Şimdi Ara

Prince of Persia Warrior Within'in gelmiş geçmiş en iyi oyun olması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar gerek atmosferi gerek aşmış müzikleri gerek mükemmel hikayesi gerek combo sistemi olsun prince of persia warrior within gibi bir oyun daha dünya alemine gelmemiştir maalesef, belki karşı çıkanlarının olur ama 10 sene öncesine rağmen oyun mükemmeldi yahu, yani inanamıyorum o mükemmel hikayesi, dahakadan kaçtığımız zamanlar, sandwraith olarak oynayıpta geçmişteki prensi yem etmemiz geçmişle bugün arasındaki geçişler ve hikayenin bununla mükemmel uyumu, yani günümüz oyunları maalesef grafiklere odaklanmaktan asla bu oyun gibi bir hikaye çıkaramadı. god of war serisinin ilham kaynağı olmuş bir oyundur bu, heleki o combo sistemi varya değil 2014 2034 de bile öyle mükemmel bir combo sistemi çıkaramazlar sanırım, şimdiki oyunlar ise basalım grafiği araya birde hikaye koyalım tamam mantığıyla yapılıyor, the two thrones'de güzel oyundu ama sonrası çıkan prince of persia oyunları tamamıyla ticari gelir amacıyla yapılmış oyunlardı, her sene saçma assassins creed oyunu çıkaracaklarına ubisoftun wall run tanrısı prince of persia'nın warrior within oyununa bir remake yapsalar tadından yenmezdi bence

• Vay be bir tane nokta var, gözlerim yaşardı
  • Elessar Eredhian kullanıcısına yanıt
    birader senin bu dünyadaki yaşama amacın internet üzerinden forumlarda gezip insanların konularına virüs gibi bulaşıp parazitlik yapmakmı allah allah onu geç sen prince of persia ile ilgili birşey söyleyeceksne söyle ne kadar mükemmel bir oyun olduğunu falan söylede allah allah güldürdüm arkadaş yaa biz ne yazdık adam ne yazdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sigaram

birader senin bu dünyadaki yaşama amacın internet üzerinden forumlarda gezip insanların konularına virüs gibi bulaşıp parazitlik yapmakmı allah allah onu geç sen prince of persia ile ilgili birşey söyleyeceksne söyle ne kadar mükemmel bir oyun olduğunu falan söylede allah allah güldürdüm arkadaş yaa biz ne yazdık adam ne yazdı

Bana sorarsan The Two Thrones daha güzeldi

• Elessar Eredhian kullanıcısına yanıt
    dark prince vardı the two thrones'da güzeldi ama warrior within'deki o karanlık atmosferi o gaza getiren müzikleri hiçbir oyun yakalayamadı
  • Gerçekten de sağlam oyundu. PoP serisinin birçok konuda tepe noktasıydı bana kalırsa (SoT'ye saygı sonsuz ama WW onu bir tık ileri götürdü). Hikayesi muhteşemdi, konu işleyişi harikaydı, ikisi de oynanmaya değer iki farklı sonu vardı. Combat sistemi biraz sönüktü belki ama kötü değildi. T2T o konuda daha başarılıydı. Diğer her şeyde WW candır.
    Tabi PoP serisinde en iyi diyebilsem de en iyi oyun demem o ayrı. Kendi türündeki en sağlam oyunlardan ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 20 Mart 2014; 4:32:18 >
  • birbirinden güzel üçlemeydi ...
  • Güzel oyundu gerçekten severek oynadığım nadir oyunlardan. Fakat bu forum da herşeyi eleştiren, afedersiniz şey gibi çıkan insanların sayısı çığ gibi artıyor. Bana gülünsün, yorum yapılsın, ben de değerliyim nidalarıyla gerçek hayatta 2 kelimeyi bir araya getiremeyen insanlar böyle forumlar da ottan b.ktan yorumlarıyla sayfaları adeta kreşe çeviriyorlar.
  • Bu oyunun müziklerini indirip mp3 playerda dinlemişliğim vardır.
    TV programlarında da kullanılmışlığı vardır.
    Survivor isimli yarışmada kullanıyorlar hala.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adilazimdegilx kullanıcısına yanıt
    evet heleki oyunu 2 sonla bitirebilmemizde ayrı bir güzeldi. yani bulmaca gibi konuyu çok güzel işlemişlerdi oyunun başlarında normal prince olarak gördüğümüz sandwraith'in sonralardan biz olmamız ve geçmişe gittiğimiz zaman geçmişteki kendimizi görmemiz her seferinde, kraliçenin yanına giderken bu sefer dahakanın sandwraith'i alması yerine normal prensi kapmasını sağlamamız böylece herşeyi biliyor bir şekilde kraliçeyle dövüşmeye gitmemiz ( eğer dahaka sandwraith'i alsaydı yine hiçbirşeyi bilmeyen prens önceki gibi kraliçeyle dövüşmeye gidecekti) yani böyle mükemmel bir konu günümüz oyunlarında olsaydı şuan o oyun efsane olmuştu kanımca, en güzelide o gaza getirici müzikler dahakadan kaçarken, o mükemmel karanlık kasvetli atmosfer, herşeyiyle harika bir oyundu benim gönlümde oynadığım en iyi oyundur gerçekten
  • arkadaşlar nostalji niyetine

http://youtu.be/ulIx-8KiH0A
  • birde bu oyunun combo sistemine güzel dğeil diyen arkadaşlar bu oyunun combo sistemi gibi bir sistem daha oyun dünyasına gelmemiştir ne eşi ne benzeri şu videoyu izleyin anlarsınız

http://youtu.be/J_H4S3HTvIU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sigaram -- 20 Mart 2014; 17:34:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.