Şimdi Ara

PRINS DIRECT LIQUI MAX SISTEMI MONTAJ RESIMLERI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
644
Cevap
2
Favori
81.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Akif Turhan

quote:

Orijinalden alıntı: Prins Lpg Kayseri

Bir kaç arakaşımız aracın plakasını illa ki görmek istedi,

resim de hem plaka hem de Sıvı faz daki gazı depolayan Stako marka depoyu görmeniz mümkündür.

Bilgilerinize,

PRINS DIRECT LIQUI MAX SISTEMI MONTAJ RESIMLERI

Merhabalar; :öncelikle tebrikler, bizlerin uzun zamandır beklediğimiz sistem için bir umut oluştu..

yukarıda bahsettiğiniz Stako marka deponun sistem çalışırken,
    ses yapması ya da lpg yakıt pompa sesi v.b. bir durum söz konusu mu?

Araç ilk çalıştırma da (motor soğukken) geç çalışma (benzine göre),
    gibi bir sorun oldu mu?

Daha önce montajı yapılan firmanın ürünlerinde bu tür şikayetler duymuştuk..
    İyi çalışmalar..

iyi Akşamlar..

Sistemde 4 Çalışan Pompalar mevcutdur!! Dünyaca ünlü üreticiler tarafından üretilmekte.

ses ve veya tıkanma gibi sorun olmaz kesinlikle..

diyer sistemler Kendi Sistemine baglı enjektör kullanmakda

prins direct liquid max Aracın kendi benzin enjektörlerin yakıt göndermek de..

(motor soğukken) geç çalışma (benzine göre),
    gibi bir sorun oldu mu? ( Kesinlikle olmaz )

Sistem Teknik Olrak Anlatılacaktır Daha sonra..

Saygılarla..

• quote:

Orijinalden alıntı: Prins Recep

quote:

Orijinalden alıntı: Akif Turhan

quote:

Bir kaç arakaşımız aracın plakasını illa ki görmek istedi,

resim de hem plaka hem de Sıvı faz daki gazı depolayan Stako marka depoyu görmeniz mümkündür.

Bilgilerinize,

PRINS DIRECT LIQUI MAX SISTEMI MONTAJ RESIMLERI

Merhabalar; :öncelikle tebrikler, bizlerin uzun zamandır beklediğimiz sistem için bir umut oluştu..

yukarıda bahsettiğiniz Stako marka deponun sistem çalışırken,
    ses yapması ya da lpg yakıt pompa sesi v.b. bir durum söz konusu mu?

Araç ilk çalıştırma da (motor soğukken) geç çalışma (benzine göre),
    gibi bir sorun oldu mu?

Daha önce montajı yapılan firmanın ürünlerinde bu tür şikayetler duymuştuk..
    İyi çalışmalar..

iyi Akşamlar..

Sistemde 4 Çalışan Pompalar mevcutdur!! Dünyaca ünlü üreticiler tarafından üretilmekte.

ses ve veya tıkanma gibi sorun olmaz kesinlikle..

diyer sistemler Kendi Sistemine baglı enjektör kullanmakda

prins direct liquid max Aracın kendi benzin enjektörlerin yakıt göndermek de..

(motor soğukken) geç çalışma (benzine göre),
    gibi bir sorun oldu mu? ( Kesinlikle olmaz )

Sistem Teknik Olrak Anlatılacaktır Daha sonra..

Saygılarla..

İlginize ve bilgilendirmenize teşekkür ederim Recep Bey..

• Dört gözle bekliyoruz. Prins bizi şaşırtmadı:)
  • quote:

prins kayseri egtımlere siz bayılerınze ne zaman baslayacaksınz beklenyorsunuz

Size Eğitime ne gerek ? yok illa ki istiyoruz derseniz en kısa zaman da deriz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mybestfriendim

Sistemin diğer sisteme göre artı ve eksilerini yazarmısınız==??

Söylenecek çok şey var aslında ama bir kaç öenmli özeelikleri aşşağı da bulabilrsiniz.

Prins Direct Liqui Max, tek yakıt veya çift yakıtla kullanım için aracın standart yakıt sistemiyle paralel olarak çalışan, master-slave bir sistemdir.

