asıl benim merak ettiğim show tv'nin kabul etmediği tüm işleri neden star alıyor. manyakmı bu herifler. güzel olsa show tv tanıtımını yaptığı şeyi neden bıraksın.
Reyting bir programanı izlemede ölçümüdür ; siz reytingleri yüksek diye mi bir diziyi ,programı takip ediyorsunuz , yada bir programın kalitesini reyting mi belirler , örneğin dün KanalD de yayınlanan 'Mutluluk' gibi bir film 'Var mısın Yok musun' gibi saçma ve boş bir programın ardında kalmış ve 2. olmuş ...
tamami ile vermesede yaklaşık olarak veriyor temsimisal dediğin gibi mutluluk filmi total'de var mısın yok musun ardından 2. oldu ama diğer taraftan AB'de 1. oldu. hem Yaprak dökümü hemde avrupa yakası kaliteli diziler AB grubunda 1. yaprak dökümü 2. avrupa yakası oluyor. perşembe akşamları kurtlar vadisi gibi bir dizinini karşısında stv'de tek türkiye diye bir yapım var . diziyi merak edip izlemedim ama oyuncuları çok kaliteli hepsi tiyatrocu ve totalde 2. sırada oldu enson. ha bu sırada çok güzel ve kaliteli olup izlenmeyen yapımlarda var. ama genel olarak doğru veriler olkduğuna inanıyorum
Genco Menekşe ile Halil Selena
İzleyici tercihleri enterasan ,bizim millet ne bulur bu dizilerde hiç anlamış değilim
İzleyici tercihleri enterasan ,bizim millet ne bulur bu dizilerde hiç anlamış değilim
selena çocuk dizisi zaten öyle dizilerin her zaman izlenir benim yiğen hasta öyle dizilere. genco ilk çıktığında herkes konuşuyordu ama şimdilerde ''izliyorum'' diyen yok. menekşe ile halil bence iğrenç (ama zevler ve renkler tartışılmaz)
ratinglere göre konuşursak 26 ocak cumartesi sıra program rating share AB gurubu sıra 3. genco 6,60 15,60 4. 5. selena 5,90 13,80 10. 6. menekşe ile... 5,50 14,00 7.
hakikatten selena 'da ne bulurlar ki Atv de valla helal olsun gunde 2 kez yayinliyor son zamanlarda
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme