Şimdi Ara

PRINS DIRECT LIQUI MAX SISTEMI MONTAJ RESIMLERI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
644
Cevap
2
Favori
81.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • burada 4500 tl gibi bi fiyat konuşuluyorken bu iş olmazzzz. daha çok beklemek gerek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mybestfriendim

quote:

Orijinalden alıntı: Prins Lpg Kayseri

yeni kasa volvo (ecoboost)
    peugeot da turbo motorlu olanlar da var.

sayın prins kayseri.. 2 gündür test hakkında bilgilendirmiyorsunuz bizi :)

Ufuk beyin yazdıgına göre ( prins ankara rumuzu) tasarruf yüzde 50 ye kadar olacak diyor eger öyleyse manyak bişey bu..Heyecanla bekliyorum ve benim gibi yüzlercesi var bunu bekleyen... Artık başlayın şu montajlara hoş daha bayilere eğitim verilmemiş...

aradaşlar daha dün ipragaz yetkilileri ile beraberdik. Henüz net bir şey söylemek için erken.
    yalan söylemek istemiyoruz, yada şimdi bir rakam açıklayıp iki gün sonra rakamı değiştirmek istemiyoruz.

Fiyat konusun da da, aynı düşüncedeyiz. İpragaz birşey açıklamadı, ve matıken olmayan ürünün fiyatıda olmaz.
    Sizlerden sabır istiyoruz,

29-03 / 01-04/ 2012 LPG CNG Fuarına Davetlisiniz. Herşeyi göreceksiniz, ve öğreneceksiniz.

• quote:

quote:

quote:

yeni kasa volvo (ecoboost)
    peugeot da turbo motorlu olanlar da var.

sayın prins kayseri.. 2 gündür test hakkında bilgilendirmiyorsunuz bizi :)

Ufuk beyin yazdıgına göre ( prins ankara rumuzu) tasarruf yüzde 50 ye kadar olacak diyor eger öyleyse manyak bişey bu..Heyecanla bekliyorum ve benim gibi yüzlercesi var bunu bekleyen... Artık başlayın şu montajlara hoş daha bayilere eğitim verilmemiş...

aradaşlar daha dün ipragaz yetkilileri ile beraberdik. Henüz net bir şey söylemek için erken.
    yalan söylemek istemiyoruz, yada şimdi bir rakam açıklayıp iki gün sonra rakamı değiştirmek istemiyoruz.

Fiyat konusun da da, aynı düşüncedeyiz. İpragaz birşey açıklamadı, ve matıken olmayan ürünün fiyatıda olmaz.
    Sizlerden sabır istiyoruz,

29-03 / 01-04/ 2012 LPG CNG Fuarına Davetlisiniz. Herşeyi göreceksiniz, ve öğreneceksiniz.

Selamlar, fuarın tarihini yazmışsınız ama yerini yazmamışsınız, nerede olacak acaba?

• Olmayan şeyin fiyatı olmaz deniyo da 4500 tl lafını biz atmadık ortaya, o nereden çıktı o zaman?
  • Şubat Ayında bazı eğitimlerimiz Bitecek 5 adet Farklı Sıvı Lpg sistemle Yakında Montajlara başlayacağız

1-Prins direct liquid max 4.500 TL 10 Taksit eğitimler tamamlandı.

2-icom jtg liquid injection.. Görüşmeleri Devam Ediyor

3-Vialle LPi LPDi... Görüşmeleri Devam Ediyor

4- orbital liquid (LPi) Görüşmeleri Devam Ediyor

5-Kit MTM LPİ 06.15.2012 Bekliyoruz

Şubat Ayında ustalarımızın bir tanesi Eğitimler için yurt dışına gidecek düşük maliyetlerle sistemler gelecektir Yakında acıklamalar sitemize eklenecektir.

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hacı-keskin -- 4 Ocak 2012; 20:05:23 >
  • SAYIN Hacı-keskin yurt dışına gidecek usta mutlaka siz olacaksınız söylemlerinden öyle anlaşılıyor yanlışsam
    düzeltiniz DIRECT LIQUI MAX montajlarına nezaman başlıyorsunuz bu fiat kesinleştimi bilgilendiriseniz seviniriz
    bu bilgileri henüz bizilerle bildirilmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: çetinsayotogaz

SAYIN Hacı-keskin yurt dışına gidecek usta mutlaka siz olacaksınız söylemlerinden öyle anlaşılıyor yanlışsam
    düzeltiniz DIRECT LIQUI MAX montajlarına nezaman başlıyorsunuz bu fiat kesinleştimi bilgilendiriseniz seviniriz
    bu bilgileri henüz bizilerle bildirilmedi

ingilizce Flemenkçe italyanca Bilmiyorum Diğer Arkadaşlar gidecek Yurt dışına..

Aracınızın Ruhsat Fotokopisi e-mail Adresimize gönderiniz sistemi sipariş gecelim 10 içinde gelir 3 gün içinde montajınız yapılır

Fiyat Konusunda 4.500 TL 10 Taksit..

sizin fiyatlarınız hakkında bilgimiz yok Prins Bölge Distribütörüne sorunuz ..

Saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hacı-keskin

Şubat Ayında bazı eğitimlerimiz Bitecek 5 adet Farklı Sıvı Lpg sistemle Yakında Montajlara başlayacağız

Şubat Ayında ustalarımızın bir tanesi Eğitimler için yurt dışına gidecek düşük maliyetlerle sistemler gelecektir Yakında acıklamalar sitemize eklenecektir.

Saygılar

Hacı ustam bu yazdıgınız sistemlerden 1. sini biliyorum bizim araca uygun digerlerinden hangileri uygun.. aracım hyundai ix 35 1.6 gdi

• quote:

Orijinalden alıntı: maminci

Olmayan şeyin fiyatı olmaz deniyo da 4500 tl lafını biz atmadık ortaya, o nereden çıktı o zaman?

Merhaba;

Pazarlama tekniklerinden biriside şokk etme tekniğidir 4.500 tl ile vur. 2.500 tl yi sevdir. Daha önceki görüşmelerimden hayırlıyorum önceki sistemle fiyatı aynı olaçaktı.

Tabiki temenlimizde bu Tasarruf a pahalı başlamak çok doğru değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ....ŞAFAK OTOGAZ....

quote:

Olmayan şeyin fiyatı olmaz deniyo da 4500 tl lafını biz atmadık ortaya, o nereden çıktı o zaman?

Merhaba;

Pazarlama tekniklerinden biriside şokk etme tekniğidir 4.500 tl ile vur. 2.500 tl yi sevdir. Daha önceki görüşmelerimden hayırlıyorum önceki sistemle fiyatı aynı olaçaktı.

Bizi kendinizle karistirmayiniz!! satış pazarlama teknikleri iyi öğrenmişsiniz.

Bu sistemler sizi biraz Aşıyor

2.500 tl sıvı sistem bulmanız zor biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hacı-keskin -- 5 Ocak 2012; 10:01:03 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ....ŞAFAK OTOGAZ....

quote:

Merhaba;

Bizi kendinizle karistirmayiniz!! satış pazarlama teknikleri iyi öğrenmişsiniz.

Bu sistemler sizi biraz Aşıyor

2.500 tl sıvı sistem bulmanız zor biraz.

2500 tl ye sıvı sitem olmaz ise 4500 tl ye bu sistemin satılacağına inanıyor musunuz...

• Hacı usta ;

Siz beni tanırmısınız hakkımda yorum yapıyorsunuz.

Ben İpregaz dan ve Kayseriden duyduğumu dile getirdim. İsterse 10.000 tl olsun Allah bol müşteriler versin.
  • Fiyat konusunda tek yetkili ağız İPRAZGAZ diye biliyorum . Onlar henüz fiyatı resmi olarak açıklamadıklarına göre buradan niçin fiyat üzerine yazılar yazılıyor . Ürün onların bir fiyat belirler ve montaj yapılır . Çok pahalı geliyorsa takmaksınız olur biter .
  • quote:

Orijinalden alıntı: LPG28

Fiyat konusunda tek yetkili ağız İPRAZGAZ diye biliyorum . Onlar henüz fiyatı resmi olarak açıklamadıklarına göre buradan niçin fiyat üzerine yazılar yazılıyor . Ürün onların bir fiyat belirler ve montaj yapılır . Çok pahalı geliyorsa takmaksınız olur biter .

• quote:

quote:

Şubat Ayında bazı eğitimlerimiz Bitecek 5 adet Farklı Sıvı Lpg sistemle Yakında Montajlara başlayacağız

Saygılar

Hacı ustam bu yazdıgınız sistemlerden 1. sini biliyorum bizim araca uygun digerlerinden hangileri uygun.. aracım hyundai ix 35 1.6 gdi

• quote:

quote:

quote:

Saygılar

diyer sistemler acıklamalı kodları daha gelmedi geldi zaman paylaşacaz.

• Resmi Acıklanmış Fiyat yok.

Biz 4.500 Takıyoruz Takdırmak isteyen olursa takarız.
    yada sistemi bekleyeceksiniz Geldi zaman gidecek Prins Bayilerinde takdıracaksınız.

Fiyat Hoşuna gitmeyen arkadaşlarımız daha ucuz markaları tercih edebilir

Hayırlı işler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prins Recep

Resmi Acıklanmış Fiyat yok.

yada sistemi bekleyeceksiniz Geldi zaman gidecek Prins Bayilerinde takdıracaksınız.

Hayırlı işler..

Bugün tamam hadi tak desek hemen takabilirmisiniz?
  • quote:

Hayırlı işler..

sayın prins recep, siz prins bayisi değilmsiniz ? kafamız karıştı, sizistemin gelmesini bekleyip prins bayisine gidip taktıracaksak, sizin şu anda 4500 tl ye taktığınız şey nedir? ne markadır ? garantisi varmıdır ?... saygılar
  • quote:

Hayırlı işler..

tok satıcı
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.