Şimdi Ara

PRINS DIRECT LIQUI MAX SISTEMI MONTAJ RESIMLERI (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
644
Cevap
2
Favori
81.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gaz deposuna takıldığı söylenen ve esas işi yapan pompanın fiyatı nedir ve ne kadar dayanıklı? esas sorulması gereken soru bu....
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_usta

quote:

Orijinalden alıntı: Magnat_HiFi

arkadaşlar bu yeni lpg sistemi benim aracada olur mu acaba?

2007 skoda octavia RS 2.0 TFSI ,200 hp.

sizin sistem içinde olur.. beklemeye devam

test sürüşü hakkında bilgiler yok..Biraz birşeyler yazın millette bilgi sahibi olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mybestfriendim

quote:

quote:

test sürüşü hakkında bilgiler yok..Biraz birşeyler yazın millette bilgi sahibi olsun...

Likid sistemli aracımız bugün Kayseriye geldi. Aracımızı kayseri bayiilerine tanıttık ve yaklaşık olarak bu araç LPG'de 9000 km yaptı.
    herhangi bir sorunun olmadığını, halen testlerin devam ettiğini bildiririz. Herşey olumlu gitmektedir.

• peki yakıt değerleri hakkında bilgi verebilirmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prins Lpg Kayseri

quote:

quote:

quote:

Likid sistemli aracımız bugün Kayseriye geldi. Aracımızı kayseri bayiilerine tanıttık ve yaklaşık olarak bu araç LPG'de 9000 km yaptı.
    herhangi bir sorunun olmadığını, halen testlerin devam ettiğini bildiririz. Herşey olumlu gitmektedir.

Montajı nasıl diger lpg ürünlerine göre daha mı kolay zor mu??Ayrı bir ustalık mı istiyor..Malum lpg işi ustalık işi derler..
    Bilgilendirmenizden dolayı tşk ederim..

• Arabama direct liqui max sistemi taktırdım hadi darısı sizin başınıza..

http://www.youtube.com/watch?v=EwBcFtS6XU0

izleyin bakın.. :)
  • quote:

watcherb
    Yüzbaşı

peki yakıt değerleri hakkında bilgi verebilirmisiniz ?

MSI M670 : Amd Athlon X2 1.7,Geforce 6100,HDD 120 Gb
    Nexsus One Froyo

araca takılalı 9.000 km oldu, bir şey söylemek için erken çünkü inanın her şartda deniyoruz. Bugün Kayseri gündüz -4 C , gece 01:00'da - 17 C. Rakım 1054 bu araç iki gün sonra Trabzona da gidecek Rakım deniz seviyesinde olacak hava +15 olacak. yani her türlü yolda , hava şartında oksijeni az olan yerde , fazla olan yerde test edilecek sonra denilecek ki bu sistemin tasarrufu %40- veya % 50. yoksa doldururduk lpg yi, Cruze kontroü açar aracı 90 km/s sabitlerdik bu araaca %45 derdik çıkardık işin içinden, ama biz türkiyeyi temsil ediyoruz İzmirde bu sistem bukada yakar, Ankarada bu yakar diyemeyiz.

Bu sistemin en öenmli özelliği benzin harcamaması ve bunu test etmek zaman alacak.

PRINS DIRECT LIQUI MAX SISTEMI MONTAJ RESIMLERI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prins Lpg Kayseri -- 17 Ocak 2012; 17:11:10 >

• quote:

quote:

watcherb
    Yüzbaşı

peki yakıt değerleri hakkında bilgi verebilirmisiniz ?

