Şimdi Ara

PRİME EFSANE 20 TARİFESİ ✓ANA KONU✓ KULLANICILARI (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
614
Cevap
3
Favori
15.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu güzel bir haber gerçekten hocam, bilgi için teşekkür ederim, almak isteyen arkadaşlar faydalanabilir PRİME EFSANE 20 TARİFESİ ✓ANA KONU✓ KULLANICILARI 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • from_anatolia kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam PRİME EFSANE 20 TARİFESİ ✓ANA KONU✓ KULLANICILARI 

• Daha denedim paketim oldugu için, umarım çalışıyordur..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Umarım hocam PRİME EFSANE 20 TARİFESİ ✓ANA KONU✓ KULLANICILARI 

• PRİME EFSANE 20 TARİFESİ ✓ANA KONU✓ KULLANICILARI

58 den inmiş tutar

• Güzel bilgilendirme için teşekkürler hocam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Atmaca. kullanıcısına yanıt

Rica ederiz hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-842350F0A

Keşke kabul etseydiniz, indirim ile 29₺'ya kullanabilirdiniz veya temsilci aradığı zaman 15 GB versiyonunu isteseyebilirdiniz. Kabul etmediyseniz aynı teklifler artık zor gelir, şimdi önünüzde iki seçenek var; Ya 15 GB 49₺ olan Prime tarife'ye geçin ya da BİMCell'e geçin 20 GB 42₺

Banada online işlemlerden 42.89 liraya 20 gblik prime tarifesi geldi. Normal de 15 GB kullanıyorum. O dediğiniz indirimli 29 lira nasıl oluyor hocam. Oluyorsa kabul edip yapayım ben de.

• MoÇü kullanıcısına yanıt

Faturasız hatta dönme veya başka operatöre taşıyacağım deyip blöf yapacaksınız hocam müşteri temsilcisine, büyük olasılıkla işe yarayacaktır

• Onu yapıyorum hocam ben de. :) Geçen seneye kadar o taktik güzel işliyordu geçen seneden beri zorluyorlar artık. Bir de şansa denk gelirse temsilci kendi uyguluyor indirim.

Bana hiç ısrar etmeden uyguladı indirimi

• Kampanya'ya katılan arkadaşlara hayırlı olmasını diliyorum, sağlıklı huzurlu günler de kullanın İnşallah.

Kampanya'ya geçişler sona ermiştir...

Daha iyi kampanyalar da buluşabilmek dileğimle hoşçakalın

• Kampanyaya katılım 30 dakika sonra kapanacaktır, geçenlere hayırlı olsun ve iyi kullanımlar, geçemeyenler bir daha ki kampanyalarda pusuda kalsın, iyi akşamlar.

Hayırlısı ile kaptık 25 GB + 1000 dakika + 1000 sms + Prime Ayrıcalıklarını 29₺'ye.

• Açmış olduğum konu, tarife'yi kullanan kullanıcılar dan birine devredilecektir.

• BobbyLeo kullanıcısına yanıt
    Bana da öylesi denk gelse bari şans yok :( En son öküzün biri denk geldi ukala ses tonuyla bi lafımı bitireyim de diyor sanki müşteri o. Sinirle ağzıma gelene sayınca 1 haftadır aramayı kestiler.

• Hocam konuyu devir alabilirim istersen

• BobbyLeo kullanıcısına yanıt

Daha önce den söyleseydin ayarlardık hocam, başlattım işlemleri bir kaç saat evvel. İstersen yeni sahibi devretmek isterse alırsın hocam, onunla görüşüp

Bende çok ısrar etmedim ama kaptım %20 indirimi

Ben : Telefonum çekmiyor ve pahalı başkasına geçeceğim orda ucuza kullanacağım ama indirim olsa kalabilirim.

Temsilci : Hemen kontrol ediyorum, x bey %20 indirim verebilirim, fiyat 45'den 29'a düşecektir onaylıyor musunuz?

Ben : Havada karada

Temsilci : İndiriminiz hayırlı olsun iyi günlerde kullanmanızı dilerim, siz bizim için değerlisiniz kendinize iyi bakın iyi akşamlar.

Sonuç ; PRİME EFSANE 20 TARİFESİ ✓ANA KONU✓ KULLANICILARI

• "Tarife kapanmıştır."

• Bana da bizden ucuzu yok bulamazsınız daha ucuzunu. fiyatlar arttı bilmem ne diyor keko. dediğim gibi tamamen şans müşteri hizmetleri. 2 sene boyunca 8 gbli olan tarifeyi 12 liraya kullandım. Millet o zaman 4 gb 25 30 verirken. O da şansa denk geldi uğraşmak gerekiyor o müşteri hizmetlerinde denk getirmek için. :) bazen ilkin de denk geliyor bazen 20. de.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.