ps2 için piyasada var ama pc ye henüz yok ama ben ps2 de oynuyorum harika olmuş oyun..
Alıntıları Göster
Evet beyler sbeqd in de dediği gibi oyun LEVEL dergisinde incelenmiş ve%89 puan almış.Oyunun ilk oyundan en büyük farkı ise o masalsı çizgi filmimsi grafiklerin artık olmaması.Onun yerine daha karanlık daha sisli ve daha acımasız...
quote:
Orijinalden alıntı: sbeqd
Çıkalı 1 ay oluyo aldım ve bitirdim fakat çok güzel değil
Alıntıları Göster
şaka yaptım daha almak nasip olmadı.Ama gördüm onu LEVEL'da 1 CD diye yazıyo niye acaba??? Bi de onun bi gold versiyonu çıkmıştı asıl oyun çıkmadan önce o olabilirmi???
Bir de alanlara >>> bu oyun gerçekten kaç CD?
quote:
şaka yaptım daha almak nasip olmadı.Ama gördüm onu LEVEL'da 1 CD diye yazıyo niye acaba??? Bi de onun bi gold versiyonu çıkmıştı asıl oyun çıkmadan önce o olabilirmi???
Bir de alanlara >>> bu oyun gerçekten kaç CD?
Alıntıları Göster
Bir CD değildir bence oyun. Bir DVD olması gerekiyor sanırım. Artık o da 3 veya 4 -5 Cd'ye tekabül ediyor diye umuyorum.(Kaçaklar ve Orjinaller Dahil)
quote:
Orijinalden alıntı: samray
Bir CD değildir bence oyun. Bir DVD olması gerekiyor sanırım. Artık o da 3 veya 4 -5 Cd'ye tekabül ediyor diye umuyorum.(Kaçaklar ve Orjinaller Dahil)
Alıntıları Göster
RESİMSİZ samray SEN FAZLA KONUŞMA BİLGİNİ KENDİNE SAKLA BENCE.YAA SENCE BU OYUN 5-6 CD OLABİLİRMİ HİİİÇ
quote:
RESİMSİZ samray SEN FAZLA KONUŞMA BİLGİNİ KENDİNE SAKLA BENCE.YAA SENCE BU OYUN 5-6 CD OLABİLİRMİ HİİİÇ
Alıntıları Göster
POP2 SOT 3 CD idi. Bunun 3-4 CD olmaması için bir sebeb göremiyorum. Günümüz klasik oyunlarının artık çoğu 5cd ile satışa sunuluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: samray
POP2 SOT 3 CD idi. Bunun 3-4 CD olmaması için bir sebeb göremiyorum. Günümüz klasik oyunlarının artık çoğu 5cd ile satışa sunuluyor.