Prins Direct Liqui Max sistemi direkt yakıt enjeksiyonlu motorlar için dizayn edilmiştir. Direkt enjeksiyon; yakıtın, manifold yerine (port yakıt enjeksiyonu), yüksek basınç (20-200 bar) altında direkt silindir içine enjekte edilmesi demektir. Sistem, sıvı LPG’yi yüksek basınç altında silindirin içine enjekte etmek için; modifiye edilmiş bir yüksek basınç yakıt pompası ile benzin sisteminin yakıt enjektörlerini kullanır. Böylece emme manifoldunun ayrıca delinmesine gerek kalmaz

Direct Liqui Max sistemi, orijinal benzin enjeksiyonu ile eşdeğer bir teknolojide olup ve mevcut elektronik düzenler ve bileşenlerden maksimum derecede faydalanmayı sağlar . Direct Liqui Max sistemi ile sürücü, benzin veya LPG ile sürüş arasında fark hissetmez.

Prins’in Hollanda üniversiteleri ile yaptığı detaylı araştırmalar, LPG’nin direkt yakıt enjeksiyonlu motorlar için çok elverişli bir yakıt olduğunu göstermiştir. LPG kullanımı motor verimini bariz şekilde arttırmaktadır. Bu durumda CO2 salınımını ekstra bir %10 oranında daha azaltmaktadır. Motor verimindeki artış LPG ‘nin kimyasal ve fiziksel özelliklerinin bir sonucu olarak ortaya çıkmaktadır.

• quote:

aracın modeli neydi?

aracımızın modeli 2011 Vw Passat 1.4 TSI.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gcagatay

Konu hakkında en kısa zamanda detaylı foto ve bilgileri merakla bekliyorum.

Bizler de sizin gibi aynı heyecanı yaşıyoruz, Elbette paylaşacağız ama zamanı gelince.

İlginiz için teşekkür ederiz.
  • quote:

quote:

aracın modeli neydi?

aracımızın modeli 2011 Vw Passat 1.4 TSI.

test aracının Passat 1.4 TSİ olması beni ziyadesiyle mutlu etti
  • quote:

quote:

Bizler de sizin gibi aynı heyecanı yaşıyoruz, Elbette paylaşacağız ama zamanı gelince.

Resimlere baktım ..güzel..
    araba sanırım uzun yol yapıyor test ediyorsunuz... somut olarak artılarını yazarmısınız.. yani performans nasıl benzine göre.. yakıt olayını ölçebildiniz mi yüzde kaç az yaktı...
    herhangi bir sorun verdi mi??

Şubatta başlayabilirmisniz montajlara.. anladıgım kadarıyla her usta bu sistemi takamaz oldukça tefarruatlı bir sistem gibi geldi bana

• ...
  • Test arabası hakkında bugün bilgi yok sanırım
  • Evet sonuclari dort gozle bekliyoruz.benim aracim 2007 fsi .fsi larda denemek icin benim araci kullanabiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • prins kayseri halen haber yok sizden nasıl gidiyor test çalışmaları..montaj yaptıgınız arabadan ses yok..umarım bir sorun olmamıştır..
  • quote:

quote:

quote:

Resimlere baktım ..güzel..
    araba sanırım uzun yol yapıyor test ediyorsunuz... somut olarak artılarını yazarmısınız.. yani performans nasıl benzine göre.. yakıt olayını ölçebildiniz mi yüzde kaç az yaktı...
    herhangi bir sorun verdi mi??

Şubatta başlayabilirmisniz montajlara.. anladıgım kadarıyla her usta bu sistemi takamaz oldukça tefarruatlı bir sistem gibi geldi bana

inanın çoğu şey için çok erken. Kısa zamanda uzun yol testlerini paylaşacağız.

Şuan için araç istanbul da Şişli-Halkalı sabah 8- Akşam 6 Trafik tetsleri yapılmakta.

• quote:

Orijinalden alıntı: mu_ca

Evet sonuclari dort gozle bekliyoruz.benim aracim 2007 fsi .fsi larda denemek icin benim araci kullanabiliriz.

FSI motorlar için bu sistem yapılmayacak, bir yanlış anlaşılma olmasın.

bu sistem sadece TSI-GDI araçlar için gelecektir. FSI araçlara 1.6 - 2.0 motor tiplerine şuan sarışı yapılan ve takılan VSI-DI sisteni takılmaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prins Lpg Kayseri -- 28 Aralık 2011; 13:17:41 >
  • Teşekkürler prins kayseri.. Sadece şunu sorayım o zaman tahmini olarak montajlara ne zaman başlarsınız...Ben izmirdeyim..Mayısı bulur mu?
  • hani bütün araçlara takılabilicekti
  • quote:

Teşekkürler prins kayseri.. Sadece şunu sorayım o zaman tahmini olarak montajlara ne zaman başlarsınız...Ben izmirdeyim..Mayısı bulur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: mu_ca

hani bütün araçlara takılabilicekti

böyle bir açıklama bizim tarafımız dan yapılmamıştır
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.