Şimdi Ara

Prince of Persia Trilogy Kardeşlik [5/5] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar, hesap bilgilerimi PM olarak attım sizlere. Ödemeler yapıldığında oyunu hemen alacağım.

Edit: classlord23 oyunu almaktan vazgeçti. O yüzden bir kişiye daha ihtiyacımız var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Watercuk -- 1 Kasım 2011; 21:57:11 >
  • @cssbaycelebi ödemeyi yaptı. Son 1 Kişiye ihtiyacımız var.
  • Ziraat ya da garantiyse hesabın hemen havaleyi yapıp girebilirim kardeşliğe..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erbaa82

Ziraat ya da garantiyse hesabın hemen havaleyi yapıp girebilirim kardeşliğe..

Hesabım garanti. Hesap bilgilerimi yolluyorum öyleyse.
  • hocam siz oyunun alın isterseniz, 1 kişiyi her zaman buluruz zaten.
  • Kişi konusunda sıkıntı kalmadı @cssbaycelebi. @M`Shinoda da bu akşam eftyi yapacağını söyledi. Onun dışında şu an istesem de alamam zaten. Gidip bankaya para yatırmam lazım, yarın da vizem var.
  • intrnet bankacılığına geçin, şubelere gitmekten kurtulun, hem de zamandan kazanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cssbaycelebi

intrnet bankacılığına geçin, şubelere gitmekten kurtulun, hem de zamandan kazanın.

İnternet bankacılığım var dostum. Oyunu sanal kartla alacağımdan dolayı gidip hesabıma para yatırmam gerekiyor.(Hesapta para yok da ) Yarın akşam büyük ihtimalle alırım oyunu. Bu arada demin yeni psn hesabı açmaya çalıştım ps3'te. Nedense kabul etmedi mail adresimi. Böyle bir mail yok diyor. Garibime gitti açıkcası. İlerleyen saatlerde tekrar deniyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Watercuk

quote:

intrnet bankacılığına geçin, şubelere gitmekten kurtulun, hem de zamandan kazanın.

İnternet bankacılığım var dostum. Oyunu sanal kartla alacağımdan dolayı gidip hesabıma para yatırmam gerekiyor.(Hesapta para yok da ) Yarın akşam büyük ihtimalle alırım oyunu. Bu arada demin yeni psn hesabı açmaya çalıştım ps3'te. Nedense kabul etmedi mail adresimi. Böyle bir mail yok diyor. Garibime gitti açıkcası. İlerleyen saatlerde tekrar deniyeceğim.

tamam dostum. bu arada vizeyi ihmal etme.

• quote:

quote:

quote:

tamam dostum. bu arada vizeyi ihmal etme.

Bu hafta 4 vizem var. 2'si bitti 2'si kaldı. Çalışıyoruz bakalım. Sağolasın...

• tüh ya kaçırdım sanırım :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.nako

tüh ya kaçırdım sanırım :/

Bir arkadaş EFT'sini yapmadı daha. Belli olmaz yani. Takipte kal.
  • @M`Shinoda da ödemeyi yarına kadar yapacak. Yarın akşam hepinize psn bilgilerini yollamış olurum dostlar.
  • quote:

@M`Shinoda da ödemeyi yarına kadar yapacak. Yarın akşam hepinize psn bilgilerini yollamış olurum dostlar.

hocam ne oldu oyun işi, bayramdan sonraya mı kaldı?
  • benim ödeme geçmiş olması gerekiyor, 1 kontrol edebilirmisiniz ?
  • Aldım oyunu. Birazdan bilgileri pm yoluyla yollayacağım size.
  • İndirmeyi başlatıp hesaptan çıkmış bulunuyorum hayırlı olsun herkese...
  • Herkese bilgileri PM olarak attım. İyi oyunlar arkadaşlar.
  • Bu seri benim favorimdir. Kaç kez oynamışlığım vardır. Sands of Time'ın zamanına göre harika grafiklerinden ve müziklerinden, Warrior Within'in o harika atmosferi ve senaryosuna, Two Thrones'un "Stealth Kill" olayına kadar harika bir seri gerçekten. Keşke bu HD versiyonlar PC için de çıksaydı. O zaman keyfime diyecek olmazdı :((((
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.