çok iyi olmuş.....kimin yazdığının önemi yok...biçok soruya cewap olmuş....
paylaşım için teşekkür
burdan çıkarılan ders neymiş "İmaj hiçbirşey Zaman Herşey"
Ben alıntı yaptığına bir şey demedim. Arkadaş gayet güzel bir şekilde paylaşmış ama keşke aldığı yeride belirtse idi. Sonuçta yazan bu arkadaş değilse yazanın burada hakkı yok mu? Emeği yok mu? Onlarda unutlumamalı bence. Altına küçük bir adres yeterdi.
Tam da The Sands of Time'i oynarken bu calismanizi gormek hem cok isime yaradi hem de cok mutlu olmama vesile oldu, elinize saglik
guzel paylasim
Filmide oyunu kadar güzel olsa bari..
Bunları sen mi yazdın yoksa copy-paste mı?
arkadaşlar ben kaileena ile savaştıktan sonra bir patlama oluyu oyunun başlarında bir yerde uyanıyorum sonra nereye gideceğimi bulamıyorum biriniz yardım edin
1. olarak konu alıntı ve alıntı yapıldığı belirtilmemiş.2. olarak konu eksik sadece 3 tane oyunun hikayesi verilmiş.Alıntı yapıldığı için tamamını okuma gereği bile duymadım.+ Translate bir çeviriyi okumadan copy paste alıp yapıştırmak paylaşımın ne kadar özensiz olduğunu gösterir. Serinin 17 farklı versiyonu var ve sadece 3 tane versiyonunu tanımlamışsın.Bu da kulağına küpe olsun yetersiz paylaşım.Hiç yapılmamış paylaşımdır.
quote:
Orijinalden alıntı: holocap
1. olarak konu alıntı ve alıntı yapıldığı belirtilmemiş.2. olarak konu eksik sadece 3 tane oyunun hikayesi verilmiş.Alıntı yapıldığı için tamamını okuma gereği bile duymadım.+ Translate bir çeviriyi okumadan copy paste alıp yapıştırmak paylaşımın ne kadar özensiz olduğunu gösterir. Serinin 17 farklı versiyonu var ve sadece 3 tane versiyonunu tanımlamışsın.Bu da kulağına küpe olsun yetersiz paylaşım.Hiç yapılmamış paylaşımdır.
Adam konuyu 6 sene önce açmış 3 tane oyun olacak tabi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme