Şimdi Ara

Printer renk sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende canon mg4250 var daha yeni aldım benim sorunum renklerin koyu çıkıyor olması bana ne önerirsiniz.

Printer renk sorunu

orjinal

Printer renk sorunu

test

Printer renk sorunu

orjinal

Printer renk sorunu

test

• quote:

Orijinalden alıntı: Xelanor

arkadaşlar bende canon mg4250 var daha yeni aldım benim sorunum renklerin koyu çıkıyor olması bana ne önerirsiniz.

Printer renk sorunu

orjinal

Printer renk sorunu

test

Printer renk sorunu

orjinal

Printer renk sorunu

test

yazırma işlemini hangi program yardımı ile yapıyorsunuz? a4 kağıdımı kullanıyorsunuz yoksa foto kağıdımı?

• ilk fotoğraftakinde a4 ikincisinde a5 kağıda bastım. program kullanmıyorum direkt adobe reader pdf dosyasından basıyorum ayrıca fotoğraf kağıdına bastığımdada biraz koyu çıktı örneğin 2.resimde görüldüğü gibi turkuaz açık mavi gibi renkler koyu mavi çıktı
  • canon image garden programı ile basmayı bir deneseniz? işletim sisteminiz windows 7 mi bu arada?
  • evet windows 7 fakat image gardenla pdf nasıl basıcam bende yüklü ama sadece fotoğraf basılıyor onda şimdi tekrar denedim pdf te baskı yaptım baskı kalitesini yüksek yaptım hiç birşey değişmedi hala çok koyu basıyor.
  • Xelanor X kullanıcısına yanıt
    Fotoğraf baskısını fotokopi kağıdına bastığınızda renkleri birebir alamayabilirsiniz. turkuaz renginin 1.hamurda mavi çıkması anormal değil. Yazdırma işlemi yaparken kağıt türü seçimine dikkat ediyor musunuz. Düz kağıt yerine fotoğraf kağıdı seçerseniz bu tür renk kaymaları ve koyuluklar olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OCP Türkiye

Fotoğraf baskısını fotokopi kağıdına bastığınızda renkleri birebir alamayabilirsiniz. turkuaz renginin 1.hamurda mavi çıkması anormal değil. Yazdırma işlemi yaparken kağıt türü seçimine dikkat ediyor musunuz. Düz kağıt yerine fotoğraf kağıdı seçerseniz bu tür renk kaymaları ve koyuluklar olabilir.

sorun sadece fotoğrafta değil normal bir pdf dosyasından a4 kağıdına aldığım baskılardada sorun var canlı renkler koyu çıkıyor. çok açık bi sarı koyu sarı çıkıyor veya kırmızı aynı şekilde. bunun mürekkep kalitesiyle ilgisi olabilirmi yoksa normalmidir. resimde yeni örnekler var bugün aldığım çıktılardaki renk farklılıkları.

Printer renk sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xelanor -- 22 Mart 2014; 21:49:37 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Xelanor X kullanıcısına yanıt
    pardon hocam muadil mürekkep mi bu?
  • quote:

CTRL+P tuşlarına basarak RESİM YAZDIR dediğinizde
    sağ altta seçenekler,
    Renk yönetimi,
    Gelişmiş
    sol en altta, SİSTEM VARSAYILANINI DEĞİŞTİR
    EKRan Yazan yere tıklayın
    Yazıcıyı seç, otomatik olan yere tıklayın, ELLE olanı işaretleyin
    ICC profilleri 2005 olanı seçin,
    varsayılan profil ayarla'yı tıklayın
    KAPAT, KAPAT,, yazdırma ekranına geri dönecek
    sonra,,
    Seçenekler, Yazıcı özellikleri, Sayfa Yapısı,
    en altta Varsayılanları Tıklayın
    tamam deyip yazdırın
  • civalı sokak lambası C kullanıcısına yanıt
    hiç bir fark olmadı. pdf baskı ayarlarından renk/yoğunluğu el ile ayarladım camgöbeği/eflatun/sarı yı -50 +50 yaparak test bastırdım en ufak bir değişiklik olmadı.turkuaz koyu mavi çıkıyor...
  • mürekkepler orijinal mi? muadil mi?
  • Kağıttan kaynaklanıyordur. Benim aklıma başka birşey gelmiyor.
  • ben makinayı bitmeyen kartuş depolu aldım mürekkepler SANZIO SMARTINK miş.

a4,a5, 10*15 fotoğraf kağıdıylada denedim sorun değişmiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.