Arkadaşlar bu foruma ilk mesajım ve bir sorum olacak. Benim oyunda hiç bir problemim yok.Ama arkadaşımın oyunda karakter çok hızlı bu yüzden kontrol edemiyor!!! Benim sistem gereksinimlerim:1.25 GB RAM,128 MB Nvidia GeForce Fx5200 video cart,2.4 GHZ İşlemci... Arkadaşımın sistem gereksinimleri:1 GB RAM,512 MB ATI Radeon X550/X700 video cart,3,8 ghz işlemci... Yardımlarınızı bekliyoruz...
oyunu sil tekrar yükle yiğen
quote:
Orjinalden alıntı: Dante*
oyunu sil tekrar yükle yiğen
Evet silip yüklemeyi bir deneyin.
Ama çok garibime gitti bu olay ilk defa böyle bişi duydum.
Vsync açmayı deneyin.
Vsync ne acaba oyunu tekrar yukledim yine hızlı yine hızlı ya onun yüzünden oyunu bitiremıcem ya kontrol edemıom ya yardım edin pc m özellikleri cok yuksek ondan mı ki acabaa ya cod 4 ü crysis i bile kaldırıyor bu pop u istiom ama oynuyamıyorum ''ACİL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! YARDIMM EDİNN LÜTFENN!!!!!!!!!!!!!!!''
quote:
Orjinalden alıntı: Berkay Güden
Vsync ne acaba oyunu tekrar yukledim yine hızlı yine hızlı ya onun yüzünden oyunu bitiremıcem ya kontrol edemıom ya yardım edin pc m özellikleri cok yuksek ondan mı ki acabaa ya cod 4 ü crysis i bile kaldırıyor bu pop u istiom ama oynuyamıyorum ''ACİL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! YARDIMM EDİNN LÜTFENN!!!!!!!!!!!!!!!''
vsnyc oyunda bi seçenek diilmiydi
quote:
Orjinalden alıntı: Berkay Güden
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme