Şimdi Ara

Pringles 2.7 Milyar Dolara Satıldı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Zamanında Star Gazetesi promasyon olarak dağıtmıştı, dün gibi hatırlıyorum.

http://www.uludagsozluk.com/k/star-gazetesi-nin-%C3%A7%C4%B1kt%C4%B1%C4%9F%C4%B1nda-pringles-vermesi/
  • fiyatını düşürüp ürünü arttırsınlar. 2 metre kutu koyuyorlar sanki içinde çok cips varmış gibi 10 cm anca çıkıyor. o 30 cm kutuyu 15 cm kısaltıp onun maliyetiyle cips eklesinler
  • parasini hak eden tek cipsti. umarim bozmaz
  • Ben de 5 liraya aliyorum ama degiyor. Acilisi tek favorim.
  • 3.99 a alıyorum bayadır. adam akıllı cips kurusuna kadar helal umarım bozmazlar.. paprıka forever..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aѕℓαη66™

3.99 a alıyorum bayadır. adam akıllı cips kurusuna kadar helal umarım bozmazlar.. paprıka forever..

Aynen, 4.5'a alıyorum bende. Her zaman Paprika alırım, canım çekti. Yarın okuldan çıkışta alıp film izlerken yiyim bari.
  • Ya ne psikopat paralar donuyor...Sirf pringles mi yani? 2.7 milyar dolar...1 tanesinden 1 dolar kar etse ortalama 3 milyar tane satsa anca yatirimi cikiyor...demek ki kac milyar dolarlik satiyor ki boyle bir yatirimla alinmis...
  • gerçekten az paraya satılmış.
  • Yesil Pringles
  • Pringles'ın acayip bir kar marjı vardır. Sonuçta hammaddesi patataes. ucuz bir besin. Bir kutunun fiyatı çok astronomik bence. Vergilerden dolayı falan mı acaba Amerikada fiyatı ne kadar acaba ?
  • Gerçekten çok lezzetli bir cips ama 4.5 lira edeceğini düşünmüyorum. Çok yüksek fiyatlardan satılıyor.
  • 1.5 milyar kâr değil satış geliri falan olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakup13 -- 16 Şubat 2012; 18:53:41 >
  • Ilk çıktığı zaman star gazetesi ile beraber 200 bin e satılıyordu alıp alıp yiyorduk.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.