Şimdi Ara

Prince Of Persia The Sands Of Time (ACİL YARDIM!!!)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu foruma ilk mesajım ve bir sorum olacak.
    Benim oyunda hiç bir problemim yok.Ama arkadaşımın oyunda karakter çok hızlı bu yüzden kontrol edemiyor!!!
    Benim sistem gereksinimlerim:1.25 GB RAM,128 MB Nvidia GeForce Fx5200 video cart,2.4 GHZ İşlemci...
    Arkadaşımın sistem gereksinimleri:1 GB RAM,512 MB ATI Radeon X550/X700 video cart,3,8 ghz işlemci...
    Yardımlarınızı bekliyoruz...

• oyunu sil tekrar yükle yiğen
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dante*

oyunu sil tekrar yükle yiğen

Evet silip yüklemeyi bir deneyin.

Ama çok garibime gitti bu olay ilk defa böyle bişi duydum.
  • Vsync açmayı deneyin.
  • Vsync ne acaba oyunu tekrar yukledim yine hızlı yine hızlı ya onun yüzünden oyunu bitiremıcem ya kontrol edemıom ya yardım edin pc m özellikleri cok yuksek ondan mı ki acabaa ya cod 4 ü crysis i bile kaldırıyor bu pop u istiom ama oynuyamıyorum ''ACİL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! YARDIMM EDİNN LÜTFENN!!!!!!!!!!!!!!!''
  • quote:

Orjinalden alıntı: Berkay Güden

Vsync ne acaba oyunu tekrar yukledim yine hızlı yine hızlı ya onun yüzünden oyunu bitiremıcem ya kontrol edemıom ya yardım edin pc m özellikleri cok yuksek ondan mı ki acabaa ya cod 4 ü crysis i bile kaldırıyor bu pop u istiom ama oynuyamıyorum ''ACİL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! YARDIMM EDİNN LÜTFENN!!!!!!!!!!!!!!!''

vsnyc oyunda bi seçenek diilmiydi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Berkay Güden

Vsync ne acaba oyunu tekrar yukledim yine hızlı yine hızlı ya onun yüzünden oyunu bitiremıcem ya kontrol edemıom ya yardım edin pc m özellikleri cok yuksek ondan mı ki acabaa ya cod 4 ü crysis i bile kaldırıyor bu pop u istiom ama oynuyamıyorum ''ACİL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! YARDIMM EDİNN LÜTFENN!!!!!!!!!!!!!!!''

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.