< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 27 Temmuz 2021; 13:34:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 27 Temmuz 2021; 13:34:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bilmiyorum ki hocam, bir dene ama ne olur olmaz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tavsiyen için teşekkür ederim hocam, İnşallah bir dahakine artık < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Süpermiş valla imkanım olsa hemen geçerdim. Son 1 yıl için telekom için nimet diyebilirim bu tarife. |
Hat benim üstüme değil, o sıkıntı. Gerçi bimcell benim için için ideal. İlerde 3 operatörden de hattım olur. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 12 Temmuz 2021; 12:8:19 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Diğer 12 ay isteğe bağlı hocam, ilk 12 ay dolunca çıkış yapabilirsiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cevap için teşekkürler hocam. O zaman geçiş yapmamak için bir sebep kalmadı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Rica ederim hocam. Bence de < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Faturasızda 1 ay olmadan faturalıya geçiş yapmıyorlar. Ama bu konular ilgili birim uğraşırlarsa yapıyorlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |