KONUYA ÇOK YABANCIYIM.ben teknik olarakta bilğili değilim.prins lpi sistemmi? yoksa farklı mı? fiyat nedir ? lpi ler gibi takılması kolay değil herhalde suzuki jimny aracıma takılır mı? ordu ilindeyim eğer olrsa deneyimlerimi buradan paylaşacağım
PRİNS VSİ NORMAL SIRALI SİSTEMDİR.. PRİNS Dİ : TSİ, FSİ, TFSİ VE BİRKAÇ. MARKADA BULUNAN DİREK ENJEKSİYONLU ARAÇLAR İÇİN ÜRETİLMİŞ SIRALI SİSTEMDİR..PRİNS DLM(DİRECT LİQUİ MAX)BAŞTA DİREK ENJESİYONLU ARAÇLAR VE BİRÇOK SIRALI ARAÇ İÇİN GELİŞTİRİLMİŞ SIVI PÜSKÜRTMEDİR..VİALLE NİN SIVI PÜSKRTMESİYLE FARKLI OLSADA ÇALIŞMA PRENSİPLERİ BİRBİRİNE YAKINDIR.. SUZUKİ JİMNY İÇİN PRİNS VSİ İDEALDİR.. ORDU PRİNS BAYİLERİ Adnan Otomotiv | Ordu Yetkili Kişi : Faruk Keskin Adres : Cumhuriyet Mah. M. Kemal Blv. No: 73 Merkez/Ordu Telefon : 0452 233 26 61 Fax : 0452 233 59 71 E-posta : info@adnanotomotiv.com
Bağlı Olduğu Ana Bayi : Zirve Otogaz Dönüşüm Sistemleri Enerji Otogaz | Ordu Yetkili Kişi : Ümit Pekdemir Adres : Karapınar Mah. 2. San. Sit. 4. Blok Bitişiği No:1/2-Ordu Telefon : 0452 233 12 64 Fax : 0452 233 12 65 E-posta : umitpekdemir28@hotmail.com
Bağlı Olduğu Ana Bayi : Zirve Otogaz Dönüşüm Sistemleri
BAĞLI OLDUKLARI ZİRVE OTOGAZDAN DAHA DETAYLI BİLGİ ALABİLİRSİNİZ..
Bu konuyu canlandırmak istiyorum.Montaj yaptıran arkadaşların son durumu nedir merak ettim doğrusu.
evet bende merak ediyorum ve yakın bir zamanda mitsubishi colt (2009-2012) almak istiyorum yeni kasa olan ve tabiki valve care' i çok merak ediyorum hala merakla yorumlarıda bekliyorum bu arada sayın Sönmez Yıldız sizinde MİTSUBİSHİ COLT hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum fiyat olarakda PRİNS VSI+VALVE CARE ücreti ne kadar olur acaba;?
şimdiden cevaplar ve paylaşım için teşekkür ederim.
evet bende merak ediyorum ve yakın bir zamanda mitsubishi colt (2009-2012) almak istiyorum yeni kasa olan ve tabiki valve care' i çok merak ediyorum hala merakla yorumlarıda bekliyorum bu arada sayın Sönmez Yıldız sizinde MİTSUBİSHİ COLT hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum fiyat olarakda PRİNS VSI+VALVE CARE ücreti ne kadar olur acaba;?
şimdiden cevaplar ve paylaşım için teşekkür ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme