buradan sonrasını geçemiyorum duvardan yürüyüp dibine geçip tırmanıyorum olmuyo denedim her şeyi forumlarada baktım yok teşekkürler şimdiden
Hatırladığım kadarıyla o duwardaki tuzak tam dönerken zamanı yavaşlatıp dümdüz duvara koşacaksın sonra tırmanacaksın çabucak. Psp de oynamadım ama pc de bitirdim :D hatırladığım kadarıyla öyle olması lazım.
adamın arkasındayken adam seni görmemişse yavaşlata biliyosun sadece en azından ben sadece bunu biliyorum teşekkürler yinede forumlarda hep tuzaklara takılmadan geç yazıyo sadece :/
hayır senin dediğin gizli öldürme tek tek basıosun ısık yandığında o değil mi? benim dediğim direkt zamanı yavaşlatıyorsun. Psp de oynamadım ama normalde öyle :D zamanı geri alma tusuna bi kere bas o zaman yawaslar sanırım :D
evet onu söylüyorum bütün tuşları denemiştim tekrar bakayım bi yavaşlata bilecek miyim
yok olmuyor yavaşlamıyo zaman geçemedim bir türlü
:D yorumu yazdım son bir kez daha deniyim dedim olmazsa silecektim oyunu dikenlerden normal yürüdüm (ölümüne :P ) silindir içeri girince duvardan tırmanıp tutundum
acayip :D pc de o duvardaki dikenin çok hızlı döndüğünü hatırlıyprum o yüzden R tusuna bikez basıp zamanı yavaşlatıosun o duvara gömüldüğünde sende tırmanıp yukarı yıkıosun. Belki psp de farklıdır :D neyse hayırlı olsun :D
saol şimdide yaratığa dönüştüm zamanı yetiştiremiyorum nasıl bi oyun yapmışlar bırakamadımda .. :/
Pspdede aynı şey
yavaşlatma seçeneği çıkmadı henüz bende yaratık kısmındayım halen yok yavaşlatma bahsettiğim gibi sadece adam öldürürken arkasından yaklaşınca oluyor
arkadaşlar bende aynı oyunda dev li bölümde taklıdım yardım edebilirmisiniz acil!!! 1 kere bıçakladıktan sonra dah hame yapmıyorum !!!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme