Şimdi Ara

Priorin Şampuan 3 Al 2 Öde (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
3.813
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazı arkadaşlar kullanmadiklari bilmedikleri konu hakkinda gerekli gereksiz bir sürü şey yazılmış ben 2 yıl önce kullandım yaklaşık 7 ay, ara verdim dökülme yaşamadım bıraktıktan sonra 3 ay önce tekrar başladım yaz kış dokulmelerinden dolayi ve hala kullanıyorum Eczanede satılıyor ürün 34 tl dir bu fiyat cok iyi birazdan 5 tane alicam kimi yok hamilelik yok bitkisel değil vs. yorum yapıp ortamı germiş gereksiz alicak olan zaten alır bilen kacirmaz bu fiyati

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslantepeli

Bazı arkadaşlar kullanmadiklari bilmedikleri konu hakkinda gerekli gereksiz bir sürü şey yazılmış ben 2 yıl önce kullandım yaklaşık 7 ay, ara verdim dökülme yaşamadım bıraktıktan sonra 3 ay önce tekrar başladım yaz kış dokulmelerinden dolayi ve hala kullanıyorum Eczanede satılıyor ürün 34 tl dir bu fiyat cok iyi birazdan 5 tane alicam kimi yok hamilelik yok bitkisel değil vs. yorum yapıp ortamı germiş gereksiz alicak olan zaten alır bilen kacirmaz bu fiyati

5 az gelir 10 al sütlaç yapıp komşulara dağıt. konuyu sonradan gören arkadaşlar sövünce hayrına yaptım dersin
  • sioux kullanıcısına yanıt
    üye profiline bakıcaktım normal yaşın kaçmış diye zeka yaşın ile örtüşüyormu diye de malesef profilin kapalı ama belliki ortaokullu felansın senle muhattap olmam :)
  • quote:

üye profiline bakıcaktım normal yaşın kaçmış diye zeka yaşın ile örtüşüyormu diye de malesef profilin kapalı ama belliki ortaokullu felansın senle muhattap olmam :)

Senin profilinde kapalı kardeş :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • exponent kullanıcısına yanıt
    doğru kardeşim kapalı ama ben gidipte başkasının yazdıklarına saçma sapan gereksizce yorumlar yazmıyorum
  • Arkadaşlar bilgisiliğmi affedin ama baktım göremedim 40 yaş üstü için uygun mudur ?
    Amcam için düşünüyorum çok dökülüyor saçları yani ürün psikoloik etkide kalsım istemiyorum .
    Bilgili arkadaşların vereceği bilgiler için şimdiden teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: netten

Arkadaşlar bilgisiliğmi affedin ama baktım göremedim 40 yaş üstü için uygun mudur ?
    Amcam için düşünüyorum çok dökülüyor saçları yani ürün psikoloik etkide kalsım istemiyorum .
    Bilgili arkadaşların vereceği bilgiler için şimdiden teşekkür ederim

@netten Hocam biraz daha paraya kıyıp vichy var ondan öneririm pm den detaylı bilgi verebilirim isterseniz ... Ama bu da uygundur ...
  • 5 TL indirim Sepet Kuponu 5,00 TL (33,00 TL üzeri için) 14/11/2013 - 31/12/2013 22 n11.com
    bu kuponlada daha iyi hale getirilebilir
  • Sinire iyi gelmiyomuş burdan okuduğum kadarıyla

• 11/2014 şampuanların son kullanma tarihide.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yebozkurt

5 6 aydır kullanıyorum eczaneden alıyorum 34 e sac dökülmesine mecidefendi sarımsak felan kullandım sonuç alamadım ama bu üründen cok iyi sonuç aldım çok memnunum bu ürünün hapida var ikisini bir kullanıyorum çok memnunum kullananlarbilir az çok

Hocam çok pardon ama böyle adı sanı duyulmamış şampuanı kullanma riskine girmenize birşey diyemem ancak hapını kullanmak çok büyük bir risktir. Boşu boşuna sağlığınızı riske etmeyin bence. Bu tür ilaçlar kullanıp çok büyük rahatsızlıklarla karşılaşabilirsiniz. Eczanede satılıyo olması bile önemli değil önemli olan doktorun tavsiye etmesi. Komple felce kadar her türlü rahatsızlığa sebep olabilir. Sizden ricam bırakın böyle bilinmedik ilaçlar hele ki ağız yoluyla kesinlikle kullanmayın. İyi günler.

