak isitiyorum priestler olarak artık her serverda haberlşmeye geçelim ve kendi partilerimizi kendilerimiz kuralım hepsinden

SEBEP:priest kadar bnece komple bir karakter yok duşünsenize sağlam kurlumuş bir priet ve bp partisinin sizce başka bir şeye ihtiyacı varmı sahsen kendim bir bp yim ve diezde 65 lvl im atack 2200 kanımca arkamda sağlam bir buf olduktan sonra kesemiyceğim boss olamdığını soyluyorum ki bir çoğunu bufersiz kestim...extreme olan boss lar haric ve düşünsenize cz ye 5 bp ve 3 buferdan oluşan bir partyle girdiiğinizi sizce çok fazla fantastik olamazmı
    sonuçççknight onlineda bence preistler kadar komple karakter yok bir bp 2200 atack olabiliyor
    bufer 2000 buf ve ac verebiliyor bence bunları bütünleştirip bir priset olşumuna gidelim

hemde DEĞERLİMİZİ DAHA İYİ ANLAMALRINI SAĞLAMIŞ OLMAZMIYIZ....
    ARTIK 30 TAŞA ADAM REZLEMEK YOKKK...BİR ÇOĞU ŞAKA FAKKAT BENCE CİDDİ MANADA DÜŞÜNÜLMESİ LAZIM YALNIZCA PRİEST KLANI PİREST PARTYSİ BENCE BAŞKA KİMSENİN PRİESTLER KADAR ALTERNATİFİ YOK
    düşüncelerimi paylaşmak isteyenler nick nameim diezde naurishka 65 bp yim pm atabilriler

• diezdeki pikachuyu(59) gördükten sonra priestler her şey yapar derim
  • ben sahsen bundan sonra 30 taşa değil 300 taşa bile adam rezlemiycem inat değilmi...
  • Walla Çoğu Konuda Haklısın.Fakat o Sırf Priest Olayı Olmaz,Olamaz.Çünkü Warriorsuz-Asassinsiz Npmi Kasılırmış
  • Ben de bir ara BP kasmaya karar vermiştim.
    Ama ben oyunda biraz görsellik arıyorum açıkçası.BP'ler çok sade geliyor.
    Bir Male Rogue Assasinin görünmü hiçbirinde yok bence.
    Üstündekilerin yanıp sönmesi de ayrı bir olay tabi

Ama CZ'de en sağlam charlar BP'ler o konuda haklısın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.