Arkadaşlar Revelations'ta Puzzle odasında takıldım. Hani şu merdivenlerle oynadığımız bölüm , 4 tane kocaman. Bir sürü kapı var. Tam çözümde bu bölümü bulamadım. Varmıdır bilen?
hocam biraz daha ayrıntılı anlatabilir misin?cok hatırlamıyom bölümleri
valla iyi hatırlıosunuz helal olsun
Arkadaşım devi diyosun galiba dev de hiç panik yapma herzaman ekran mavi olduğunda istediği tuşa bas geçersin zaten çok kolay
o bölümü çok iyi hatırlıyorum.geçen yaz bitirmiştim oyunu PS 2'de.çok psikopat bir canavar o fena bişey.herneyse,onu şöyle öldüreceksin.
-canavar'ın üstüne zıplarken senden bir tuşa basmanı istiyor. -tuşa basılı tut uzun bir süre. -sonra tekrar oyun ağır çekim moduna geçicek ve tekrar aynı tuşa basılı tutmanı isticek.yani senin elin tuşta basılıyken,senden bir daha basılı tutmanı isticek(elini tuştan çek birdaha basılı tut) -böyle böyle öldür canavarı umarım yardımcı olabilmişimdir.
slm arkadaslar ya bende rival sword oynuyorum :) PSP de malum malumunuz bende bi yerde takıldım ya bi odaya girdim odanın girişinde ufak bi havuz var zaten oraya girince dark prince normale donuyo falan icinde save yapmak icin cesmede var bi kosede de hareket ettrimemiz icin bi kule gibi bi yapı var yanlız bu yapı belli bi yolda ilerliyo ve bu yolu kapatan bi set var seti kılıcla kıramadım seti nasıl indirecemide bulamadım yardım edersenz sevinirim
quote:
Orjinalden alıntı: dawser
slm arkadaslar ya bende rival sword oynuyorum :) PSP de malum malumunuz bende bi yerde takıldım ya bi odaya girdim odanın girişinde ufak bi havuz var zaten oraya girince dark prince normale donuyo falan icinde save yapmak icin cesmede var bi kosede de hareket ettrimemiz icin bi kule gibi bi yapı var yanlız bu yapı belli bi yolda ilerliyo ve bu yolu kapatan bi set var seti kılıcla kıramadım seti nasıl indirecemide bulamadım yardım edersenz sevinirim
bahsettigin yeri dogru anladıysam engelleri kırmıycaksın.heykeli ilerleten ve döndüren düğmeler var.onları kullanarak ilerliyceksin.binevi heyken biraz kırıtacak
atliyorum kareye uzun basinca goruntu yavasliyo sonra bi daha basiyorum sapliyo hanceri sonra ustunden alip yere atiyo beni canindada azalma yok ne yapmam lazim opnu deyin bana gecemedim hala:(
ya bende orada kafayı yiyecektim. bende orda sildim bıraktım. ama yavaşlama anı var ya ekran siyah oluyor. öyle değil işte. öyle olunca geçemiyorsun. ben iki kez .ıkmıştım o yaratığın üzerine. o tepedeki odunun üzerine çık. orda bekle. böyle speed kill yaparken olduğu gibi gri oluyor sağ sol. orada bekle tam ekranın düzeldiği anda üçgene bas. orda ilk önce omzuna bıçağı saplıyor,sonra üstüne çıkyor. devin diğer omzuna bıçağı saplıyor. ama sonra ne oluyor bilmiyorum. bıçağı ikinci kez sapladığım gibi beni fırlatıyordu. çok saçma olmuş bu dev.
Arkadaşlar bende burda takıldım büyük bi yaratık geliyo yaratık gelmeden önce kamera duvarları felan gösteriyo heralde oralara zıplayım hareketler yapıcam ama yaratık geliyo vuruyom vuruyom , elika la combo yapıyom yaratığın canı hiç azalmıyo . o gösterilen yerlerede çıkamıyom savaş sırasında napıcam yardım edin
quote:
Orjinalden alıntı: psikotosk4
Arkadaşlar bende burda takıldım büyük bi yaratık geliyo yaratık gelmeden önce kamera duvarları felan gösteriyo heralde oralara zıplayım hareketler yapıcam ama yaratık geliyo vuruyom vuruyom , elika la combo yapıyom yaratığın canı hiç azalmıyo . o gösterilen yerlerede çıkamıyom savaş sırasında napıcam yardım edin
hahaha bu rival sword değilki :S
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme