Şimdi Ara

prins silverline , vsı2 farkı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
12.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracım mondeo son kasalardan 1.6 ti-vct motor , motorun hasas olmasından dolayı iyi bir kit aramaktayım şimdiye kadar bana tavsiye edilen markalar prins , brc oldu .
    Görüştüğüm bir lpg ustası silverline ve vsı2 sistemi arasındaki farkın sadece khein enjektör olduğunu söyledi bende prinsin kendi sistesinden biraz inceleme yaptım ve bazı parçaların vsı2 de daha üstüm olduğu gözüme çarptı eğer yanılıyorsam beni düzeltin.

Birde silverline ve brc arasında kaldım 300 tl fiyat farkı var aralarında bu 300 lira farkı hakedecek bir üstünlük varmı silverlineda veya tamamen markayamı veriyoruz o parayı ...

• quote:

Orijinalden alıntı: cagdas_133

Aracım mondeo son kasalardan 1.6 ti-vct motor , motorun hasas olmasından dolayı iyi bir kit aramaktayım şimdiye kadar bana tavsiye edilen markalar prins , brc oldu .
    Görüştüğüm bir lpg ustası silverline ve vsı2 sistemi arasındaki farkın sadece khein enjektör olduğunu söyledi bende prinsin kendi sistesinden biraz inceleme yaptım ve bazı parçaların vsı2 de daha üstüm olduğu gözüme çarptı eğer yanılıyorsam beni düzeltin.

Birde silverline ve brc arasında kaldım 300 tl fiyat farkı var aralarında bu 300 lira farkı hakedecek bir üstünlük varmı silverlineda veya tamamen markayamı veriyoruz o parayı ...

Bence kesinlikle Prins, Prins kullanıcısı olarak tavsiye ederim. Khein enjektör bence diğerleri ile mukayese bile edilemeyecek kadar iyi. Silver Line enjektör de kullanılabilir ama bütçen uygunsa khein al. Bir de bu işe sadece enjektör olarak bakma diğer ekipmanlar da çok önemli. Ama en önemlisi iyi bir usta bulman lazım. İstanbul'daysan avrupa yakasında ayotogaz var, işlerini çok iyi yapıyorlar.

• paliogo P kullanıcısına yanıt
    Ankaradayım malesef Usta konusunda problem yaşayacağımı düşünmüyorum aslında .khein enjektörlü olan 500 lira daha fazla beni biraz aşıyor açıkcası , ben silverlina nın brc my 11 den teknik olarak daha üstün olup olmadığını merak ediyorum birde brc çok sesli çalışıyor silverlineda nasıl ses onuda merak ediyorum.
  • Bence keihin enjektörlü kitMTM'e bakın, ithalatçısıda Ankara'da.
  • quote:

Aracım mondeo son kasalardan 1.6 ti-vct motor , motorun hasas olmasından dolayı iyi bir kit aramaktayım şimdiye kadar bana tavsiye edilen markalar prins , brc oldu .

merhaba iki ürün arsındaki tek fark enjektördür görüşmüş olduğunuz ustalar doğru söylemişler .prins aksam kalitesi olarak en iyisi diyebilriz .enjektör sesi yok denecek kadar azdır . içiniz rahat silverline dönüşümü yaptırabilirisniz .

• Ustam şimdi bu silverlineda kullanılan enjektörler selenoıd valfli mi dir yoksa, khein enjektörle aynı yapıdamıdır.
  • quote:

Ustam şimdi bu silverlineda kullanılan enjektörler selenoıd valfli mi dir yoksa, khein enjektörle aynı yapıdamıdır.

prins enjektörü elektronik enjektördür valf tipi pistonlu yapıdaki enjektörlerle kesinlikle karıştırılamaz ,bir çok defa dile egeritdiğimiz gibi keihin enjektörden sonra her anlamda yine en iyi enjektördür .

selamlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PRİNS TECHNOMAX
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Prins bu işin en iyilerinden biridir. Yalnız şuna bakılmalı, montaj yapılacak araç için, buna gerek var mı? İhtiyacınızı karşılayacak açma-kapama hızı yüksek enjektör kullanan daha ekonomik kitler fazlasıyla işinizi görür. Ama biraz ismi olsun, prestij olsun, para sorun değil diyorsanız prins...
    Bu arada montajda işçilik çok önemli. Kötü işçilikle hangi kit olursa olsun verim alamazsınız.
  • Merhabalar,

2010 Fiesta 1.4 Titanium aracıma Prins lpg kiti taktırmayı düşünüyorum. Anadolu yakasında tavsiye edeceğiniz bayi var mı acaba? Teşekkürler.
  • aracıma prins silverline taktırdım çekişte 3-4 bg fark etmiştir tahminim ,90 liraya depoyu fulledim benzinden 100 liraya çeyrek depo doluyodu bu haz bile yetti bana =)
  • sönmez usta-yıldız otogaz kullanıcısına yanıt
    1.4 Turbo Insignia için silverline modeli takılabiliyor mu?

Yoksa VSI sistem mi tercih edilmeli?
  • cagdas_133 C kullanıcısına yanıt
    Prins silverline komple prinstir. Anahtarindan eküye regülatörden aklına gelen tüm parçalar prins firmasının ürettiği en kaliteli parçalardır. Tercihiniz şu yönde olmalı Araç turbo ise khein enjektör yok atmosferik ise prins enjektòr.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doenitz

Prins silverline komple prinstir. Anahtarindan eküye regülatörden aklına gelen tüm parçalar prins firmasının ürettiği en kaliteli parçalardır. Tercihiniz şu yönde olmalı Araç turbo ise khein enjektör yok atmosferik ise prins enjektòr.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: altrea

1.4 Turbo Insignia için silverline modeli takılabiliyor mu?

Yoksa VSI sistem mi tercih edilmeli?

turbo araçlarda tercihimiz kesinlikle vsı 2 olmalı silverline ve vsı 2 arasında zaten tek fark enjektördür . turbo araçların enjeksiyon milisaniyeleri çok düşük olduğu için tercihimiz keihin dir .

selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: doenitz

Mesela 1.4 turbo 140 hp, 2.0 atmosferik 140 hp, ne farki var enjektor anlaminda?

İkiside dusuk omajli hizli tip enjektor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murataycicek -- 8 Ağustos 2015; 14:41:30 >
  • Merhabalar Ford focus 2012 ti cvt yeni kasa için, brc my 11 sequent 32, iletilmesinden prince silver line ve prince vsi arasında ne fark var. Hangisi uyumlu neyi niye tavsiye edersiniz yardımcı olabilecek var mi

• Metalurjist19 kullanıcısına yanıt
    Mondeo 1.6 ti vct 125 bg aracım var.
    Brc my 11 var corum da özencler otogazda taktırdım.
    Çok memnunum.Corum lu değilim arabayı ordan almıştım.Uzun araştırmalarım ozencler e yönlendirdi

İyi,tecrübeli bu araca aşina bir yerde montaj yaptırın.
    Önemli olan ustalık bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soner76 -- 7 Mayıs 2016; 11:47:39 >
  • Metalurjist19 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar efendim bence aracımıza Prins sıılvırlıne gayet başarılı olacaktır çok uyguladığımız bir araçdır hayırlı olsun hertürlü teknik konuda bana ulaşabilirsiniz Yusuf Koparan İzmir 05355595572

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracım astra a14net motor kodlu 1.4 turbo 140 ps otomatik. Prinsin sitesinde bu bilgileri girdiğinde vsi-2 yi öneriyor; fakat ben bunu aracıma brc sequend 32 taktıktan sonra öğrendim acaba bi sıkıntı olur mu.. Brcyle ilgili çok yazı okudum bir tanesinde bile demiyo ki şu motora şu kit uygundur diye.. Klasik düz motorada uyar diyorlar turbo motorada uyar diyorlar çok fazla bilgi kirliliği var.. Yok mu bizi bu konuda aydınlatacak.. Lütfen deneyimlemiş kişiler yanda ustalarımız cevap versin bir arkadaşımda şöyleydi gibi cümlelerden tiksindim artık. Saygılar iyi akşamlar herkese

• Merhabalar aracınız Prins kit olsa idi Vsi2 Turbolu MAP sensörlü 63cc khein enjektör idi bilginiz olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.