Şimdi Ara

Prince Of Persia Rival Swords takildim yardim lazim??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bi cok bolumu gectim bi yerde takildim sildim oyunu sonra tekrar yukledim takildigim yeri bi turlu gecemedim.

arenaya giriyoruz buyukce bi canavar war elinde kilic . durava tirmanip biyerin ustunden yaratigin ustune zipliyorum kilici sapliyo sonra yaratik beni beni alip yere firlatiyo saniyorum o arada bisey yapmak lazim ama cozemedim oynayan warsa yardim edebilirmi delirmek uzereyim

• ben de pcde oynamıstım oyunu.adı farklıydı t2t'du ama bahsettigin bölümü hatırlıyorum.yanılmıyosam canavarın üzerindeyken istenen tuslara basman grekiyo.fazladan tusla basarsan seni üstünden atıyo.pspde de aynıdır sanırım.ekrana herhangi bir tusun gelmesini bekle o zmn bas.ondan önce basma
  • Bende önceden takılmıştım aynı arkadaşın dediği gibi ekranda tuş kombinasyonları çıkıyor tam zamanında bas.Ne önce olsun ne de sonra.Bu arada biçok bölümü geçmişim demişsin de seni daha neler bekliyo bir bilsen
  • evet orada basman gereken tuşlar cıkıyor zamanında basmalısın yoksa atar
  • pop revelotionda kus adam gibi bi canavar var o bolumu nasıl geciyoruz arkadaslar oynayanınız varmı
  • O kus gibi olan arkadas seni deli edene kadar gelcek merak etme sen o elemanla normal olarak savasacaksin,
    ozel bi taktigi yok. Kombo manyagi et onu
  • abi adamin ustune atliyorum bi an yavasliyo goruntu ama ekranda bisi cikmio acikcasi kombinasyon falan yok malesef hatirlayan falan warmia caba
  • işte tam o yavaşlama anında basacaksın
  • neye basimai bulamadimki deniyorum bi ton bisi olmuo

neye bastigini hatirlayan warmi
  • Hanceri kullandigin tus, ucgendi sanirim...
  • KARE
  • atliyorum kareye uzun basinca goruntu yavasliyo sonra bi daha basiyorum sapliyo hanceri sonra ustunden alip yere atiyo beni canindada azalma yok ne yapmam lazim opnu deyin bana gecemedim hala:(
  • fallan angel bilader kus adamla savasıyom ama hep bir ust kata cıkıyor. 1.katta savastım 2. kattada savastım ama 3 .kata nasıl cıkıyoruz onu bulamadım nasıl cıkıyoruz acaba?
  • valla arkadaşım bende senin kaldığın yerde kaldım baya uğraştım bunu anca yawaşlama ile devirebilirsin sanırım bende bulamadım sildim ama vardır bi püf noktasıda ben bulamadım sildim dahada oynamam o oyunu birde prince of persia 'nın en son oyunu ama görüntüsü o kadar kötü ki böyle güzel bi oyunu bu kadar kötü nasıl çizmişler anlamadım hiç bir gelişme yok oyunda ama oyun çok sürükleyici bir konusu varrr ve sana kolay gelsin geçersen söilede bende tekrar yükler geçerimm kolay gelsinnn
  • Arkadaşlar Revelations'ta Puzzle odasında takıldım. Hani şu merdivenlerle oynadığımız bölüm , 4 tane kocaman. Bir sürü kapı var. Tam çözümde bu bölümü bulamadım. Varmıdır bilen?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sehzadelee

fallan angel bilader kus adamla savasıyom ama hep bir ust kata cıkıyor. 1.katta savastım 2. kattada savastım ama 3 .kata nasıl cıkıyoruz onu bulamadım nasıl cıkıyoruz acaba?

Spider Sword mu var sende? Eger o varsa yanilmiyorsam mekanin sag kanadindaki duvardan tirmanip ust kata cikacaksin
  • valla bilader bilmiyomki ne var bende.biraz daha acbilirmisin ne yapıcagımızı anlayamadımda .sana zahmet
  • quote:

valla bilader bilmiyomki ne var bende.biraz daha acbilirmisin ne yapıcagımızı anlayamadımda .sana zahmet

Oradaki direkleri kullanarak elemanin 3. pozisyonuna cikacaksin. Oradada onu yendin mi, bi sure rahat birakiyo
    seni.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kabuto

atliyorum kareye uzun basinca goruntu yavasliyo sonra bi daha basiyorum sapliyo hanceri sonra ustunden alip yere atiyo beni canindada azalma yok ne yapmam lazim opnu deyin bana gecemedim hala:(

hocam ekran siyah beyaz olup yavasladıgı anda basman lazım.ondan önce hiçbi tuşa dokunma yoksa seni üstünden atıyo.zaten orda amacımızda yaratıgı kör etmek.2 gözünü de cıkardıktan sonra ayaklarına saldırarak dengesini boz.yere yıgılınca arkasından tepespne tırman.gerisi kolay böyle böyle son darbeye kadar devam et
  • quote:

fallan angel bilader kus adamla savasıyom ama hep bir ust kata cıkıyor. 1.katta savastım 2. kattada savastım ama 3 .kata nasıl cıkıyoruz onu bulamadım nasıl cıkıyoruz acaba?

duvardan yürüyerek eşik gibi bi yere cıkıyodun sanırım.ordan da biraz yukarı cıkıp aynı yokdan tekrar geri yürüyodun.tabi kaldıgın bölümü dogru anladıysam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.