• gunaydinbahadir G kullanıcısına yanıt
    Adi sani duyulmamis demişsin hocam bence saç dokulme problemi yasamamissin kafama göre gidip almadım doktor tavsiyesi ve etrafimda kullananlarin tavsiyesi üzerine aldım kaldiki kafama göre zaten ilaç kullanmaya karşıyım

• Daha önce bioxcin , sebamed kullanmış biri olarak bu ürünü denemeye karar verdim. Fakat yağlı , kuru ve normal saçlar için çeşitleri var. Saçımızın hangi kategoriye girdiğini nasıl anlayabiliriz dostlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yebozkurt

Adi sani duyulmamis demişsin hocam bence saç dokulme problemi yasamamissin kafama göre gidip almadım doktor tavsiyesi ve etrafimda kullananlarin tavsiyesi üzerine aldım kaldiki kafama göre zaten ilaç kullanmaya karşıyım

Doktor tavsiyesiyse söyleyecek bişeyim yok zaten hocam. İyi günlerde kullanın. Ben de de saçlar gidik ya o problem çözülmüyo ne yazık ki ektirecez galiba sonunda. Ben de tresan ısırgan otlu şampuan kullanıyorum bitkisel. Ancak o da sivilce yaptı alın bölgesinde yeni bişeyler denemek istiyorum bende. Kerastase iyi diyolar. Bakacam artık.
  • gunaydinbahadir G kullanıcısına yanıt
    Ektirmek son çözüm hocam inşallah halledersin problemi ben hallettim bioksin falanda kullandım kepeklenme yaptı bıraktıktan sonra dökülme de yaptı bunda öyle bir problem yaşamadım çok şükür

• Teşekkürler arkadaşlar, sonunda anlayan birileri çıkmış beni..
    Birilerinden özür mesajı beklerdim

• 4KiLL! kullanıcısına yanıt
    Hocam söyle söyliyim eger saçlarınızı 2 3 gün yikamayinca yağlanma olmuyorsa kuru saca sahipsiniz diye biliyorum ama satıcıya mesaj atarak öğrenebilirsiniz o satıyor ürünü daha iyi bilir bizden

• Devamlı kullanacaksanız başlayın işe yarıyor, marketlerde satılan şampuanlarla kıyaslanamaz.

Ben bir sene kullandım, yanlız üretim farklılığından mıdır bilmiyorum sonraları saçımı çok kurutmaya başladı saman gibi oldu saçlarım.

Bıraktım ve bonacure anti hair loss kullanmaya başladım ve onuda tavsiye ederim.

• Fantasticoo kullanıcısına yanıt
    Saman gibi yaptı demişsiniz acaba sürekli kullanım dan dolayi(haftada hergün) vs den mi oldu bilginiz var mı

• quote:

Saman gibi yaptı demişsiniz acaba sürekli kullanım dan dolayi(haftada hergün) vs den mi oldu bilginiz var mı

hocam gayet memnundum ama dediğim gibi bitirdikten sonra farklı bir yerden aldım(eczanemizde.com) yine böyle 3 lü paket idi. Ama sanki aynı şampuan değildi aynı etkiyi alamamaya başladım, aşırı bi kuruluk vardı yıkadıktan sonra, ben zaten sık kullanmam. ondan dolayı değil.

sahte olma ihtimalide yok, ben üretim farklılığına bağladım malum her üretim birbirini tutmayabilir.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.