Valla super yazan arkadaştan allah razı olsun. Daha denemedim ama genede olsun :)
heheh +1
Bende işe yaramadı malesef oyunu açıyor fakat hangi cozunurlukte olursa olsun birsey gorunmuyor. Saglık olsun.
bende de çöznürlüğü değiştirirken bilgisayar kendi kendine reset atıyo...
"Dalak" azmin karşısında saygıyla eğiliyorum [pray] Para verseler uğraşmazdım o kadar; yok çek sitesi yok translation falan...Zaten gına geldi
:)) Valla emre oyunu o kadar merak ediyordum ki artik kart almaya kadar geldi. Aradim aradim sonunda buldum o da CEk sitesi cikti. ;) Ayrica nemesis ve corto abi programdan ayarlari biraz kurcalayin. Bakin altta vendorID ve deviceID diye kutucuklar olacak. Yan tarafinda karti hangi karta benzetecegini soyleyen rakamlar var. Ornegin ati 8500 => 4098'e 20812 gibi. Bi bunlari deneyin. Yani arkadaslar bende gforce2 mx400 var. Sizin kartlardan bile kotu. Biraz daha ugrasmanizi tavsiye ederim. Saygilar kolay gelsin.
hakkaten bizde ne hazırcıyız dimi?
;) estafur
walla uğraşıyorum uğraşıyorun yine aynı grafikleri düzeltmek için çözünürlüğü değiştirirken bilgisayar resetleniyo kendi kendine, bilgisayarda var bi problem...
Silent hill 3 üde böyle bir yere kadar çalıştırabildim. Fakat ilk açılışta fps 7 ye düşüp kilitleniyor. Eh artık yeni ekran kartını alınca kasarız bizde. :P
Vaybe hell bu programlami calistirdin? Eger oyleyse ayarlari biraz kurcala belki sonuca ulasabilirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme