Şimdi Ara

Prinny: Can I Really Be the Hero? (2. boyutlu oyun sevenlere)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyunu oynadımda, hoşuma gitti baya... DH'yede bir konu açayım dedim.

Mario'ya benziyor. Karakterin 3 türlü atağı var. Biri yerden Ellerindeli kılıçları sallıyor, 2. ise Yukarından Getsuga Tenshou atıyor.(Bkz.) 3. bence en çok işe yarayanı, Düşmanların kafasına zıplayıp onları bayıltıyor bu sayede hem hareketlerini kısıltıyor hemde 2 katı canını götüre biliyoruz... Birde savunması var tabi... Kendi etrafına dönüyor yada, O+Sağ-sol+Ağaşı yapıncada yerde sürünüyor diğer elemanlar bizim Penguene birşey yapamıyor...

Oyuna en zor seviyede başladım ilk 2 bossta yaklaşık 200 can kaybettim.(1000 canımız var.) 2. boss'u yenemeyeceğimi anlayınca orta seviyeye geçtim. (2. seviye var. Kolay ve zor seviyenin farkı ise yanılmıyorsam, Zorda bir darbede ölüyoruz... Kolayda ise bu 3 darbeye çıkıyor...)

Kısacası 2 boyutlu oyun severlere tavsiye ederim... (Biraz abartarak anlattım ama oyun arada sıkabiliyor)

Bahsettiğim yerde sürünme işlemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 21 Şubat 2009; 16:17:21 >

• Bu tarz oyunları hep sevmişimdir. Sonunda gittim NDL aldım bu oyunlara olan ilgimden dolayı. PSP varken de hep Exit oynardım zati...

Bilgilendirme için teşekkürler...
  • oyunun ismi cok guzelmis.

aman oyun ciksinda 2D si 3D si farketmez oyun cikmiyi doru duzgun. mart nisandan sonra cosar gibi gelio bana yeni psp oyunlari
  • Eee bunun yanında kullanabildiğimiz araçlarda var. Ama kısa süreli 40 saniye filan sürüyor zaten saldırı aldığımızda da süresi de düşüyor... Koymasalarda olurmuş diyebiliriz...

Dönüp+ileri+atlama yaparsanız uzun atlama oluyor. Benim gibi bir yerde 25 hak kaybetmeyin diye söylüyorum.
  • Bende 2gün önce indirdim 2 tane kız olan yerde takıldım 50 cana yakın kaybettim sinirlendim kapattım ama seslendirmeler acayip hoşuma gitti :D
  • Bende şeyde takıldım. 4. bölümün boss'unda elinde kılıç olan adamda 4'lü combo yapıyor, kaçacak yer yok... Her türlü ölüyorum.

Edit: O 2 kızın olduğu yerde işe, kırmızı'yı bayıltarak başla.

üff ya kaydetmeden çıktım nasıl olduysa gitti 2 gündür oynadığım oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 21 Şubat 2009; 23:13:40 >
  • cesit cesit oyun duyuyorum hiç haberim yok bu oyundan
  • Eğlenceli.
  • Bi deneyelim bakalım .
  • İlk bölümler kolay ama sonra acayip zorlaşıyor... Kısacası neden 1000 can verildiğini anlayacaksınız.
  • Hoca çok saol ya, bayılırım bu tarz oyunlara. Yaş itibariyle bizim zamanımızda çok vardı bu tür oyunlar.
    şuanda bile haylen sonic ve mario oynuyorum:)
    başka bu tarz önerebileceğin bir oyun varsa süper olur, hatta bunu üst konu yapalım herkez bu tarz oyunları buraya önersin
  • ya boss'lara ulaşamadan o atlama zıplama olayında yanıyorm hep :D
    ama acayip zor valla :M artık öle hesaplar yapıyorum ki checkpoint yerine ulaşmak için bütün atkıları yok ediyorm 3üde gidiyor ölümüne ulaşiyimde. xD
    Acayip zevk veren oyun ztn psp'nin güzel yanıda bu bi patapon - loco roco - prinny - bleach - dragon ballz hayranı olmamdan dolayı dbz serisi :D hepsi süper oyunlar ya.
  •  Prinny: Can I Really Be the Hero? (2. boyutlu oyun sevenlere)

Bunu Daha cok sevdim ayrıntılı CapCup un oyunu.
  • Ben ilk bölümü geçemedim sorun bendemi anlamadım ama en son bir duvar gibi bişeyin önüne geliyoruz orada ne yapacağız.
  • Son boss çok zor ya flaş adımlar yapıyor. Yakalayamıyorum bir türlü...

Birde oynayışa göre bölümler değişiyor sanırım. Sondan bir önceki bölümde atlamalı bir yeri geçemedim. Çıktım, son bölümü açtım... Onu geçtikten sonra, Sondan bir önceki bölümü açtım...( Bölüm sayısını unuttunda...) oyadığım harita değişmişti... Yada bana öyle geldi.

• quote:

Orjinalden alıntı: Psikotrex

Bunu Daha cok sevdim ayrıntılı CapCup un oyunu.

Bu dediğin oyunu buldum oynadım ama bence prinny daha iyi.
  • 'DEMON SEA ARIA' BÖLÜMÜNDE KALDIM, OYUNUN BAŞLARINDA KARŞIDAN KARŞIYA ATLAMA VAR AMA ÇOK YÜKSEK,
    ÇİFT SIÇRAMAYLA OLMUYOR DİREKT DENİZE DÜŞÜYOR! YANİ EN AZ 3 ZIPLAMA ÜST ÜSTE YAPMASI LAZIM.
    ORAYI GEÇEN VARMI?
  • oyun çok güzel, teşekkürler...
  • Güzel oyun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Black Eye

'DEMON SEA ARIA' BÖLÜMÜNDE KALDIM, OYUNUN BAŞLARINDA KARŞIDAN KARŞIYA ATLAMA VAR AMA ÇOK YÜKSEK,
    ÇİFT SIÇRAMAYLA OLMUYOR DİREKT DENİZE DÜŞÜYOR! YANİ EN AZ 3 ZIPLAMA ÜST ÜSTE YAPMASI LAZIM.
    ORAYI GEÇEN VARMI?

Yukarıda söylemiştim...

quote:

Dönüp+ileri+atlama yaparsanız uzun atlama oluyor. Benim gibi bir yerde 25 hak kaybetmeyin diye söylüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 19 Mart 2009; 18:54:29 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.