Şimdi Ara

prins silverline , vsı2 farkı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
12.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Wolske_44

Aracım astra a14net motor kodlu 1.4 turbo 140 ps otomatik. Prinsin sitesinde bu bilgileri girdiğinde vsi-2 yi öneriyor; fakat ben bunu aracıma brc sequend 32 taktıktan sonra öğrendim acaba bi sıkıntı olur mu.. Brcyle ilgili çok yazı okudum bir tanesinde bile demiyo ki şu motora şu kit uygundur diye.. Klasik düz motorada uyar diyorlar turbo motorada uyar diyorlar çok fazla bilgi kirliliği var.. Yok mu bizi bu konuda aydınlatacak.. Lütfen deneyimlemiş kişiler yanda ustalarımız cevap versin bir arkadaşımda şöyleydi gibi cümlelerden tiksindim artık. Saygılar iyi akşamlar herkese

Hocam ben 2011 1.4 turbo arabama brc turbo kit taktirmistim.şimdiki 2012 1.4 turbo buna prins vs2 valvecare taktirdim.öyle o arabaya şu kit diye birşey yok .astra 1.4 turbo ya prins vsi2 -brc -landirenzo bunlar uyuyor .sorun yok .siz en iyisini yapmışsınız tamam prins kit olarak enjektor olarak piyasada 1 numara ama servis destek anlamında son numara .1 ay once prins merk3zi aradım kayıt oluşturdu sizi arayacaklar dedi hala arayan yok.Brc destek anlamında 1 numara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayrıca prins in sitesine girerseniz tabiki prins vsi 2 önerir. Prins sitesine bilgilerinizı girince atıker brc landirenzo önermemesi gayet normal

• quote:

Orijinalden alıntı: iyo

Ayrıca prins in sitesine girerseniz tabiki prins vsi 2 önerir. Prins sitesine bilgilerinizı girince atıker brc landirenzo önermemesi gayet normal

O anlamda söylemedim.. Yani neden Brc aynı uygulamayı yapmıyor. Bak yukarda Yusuf prins yazan abimiz prinsin turbo map sensörünü hangi enjektör olacağını belirtmiş. Brc de hangi enjektörün ne özelliği var hangi regülatör kullanılacak öğrenmek için işi gücü bırak araştırma yap :/ Malatya gibi bir yerde o kadar cahil esnaf varki insan güvenemediği için al abi sen bilirsin takacağını diyemiyorum. O kadar enterasan şeyler söylüyorlarki mecburen öğrenmek zorunda kalıyorsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: YUSUFPRİNSİZMİR

Merhabalar aracınız Prins kit olsa idi Vsi2 Turbolu MAP sensörlü 63cc khein enjektör idi bilginiz olsun

Teşekkürler Yusuf Bey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolske_44

quote:

Orijinalden alıntı: iyo

Ayrıca prins in sitesine girerseniz tabiki prins vsi 2 önerir. Prins sitesine bilgilerinizı girince atıker brc landirenzo önermemesi gayet normal

O anlamda söylemedim.. Yani neden Brc aynı uygulamayı yapmıyor. Bak yukarda Yusuf prins yazan abimiz prinsin turbo map sensörünü hangi enjektör olacağını belirtmiş. Brc de hangi enjektörün ne özelliği var hangi regülatör kullanılacak öğrenmek için işi gücü bırak araştırma yap :/ Malatya gibi bir yerde o kadar cahil esnaf varki insan güvenemediği için al abi sen bilirsin takacağını diyemiyorum. O kadar enterasan şeyler söylüyorlarki mecburen öğrenmek zorunda kalıyorsun :)

Hocam hayırlı olsun .İyi bi usta bulup taktirin.usta iyiyse sorun Olmaz

• Ben teşekkür ediyorum sizlere değerli yorumlarınız için Yusuf koparan izmir 05355595572

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.