Şimdi Ara

Prince of Persia Trilogy Kardeşlik [5/5]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Prince of Persia Trilogy Kardeşlik [5/5]

Arkadaşlar bu efsane üçlemeyi kardeşlik ile alalım diyorum. Fiyatı toplamda 40 lira. Kişi başı 8 lira oluyor. (Kart var bende)

Liste

1-Watercuk(Ödeme Yapıldı)
    2-M`Shinoda(Ödeme Yapıldı)
    3-cssbaycelebi(Ödeme Yapıldı)
    4-Watercuk(arkadaş)(Ödeme Yapıldı)
    5-Erbaa82(Ödeme Yapıldı)

Bu akşam(Cuma) oyun alınıp psn bilgileri hepinize pm yoluyla yollanacak arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Watercuk -- 4 Kasım 2011; 10:26:15 >

• beni ekle kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: classlord

beni ekle kardeş
    Ekledim dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Watercuk

Ekledim dostum.

Alıntıları Göster
    30 liraya zavvi den almıştım 10 dk oynadım sonra takasla değiştirdim :D çok dandik yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseristil

30 liraya zavvi den almıştım 10 dk oynadım sonra takasla değiştirdim :D çok dandik yaw

valla kardeşim hepsi efsane oyunlar . O açıdan bakmamak lazım.
  • quote:

Yapma be dostum. Sen son oyundan bahsediyor olmayasın. Bu pakette yer alan üç oyun da birbirinden güzeldir. Bilgisayarda büyük bir zevkle oynamıştım her birini.
  • quote:

quote:

Yapma be dostum. Sen son oyundan bahsediyor olmayasın. Bu pakette yer alan üç oyun da birbirinden güzeldir. Bilgisayarda büyük bir zevkle oynamıştım her birini.

Alıntıları Göster
    RESİDENT EVİL IN BİR OYUNUDA VAR CODE VERENİCA OLMASI LAZIM ONUDA ALABİLİRİZ

• quote:

quote:

yok 3 ünüde oynadım :) biliyorumda heralde tatmin olamamam görüntü kalitesindendi hd yazıyor ama bikere baya eski oyun tırt gelmişti bana tabi bu benim düşüncem saygılar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: classlord23

Satın alındığında sadece bir kod çıkar büyük ihtimalle. Haliyle bizim işimizi görmez.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: classlord23

Satın alındığında sadece bir kod çıkar büyük ihtimalle. Haliyle bizim işimizi görmez.

Alıntıları Göster
    Benide ekleyebilirsiniz, bu oyun için varım.

• quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

Benide ekleyebilirsiniz, bu oyun için varım.

Hemen ekliyorum dostum.
  • quote:

Yapma arkadaşım, 1. ve 2. oyunu bitirdim, 3. oyunu ise yarısına kadar oynadım. 1. Oyun, senaryosuyla aklımı başımdan almıştı zamanında, 2. oyunu çıkar çıkmaz alıp oynamıştım, oda aynı etkiyi yaratmıştı.

Birinci oyunun(Sands of Time) sonunda bir müzik vardı, adeta büyülemişti. Oyunun bitiminde, "vay be adamlar ne oyun yapmış, ne güzel bir hikaye" diye düşünürken üstüne de bu şahane parça çalıyordu credits 'te.

Time Only Knows
    http://www.youtube.com/watch?v=Q6vhdwkaxak

• quote:

Orijinalden alıntı: Attila Han

quote:

Yapma arkadaşım, 1. ve 2. oyunu bitirdim, 3. oyunu ise yarısına kadar oynadım. 1. Oyun, senaryosuyla aklımı başımdan almıştı zamanında, 2. oyunu çıkar çıkmaz alıp oynamıştım, oda aynı etkiyi yaratmıştı.

Birinci oyunun(Sands of Time) sonunda bir müzik vardı, adeta büyülemişti. Oyunun bitiminde, "vay be adamlar ne oyun yapmış, ne güzel bir hikaye" diye düşünürken üstüne de bu şahane parça çalıyordu credits 'te.

Time Only Knows
    http://www.youtube.com/watch?v=Q6vhdwkaxak

Alıntıları Göster
    ekle hocam benide.

• quote:

Orijinalden alıntı: cssbaycelebi

ekle hocam benide.

Hemen. Son bir kişi kaldı arkadaşlar. Malum kişiyi de bulduğumuzda sizlere hesap bilgilerimi yollayacağım.
  • Kac gb hepsi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okaliptys

Kac gb hepsi :)

PSN'de bakmıştım ama bulamamıştım toplam boyutunu. Çok olmasa gerek.
  • Katılırdim ama ben moskovadayim, 8tl icin bankaya gitmeye değmez gibi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okaliptys

Katılırdim ama ben moskovadayim, 8tl icin bankaya gitmeye değmez gibi :)
    Arkadaşlar kardeşliğimiz tamamlanmış bulunuyor. En yakın zamanda sizlere PM yoluyla hesap bilgilerimi yollayacağım.
  • quote:

Arkadaşlar kardeşliğimiz tamamlanmış bulunuyor. En yakın zamanda sizlere PM yoluyla hesap bilgilerimi yollayacağım.

Alıntıları Göster
    resident evil 4 hd yi de alır mıyız hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cssbaycelebi

resident evil 4 hd yi de alır mıyız hocam.

Alıntıları Göster
    Onun için de ayrı bi kardeşlik yaparız dostum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.