Şimdi Ara

PRİNS LPG MAĞDURİYET VE HÜSRAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni aldığım 2006 Land Rover Sport 4.2 Supercharged Benzinli aracıma LPG bağlatmak için internette boy boy ilan veren FORZA OTO GAZ ve Yusuf Koparan aracımı götürdüm.

Yusuf KOPARAN ve Yasin AKDAĞ bana çok kurumsal ve düzğün bir firma olduklarını ayrıca PİRİNS KALİTESİNİ ve farkını anlatarak bir çok Range Rover Montajlarını yaptıklarını söyleyerek güven verdiler. Montajı yaptılar önce arabamda benzine geçme sorunu sonra vuruntu yaptığı için geri dönüp bakım ve ayar için yanlarına gittiğimde benim yanımda sanayiden Recep Ustayı arayıp aracın sorunun kısmen çözdüler.

Fakat aracımda bir anormallik olduğunu hissediyordum aracımı ÖZSOY LPG Recep Ustaya götürüp ayar yapmasını istedim.Araç benzinide Lpg'yide aynı anda tüketiyordu ,ÖZSOY LPG'de aracın beyninin Turbo olmadığını normal reğülatör takıldığını söyleyince Yasin AKDAĞ'I arayarak mağduriyeti anlattım o da bana ( PRİNS BANA NE YOLLADIYSA BEN ARACA ONU TAKTIM DEDİ ) Bunun üzerine (PRINS YETKİLİSİ ) Murat PERVER'İ Aradım Bayi hangi kiti istediyse o Kiti yolladıklarını .Bayinin İş yerini kapattığımdan dolayı karşımızda bir muhattap kalmadı Yusuf KOPARAN'I arayıp bu durumu anlatıp neden böyle yaptıklarını sordum abi SENİ DOLANDIRDILAR ama sesimi çıkaramadım kusura bakma dedi.Yasin AKDAĞ'I aradım 3 kuruş fark için beni neden bu şekilde mağdur ettiklerini sordum cevabı benim yapabileceğim birşey yok PRİNS'İ ara dedi.Aracıma yaklaşık 4.800 TL masraf yaparak montajı yaptırdım. ÖZSOY LPG'DE TEKRAR 1.700 TL PARA HARCADIM ARACIMI DÜZELTTİM.

(Aracın vurundu yapmadı şaftta motor takozlarına verdiği zarar ve yaklaşık bir buçuk sene boyunca LPG ve Benzini aynı anda tüketip bana maal olan zararı hariç)

YUSUF KOPARAN VE YASİN AKDAĞI ALLAHA HAVALE EDİYORUM.

Faruk Akdogan
    0532 300 67 55

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farukakdogan -- 18 Kasım 2016; 20:5:40 >

• Faruk abi burda yanlış yanlış hiç bir gereksiz konuşuyorsun sana ben Range Rover araca LPG taktım demedim Yasin usta dedi taktım diye sen bana geldin ben sana anlattım Yasin usta nın yanında hatırla beraber görüşüyordunuz ben kendisine bu kitin takılacağını söyledim fiyatı tankı özel istedin ben fiyat ve o konuda karışmam Yasin usta ilke anlaşırsınız dedim hatırla sonra aracında olan durumları sana söyledim ben senin araca montajdan 10. Gün sonra oradan ayrıldım. Seni Recep ile ben tanıştırdım senin mağdur olmaman için hatırla bizzat götürdüm seni ilgilendim ve sana herşeyi anlattım burda yok yusuf koparan şöyle böyle demen yakışmaz ben oranın sahibi değilim sadece 3.ay çalışmış bir işçiyim araca montaj olalı 1.5 sene olmuş şimdi çıkıyorsun burda beni zan altında bırakıyorsun kendini benim yerime koy sen çalıştığın yerde patronuna herşeyi anlat Şenimi dinler kendi bildiğinimi dinler ben seni Allah'a havale ediyorum hak var rahmet var abi ben zaten rahatsızım önemli bir ameliyat oldum 3.aydır çalışmıyorum emeklilik olacağım bu işide yapmayacağım ben vicdanen rahatım Yasin usta ile senin vicdanını bilemem hakkınızda hayırlısı olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• insan okudukça rahatsız oluyor.''haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır'' sözü geldi aklıma....bir üstadın dediği gibi artık şimdi onlar düşünsün......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dede06 -- 30 Kasım 2016; 11:54:58 >
  • olaylar olaylar olaylar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LPG ve BUJİ seçimi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.