Şimdi Ara

PRİNS TÜP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar aracımın sorunu çözüldü teşekkür ederim herkese. O yüzden düzeltmek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bymath6060 -- 23 Eylül 2024; 13:7:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MERHABA
    öncelikle geçmiş olsun. hangi bölgedesiniz size yardımcı olmak isteriz.
    bizimle irtibata geçerseniz, aracınızın sorunlarını çözmek isteriz.

info@çetinsayotogaz.com
    not: prins akdeniz bölge distributoru
    istanbul anadolu yakası
  • anladığımız kadarıyla bu montaj 4a mühendislikte yapılmış. hiç uzaktan bağlantı yapılarak ayarlanmaya çalışıldı mı?
  • Bymath6060 B kullanıcısına yanıt
    5322723510 ararsanız yardımcı olmaya çalışırız
    özelden yazdım numaranızı kaybettim diye beni ararsanız ya da numaranızı verirsinez oranın distribütörüne numaranız vereceğiz size yardımcı olacaklar.
    ben prins merkeze bildireceğim o zaman çözülür . tabi 5 olmadan yazarsanız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çetinsayotogaz -- 26 Ekim 2018; 16:27:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bymath6060

Bu mesaj silindi.
    tamamen yanlış montaj yapılmış aracınıza anladığım kadarıyla.kusura bakmayın da tokat da bırakın lpg bağlatmayı buji bile değiştirmem ben arabamda.istanbula geliceksin candan mühendisliğe 2 saat de mis gibi kurgularlar tekrardan.sistemi.saat gibi çalışır aracın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BRC-ATİKER FARKLARI
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Aynı araç bendede var ben memnunum Samsun’a yolunuz düşerse alo deyin sizi ustama yönlendireyim hem işçiliğine hemde bilgisine güvenirim tel mim 05066026260

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Sizi gayet iyi anlıyorum maalesef hersey parayı verene kadar parayı aldıktan sonra is bitiyor eğer dediğim gibi Samsun’a gezmeye felan gelirseniz yardımcı olmak isterim yaşadığınız sıkıntıyı gayet iyi anlıyorum bu arada ben LPG ci felan değilim yanlış anlamayın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynı sistemi kendi aracıma taktırdım Candan mühendislik'e. 1 hafta içinde 100₺lik gaz alıp 280 km yol yaptım. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Şuan depoyu tekrar lpg ile doldurdum herhangi bir sorun yok çok şükür. Yukarıdaki arkadaşların söylediği gibi yanlış montajdan kaynaklanıyor olabilir. İstanbula yolunuz düşerse Ümraniye sanayide Candan mühendislik bir uğrayın derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.