Taktiği öğrenebilme şansımız var mı hocam? |
PRİME EFSANE 20 TARİFESİ ✓ANA KONU✓ KULLANICILARI (12. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Kanka söyle de biz de yapalım, bugün gidip geçiş yapacağım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam çok yayma bence ekmeğimizden oluruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de öğrenmeyi isterim 😅
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ahmet gider mehmete, mehmet gider cengize böyle yayılır sonra kapatırlar açığı :(
Bu açık değil ki hocam, yıllardır da var olan birşey, rahat ol sen tarifen den veya indirim den olmazsın
Ben yine bu taktik ile taahhüt sonu birşeyler kapmayı planlıyorum açıkçası
Şu olayı taktik maktik diye abartmasak nasıl olur acaba? Kimden neyi saklıyorsunuz?
3 sene önce burada paylaştım, ara ara da paylaşırım.
TT'de 2 türlü indirim alma yolu vardır.
1) hattım cekmiyor etmiyor, fiyat pahalı diyip faturasıza geçiş blöfü yapmak.
2) hattım çekmiyor etmiyor, fiyat pahalı diyip bayiiden hat iptal başvurusu yapmak. Kaldı ki bu en kral indirim yöntemidir ama risklidir. 3 sene hep bu şekilde indirim alıyorum, prime 40'ı 40 liraya bu şekilde kullanıyorum.
Bu kadar olayı büyütmeyin arkadaşlar. Deneyen denesin, indirim alabilen alsın. Yok özelden atıcam edicem falan harbi ayıp. Bu bariz görgüsüzlük oluyor. Yeni bir kıta keşfetmediniz, zaten varolan birşeydi. Asıl l bunu bilipte paylaşmayan, gizli gizli kendine müslüman olan ergenlere laf edin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 11 Temmuz 2021; 9:41:26 >
Hocam yanlış anladın amaç herhangi bir çıkar veya görgüsüzlük değil bizim, amaç Türk Telekom elemanları sayfayı takip ediyor ise onun için yani, yoksa hiçbir kötü niyetimiz yok bizim
Etse n'olur?
Her indirim aldığımda post attım hiçte birşey olmadı. Bu TT'nin bir politikası. Alsa alsa 100k müşteri indirim alır, indirimsiz kullanan milyonlar var.
Hani buna taktik denmesi bile abes. Şahsen hat iptal başvuru yöntemini ilk paylaşan benim, hiçte gizli saklı yapmadım. Sizde yapmayın.
Reis bi yanlışımız olduysa özür dileriz ama herkese paylaşırsak bu yolu kapatırlar diye çok yaymadık. Çoğu kişi ekmeğini yiyor bu yolun..
Hiç birşey olmaz merak etme..
Yahu ben bas bas bağırdım burada, ulu orta her konuda yazdım birşeycik olmadı.
Tamam hocam kusura bakmayın o zaman, biz paylaşalım, ilerde bir düzenleme getirmezlerse iyidir bizim sayfaları görüp.
Hiçbirşey olmaz, tırsmayın. Bu TT'nin bir politikası. Zira bu olay Vodafone'da da var..
Paylaşın gitsin, alabilen alsın.
Tamamdır hocam, anlaştık
Aynen reis ben Vodafone'dan aldım indirim ama şansa ki tarifem kabul etmedi.
49 liradan 26 liraya düşecekti.
13 gb 750 dk 250 sms ve devrediyor ve de aşım yok
Hocam hat iptal diyorsunda ya bayi harbiden iptal ederse teklif falan vermeden
Sonra dur yapma vazgeçtim mi diyecez ordaki elemana
Bayiinin iptal etme yetkisi yok. Form doldurur imza atarsın genel merkeze gönderir. Genel merkezdekilerde sisteme kayıtlı numarandan seni ararlar "efendim neden hattınızı kapatmak istiyorsunuz" diye başlar ve gerisi gelir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X