Şimdi Ara

PRINS DIRECT LIQUI MAX SISTEMI MONTAJ RESIMLERI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
644
Cevap
2
Favori
81.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mybestfriendim

quote:

Orijinalden alıntı: celebic

Hocam konuştukça batıyorsun.

Benim sorduğum sorunun muhatabı sen değilsin ki sen cevap veriyorsun! Soru basit olabilir ama sorunun cevabını verecek kişi belli, cevabı verecek olan yetkili arkadaştır. Sizin verdiğiniz cevap lafügüzaftan öteye geçemez...

celebic ... sana mı cevap vermişim prins kayseriye mi önce oku anla sonra cvp yaz..Seni muhatap almıyorum..

Alıntıları Göster
    Kelime oyunu yapmayalım, elbette ona cevap verdiniz ama yorumunuz benim sorduğum sorulara verdiğiniz cevaplarla ilgiliydi. Basit sorulara cevap veriyorum diye kendiniz diyorsunuz.
    Yetkili arkadaş dahi sizin kendi yerine cevap vermenizi yadırgadı.

Sizi beni muhatap almamanız konusunda destekliyorum...

Not: herkesin 300 küsür liraya yaptırdığı bakımı siz 170.-TL'ye yaptırdım demiştiniz... Bende faturasını göstermezseniz inandırıcılığınız olmaz dedim. Halen 170.-TL'lik bakım faturasını görmeyi bekliyor herkes...

Not: Yok yere bu yazışmaları okumak durumunda bıraktığım için forumdaşlardan özür diliyorum...

• quote:

Kelime oyunu yapmayalım, elbette ona cevap verdiniz ama yorumunuz benim sorduğum sorulara verdiğiniz cevaplarla ilgiliydi. Basit sorulara cevap veriyorum diye kendiniz diyorsunuz.

Not: herkesin 300 küsür liraya yaptırdığı bakımı siz 170.-TL'ye yaptırdım demiştiniz... Bende faturasını göstermezseniz inandırıcılığınız olmaz dedim. Halen 170.-TL'lik bakım faturasını görmeyi bekliyor herkes...

Not: Yok yere bu yazışmaları okumak durumunda bıraktığım için forumdaşlardan özür diliyorum...

sadece şunu yap ara izmir hyundai çakırları.. ix35 1.6 gdi aracım var.. 15000 bakımı ne kadar diye sor? Hemen cevap bekliyorum senden..

• quote:

quote:

sadece şunu yap ara izmir hyundai çakırları.. ix35 1.6 gdi aracım var.. 15000 bakımı ne kadar diye sor? Hemen cevap bekliyorum senden..

Alıntıları Göster
    Bu emir kipi konuşmaları hoş değil ama önemli de değil.

Ben niye telefon açıyorum anlamadım ki? Siz bakımı 170.-TL'ye yaptırdım diye iddianız var. Bende faturanızı göstermezseniz inandırıcılığınız olmaz dedim. Burada iddianızı kanıtlayacak olan sizsiniz. Benim herhangi bir iddiam yok. Sadece dediğinize inanabilmemiz için faturanızı göstermeniz gerekir...

• quote:

Bu emir kipi konuşmaları hoş değil ama önemli de değil.

Ben niye telefon açıyorum anlamadım ki? Siz bakımı 170.-TL'ye yaptırdım diye iddianız var. Bende faturanızı göstermezseniz inandırıcılığınız olmaz dedim. Burada iddianızı kanıtlayacak olan sizsiniz. Benim herhangi bir iddiam yok. Sadece dediğinize inanabilmemiz için faturanızı göstermeniz gerekir...

Alıntıları Göster
    Allah yolunu açık etsin kardeşim.. Asker oldugumdan sanırım biraz agresiflik var bende yanlış anlama amacım bişeyler kapmak faydalı olmak ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mybestfriendim -- 30 Aralık 2011; 10:25:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dermeister01

tahmin ettiğim gibi kia ve hyundai ciler bu başlığa gelmeye başlamış.bence bu başlık baya coşacak.sayfalar sayfalar dolusu

Sn dermeister01,
    Sadece kia hyundai değil, vw audi skoda seat grubunda da direk enjeksiyonlu motorlar(fsı-tsı) var, ayrıca toyota avensisin 2,0 lt benzinlisi de direk enjeksiyonlu, bu konuda talebin çok olacağı birçok model var yollarda dolaşan.
  • quote:

Allah yolunu açık etsin kardeşim.. Asker oldugumdan sanırım biraz agresiflik var bende yanlış anlama amacım bişeyler kapmak faydalı olmak ..

Sizinde Allah yolunuzu açık etsin... İnsan belli bir yaşa gelince daha fazla empati yapabiliyor. 15-20 sene önceki halimle şimdi halim bir değil. Eskiden olsa böyle bir yazı yazmazdım...
    Benimde amacım agresiflik değildi ama üzerime gelinince altta kalamadım haliyle.

Yeni bir yıla giriyoruz, bizim ananemizde özel günlerde, bayramlarda seyranlarda kötü şeyler unutulur... Selamlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: maminci

quote:

tahmin ettiğim gibi kia ve hyundai ciler bu başlığa gelmeye başlamış.bence bu başlık baya coşacak.sayfalar sayfalar dolusu

Sn dermeister01,
    Sadece kia hyundai değil, vw audi skoda seat grubunda da direk enjeksiyonlu motorlar(fsı-tsı) var, ayrıca toyota avensisin 2,0 lt benzinlisi de direk enjeksiyonlu, bu konuda talebin çok olacağı birçok model var yollarda dolaşan.

evet kesinlikle çok olacak zaten direk enjeksiyonlu motorlar inanılmaz bir hızla artıyor ve artmaya devam edecek çünkü aynı hacimle daha fazla güç ve daha az yakıt sağlayan bir motor, japon icadı çok güzel bir teknoloji bende aracımı alırken bu teknolojiye güvenerek aldım ve memnunum.bir tanede ben söyleyim fordun yeni nesil motoru ecoboost ta direk enjeksiyonlu bir motor.

• quote:

quote:

quote:

Sn dermeister01,

evet kesinlikle çok olacak zaten direk enjeksiyonlu motorlar inanılmaz bir hızla artıyor ve artmaya devam edecek çünkü aynı hacimle daha fazla güç ve daha az yakıt sağlayan bir motor, japon icadı çok güzel bir teknoloji bende aracımı alırken bu teknolojiye güvenerek aldım ve memnunum.bir tanede ben söyleyim fordun yeni nesil motoru ecoboost ta direk enjeksiyonlu bir motor.

Alıntıları Göster
    Ecoboost motorun direk enjeksiyonlu olduğunu bilmiyodum, dediğiniz gibi markalarda direk enjeksiyonluya yönelim var, yani lpg talebi de çok ciddi olacak.

• quote:

Ecoboost motorun direk enjeksiyonlu olduğunu bilmiyodum, dediğiniz gibi markalarda direk enjeksiyonluya yönelim var, yani lpg talebi de çok ciddi olacak.

Alıntıları Göster
    Direk enjeksiyonlu motorlar:

-gdı (kia, hyundai, mitsubishi)
    -fsı (audi, vw, skoda )
    -tsı ( audi , vw, skoda, seat)
    -ecoboost (ford)
    -avensis 2,0 lt (toyota)

bunlar benim bildiklerim, başka var mı?
  • takip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XPmax

takip.
  • quote:

-fsı (audi, vw, skoda )
    -ecoboost (ford)
    -avensis 2,0 lt (toyota)

peugeout ta var diye biliyorum..
  • quote:

quote:

-fsı (audi, vw, skoda )
    -ecoboost (ford)
    -avensis 2,0 lt (toyota)

peugeout ta var diye biliyorum..

Alıntıları Göster
    yeni kasa volvo (ecoboost)
    peugeot da turbo motorlu olanlar da var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Prins Lpg Kayseri

slm ..

direct liqui max testi nasıl gidiyor..Biraz bilgilendirseniz seviniriz..
  • quote:

quote:

slm ..

direct liqui max testi nasıl gidiyor..Biraz bilgilendirseniz seviniriz..

Alıntıları Göster
    burası bu kadar sanırım artık bilgi akışı durdu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ataber06

Hocam fiyatlar makul bir düzeye indiğinde canlanır. Kimse daha testleri tamamlanmayan bir uygulamaya 4.500.-TL vermek istemez.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ataber06

Hocam fiyatlar makul bir düzeye indiğinde canlanır. Kimse daha testleri tamamlanmayan bir uygulamaya 4.500.-TL vermek istemez.

haklısınız....
  • quote:

sayın prins kayseri.. 2 gündür test hakkında bilgilendirmiyorsunuz bizi :)

Ufuk beyin yazdıgına göre ( prins ankara rumuzu) tasarruf yüzde 50 ye kadar olacak diyor eger öyleyse manyak bişey bu..Heyecanla bekliyorum ve benim gibi yüzlercesi var bunu bekleyen... Artık başlayın şu montajlara hoş daha bayilere eğitim verilmemiş...
  • quote:

quote:

Ufuk beyin yazdıgına göre ( prins ankara rumuzu) tasarruf yüzde 50 ye kadar olacak diyor eger öyleyse manyak bişey bu..Heyecanla bekliyorum ve benim gibi yüzlercesi var bunu bekleyen... Artık başlayın şu montajlara hoş daha bayilere eğitim verilmemiş...

kesinlikle manyak bişey :))) benden sabırsızı siz çıktınız galiba :Ç))) ama ana distribitör yani ipragazın elinde olan bişey.. geçikmesininde illaki bi sebebi vardır.. sabreden derviş direct liqui max a ermiş :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_usta

quote:

quote:

kesinlikle manyak bişey :))) benden sabırsızı siz çıktınız galiba :Ç))) ama ana distribitör yani ipragazın elinde olan bişey.. geçikmesininde illaki bi sebebi vardır.. sabreden derviş direct liqui max a ermiş :)))

Mehmet ustam valla aslında hiç ilgimi çekmeyen bir konu idi lpg sistemleri.. sıfır focus almıştım 2003 yılında zar zor ikna oldum 2007 de taktırdım şikayetim olmadı.. Şimdi de ix35 gdi alınca merak sardım...Satıcı kesinlikle lpg takılamayacagını söylemişti forumlarda da okumuştum bile bile aldım.... Amaa yurtdışından da takip ediyordum olayı prinsin sayfasında böyle bir sistemi görmüştüm ve inan yüzlerce mail attım hollandaya ..( adamlar bıktı valla en sonunda ipragaza yaz dediler ) bana taa o zamandan 1 yıla kalmaz türkiyeye vereceklerinin tüyosunu vermişlerdi..Sistem beni aracıma lpg takılabileceginden ve de sadece lpg ile çalışacak olmasından manifold vs delinme olayı olmayacagından performans kaybı olmayacagından cazip geldi...
    Tabi fiyatı da önemli belli olsun bakalım fiyatlar kar zarar hesabı yapacagım sonra da iyi bir usta...siz sanırım d.bakırdaydınız.. ben izmirdeyim..

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.