Ben ilk bölümü geçemedim sorun bendemi anlamadım ama en son bir duvar gibi bişeyin önüne geliyoruz orada ne yapacağız.
O zıplama işaretli yerlerin üzerinde zıplayıp aşağı tuşu ve x tuşuna beraber basarak bonus puanları alacaksın,skor yükselmeden duvarın önündeki heykelin içi açılmıyor.
Bu harika oyundan 5 screenshot'ta benden.
quote:
Orjinalden alıntı: megaturk
Bu tarz oyunları hep sevmişimdir. Sonunda gittim NDL aldım bu oyunlara olan ilgimden dolayı. PSP varken de hep Exit oynardım zati...
Bilgilendirme için teşekkürler...
aynen yau EXIT süper oyundu walla
zıplama olayı bir platform oyunu için çok kötü. kontrolsüz.
Ben psikolojik olarak rahat edemiyorum süreli ve belirli haklı oyunlarda Tam 10 dakka süre ve 1000x hak iyi ama sıkıntı basıyor beni
Oyun olduka guzel, 1000 hakkimiz degil 1000 tane penguenimizin olmasi oldukca orijinal olmus. Eger herhangi birini oldururksek hemen digeri onun kaskolunu alip devam ediyor. Hikayesi de oldukca sirin ve derli toplu olmus. Ama biraz daha akici olabilirdi gameplay, ama kesinlikle bu sekilde olmasini yapimcilar secmis aksi taktirde super mario world gibi oldukca kolay olabilirdi (zipladiktan sonra havada ozgurce yon degistirmek gibi) ancak 10-15 dk icerisinde herseye alisiyorsunuz.
9,2/10
Bizi oyundan haberdar eden arkadasa da tesekkurler
oyun gayet güzel fakat ilerledikçe acayip zorlaşıyor.5.bölümün boss'unu geçemedim bir türlü.onun yerine 6'yı oynayım dedim oynayamadım çok zordu bıraktım ben de
mario falan yok mu?
arkadaşlar bilmiyorum ne kadar begenırsınız ama pspyı satmadan önce N+ diye bi oyun vardı buyuk bı zevkle ve stresle oynardım benı en çok psp başında tutan oyundur hatta suremı soylıyım 7 saat kesıntısız oynamışımdır
O N+'yı çok 3-4 yıl once bilgisayarda da oynamıştım( O zaman adı N+ değildi galiba..?) ama orada baya bir bölüm vardı. Psp'ye çok az bölüm koymuşlar keşke N++'sı filan çıksada oynasak.
quote:
Orjinalden alıntı: bulug
arkadaşlar bilmiyorum ne kadar begenırsınız ama pspyı satmadan önce N+ diye bi oyun vardı buyuk bı zevkle ve stresle oynardım benı en çok psp başında tutan oyundur hatta suremı soylıyım 7 saat kesıntısız oynamışımdır
bu oyun beni dinden imandan cıkardı 13 e kadar geldim ama sonra kasmadım acıkcası
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme