Şimdi Ara

Prince of Persia (warrior within) yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • takıldığım yer beni çok sıktı kalenin içindeyim ortada bir tane kol çıktı cevirince duvarlar çıkıyor neyse duvarlardan gidip görevleri yaptım fakat sarmaşıklı bir yerde takıldım nasıl geçicem yardım

• oooooo dostum konuy biraz ac ama unutma görevlerden önce sulu bulmaca sonra diger degirmen gibi yer varya orayi yapacaksin nerde oldugunu anladimda niye gecemedigini anlamadim
  • ben ikisinide anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: RaderrR1993

ben ikisinide anlamadım

• quote:

Orjinalden alıntı: mustafayozgat19

oooooo dostum konuy biraz ac ama unutma görevlerden önce sulu bulmaca sonra diger degirmen gibi yer varya orayi yapacaksin nerde oldugunu anladimda niye gecemedigini anlamadim

kırmızı kıyafetli kızdan kılıcı alıp kılıcı biyere sokup kol çıkıyor ondan sonra kolu cevirdikce kenarlardan duvarlar çıkıyor orayı nasıl geçerim
  • bölüm çok karışık her şey var anlatamadım galiba biraz diüşünün belki aklınıza gelir
  • o kolları çevir sonra yukarda iki tarafta kapı var onlardan birine gitcen biraz araştır akrobasini kullan geç yanlış hatırlamıyosam sağa çevirince sağ taraf için taşlar çıkıyodu sol tarafa çevirince sol taraf için neyse sen biraz uğraş
  • quote:

Orjinalden alıntı: slipknotcu_velet

o kolları çevir sonra yukarda iki tarafta kapı var onlardan birine gitcen biraz araştır akrobasini kullan geç yanlış hatırlamıyosam sağa çevirince sağ taraf için taşlar çıkıyodu sol tarafa çevirince sol taraf için neyse sen biraz uğraş

unutmadan orda asagida güc gelistirmede var
  • quote:

Orjinalden alıntı: slipknotcu_velet

o kolları çevir sonra yukarda iki tarafta kapı var onlardan birine gitcen biraz araştır akrobasini kullan geç yanlış hatırlamıyosam sağa çevirince sağ taraf için taşlar çıkıyodu sol tarafa çevirince sol taraf için neyse sen biraz uğraş

kapılara girdim ama geçemiyorum yoksa bir yerde yanlışlıkmı yaptık en son biyerde sarmaşıklar çıkıyor ama geçmiyor
  • save dosyasında kaldığın bölümün adı yazıyor mu?eğer tahmin ettiğim yerdeysen,kolu çevirince yükselen sütunlara çıkıntıları kullanarak tırmanman.ve oradaki görevleri yapman gerekiyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dreamwalker

bu linkten bakablirsin.
    http://www.merlininkazani.com/codes/review_screen.asp?GID=1531

herkeze teşekkürler burdal buldum sağol dostum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.