MSI M670 : Amd Athlon X2 1.7,Geforce 6100,HDD 120 Gb
    Nexsus One Froyo

araca takılalı 9.000 km oldu, bir şey söylemek için erken çünkü inanın her şartda deniyoruz. Bugün Kayseri gündüz -4 C , gece 01:00'da - 17 C. Rakım 1054 bu araç iki gün sonra Trabzona da gidecek Rakım deniz seviyesinde olacak hava +15 olacak. yani her türlü yolda , hava şartında oksijeni az olan yerde , fazla olan yerde test edilecek sonra denilecek ki bu sistemin tasarrufu %40- veya % 50. yoksa doldururduk lpg yi, Cruze kontroü açar aracı 90 km/s sabitlerdik bu araaca %45 derdik çıkardık işin içinden, ama biz türkiyeyi temsil ediyoruz İzmirde bu sistem bukada yakar, Ankarada bu yakar diyemeyiz.

Bu sistemin en öenmli özelliği benzin harcamaması ve bunu test etmek zaman alacak.

KESİNLİKLE KABUL ETMİYORUM.. GREVE GİTCEM.. O ARAÇ DİYARBAKIRA GELECEK OKADAR :))))

YOKSA GECE GİDER KİTİNİ SÖKERİM ARKADAŞ

burhan abim selam bu arada :))

• Mehmet Ustam.. Sen daha montajlı arabayı göremediysen bizim görmemiz ayları bulur gibime geliyor :)
    Prins kayserinin yazdıkları hoşuma kafadan üfürmüyor diyor ki kayseride hava soguk trabzonda sıcak izmirde farklı her yerde farklı test ediyorlar..Bravo müşteriyi kandırmadan dobra yazıyor.. Telefonla da aramıştım Kayseri yi herşeyi bilmem gerekenleri anlatmıştı ordaki arkadaş oldukça kibar hoş bi dille..

Walla artık arkadaşlar noldu senin şu lpg işin diye dalgalara başladılar hep az kaldı diyordum sistemi öve öve bitiremiyordum..
  • 4.500 nasıl bır rakam arkadas aracın benzınlısıyle dızelı arasında da ona yakın bı fıyat var zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker

4.500 nasıl bır rakam arkadas aracın benzınlısıyle dızelı arasında da ona yakın bı fıyat var zaten

Hangi araclardan bahsettiginiz cok onemli ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: HGKSN

bu fuar hangi tarihler arasında

GasTurkey 2012 ,

Planlanan Tarih .29 Mart - 01 Nisan.
    Yer CNR EXPO Yeşilköy- İstanbul.
  • BU SIVI LPG SİSTEMİNİN SUBAPLARA ZARAR VERME DURUMU VARMIDIR? TEŞEKKÜR EDERİM..
  • quote:

quote:

GasTurkey 2012 ,

Sayın Prins Lpg Kayseri ;

Bu fuarda direct liqui max sisteminin lansmanı yapılacak mı?? Bu tarihten sonra mı başlayacak montajlar??
  • quote:

quote:

quote:

GasTurkey 2012 ,

Sayın Prins Lpg Kayseri ;

Bu fuarda direct liqui max sisteminin lansmanı yapılacak mı?? Bu tarihten sonra mı başlayacak montajlar??

Bu sistemin lansmani gecen yil oto show da yapildi. Bu senede olacaktir, en azindan bir aracimizi sergileriz diye dusunuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaandogru

BU SIVI LPG SİSTEMİNİN SUBAPLARA ZARAR VERME DURUMU VARMIDIR? TEŞEKKÜR EDERİM..

Hayir kesinlikle olmaz.
  • Direkt enjeksiyonlu araçlara lpg işinde yarış kızışıyor.. BRC nin ldi prins direct liqui max derken şimdi de lovato easy fast dı çıktı.. ( lovato da yanlız araç 10 devire kadar benzin sonra lpg ile çalışıyor diğerlerinde sürekli lpg ile çalışıyor..)

Bekliyoruz bakalım nolacak...
  • Bu sistemin piyasaya sürülmesi için daha ne bekleniyo bi türlü anlamadım gitti,test aracı diyo bu testi Prins yapmadımı, Türkiye'deki test acaba montaj uyum testimi?
  • Direct Liqui Max Sistemi de yalan oldu......................................
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.