Şimdi Ara

Priorin Şampuan 3 Al 2 Öde (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
3.813
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    anladım hocam saolasın bilgi verdigin için
  • alıcak arkadaş varsa elimde kozmetikte geçerli hediye çeki var bedavadan veriyorum forumda 200 tl de 33 tl cok daha ucuza alabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusbozkurt44 -- 9 Aralık 2013; 18:21:11 >
  • bu urunu bayer firmasında çalıştım tanıtımını yaptım ancak çok başarısız olduğunu düşünüyorum hempahahllı ve kullanmayı bıraktıgınızda dokulmemler belkide 2 katı olarak geri donuyor.bence paranızı cope atmayın derim
  • therapyy kullanıcısına yanıt
    ben bugun sipariş verdim kullananların %90 ı memnun iken siz çalışan olarak markayı kötülemeniz aklıma işten cıkartılma ihtimalini getirdi tanıtımını yaptım diyorsunuz kullandınız mı herkes ayrı kafadan bir yorum yapıyor da yok hamileler kullanamaz yok çok başarılı yok dandik paranızı çöpe atmayın tarzında bu işin doğrusu %90 lık kesim mi %10 luk kesim mi eczaneci arkadaşım var sipariş vermeden onu aradım şuan piyasada ki en güçlü ve en etkili ürün olduğunu söyledi ve fiyatının da çok iyi olduğunu söyledi bu işin doğrusu ne acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: yebozkurt

34+34+34=102 tl yerine 55 tl

4 adet alsak çeklerle 120tlye gelir. adeti 30 tl 120 tlye 12 shampooo adeti 10a gelir cok ta iyi. bu arada market kategorisinde geçer mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzGüR-LüK -- 9 Aralık 2013; 21:07:41 >
  • ÖzGüR-LüK kullanıcısına yanıt
    4 tane alsan hocam

55,90*4=223,6-33=190,6 TL yapar Enpara ile alırsan 190,6*0,20-38,12=152,48 yapar 12 tanesi adet fiyatını da 12.70 e almış olursun ben öyle yaptım eğer alıcaksan çek var verebilirim çoğu arkadaşa verdim ücretsiz veriyorum forumda yüksek cekler ile tabi cok daha ucuza alınabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusbozkurt44 -- 9 Aralık 2013; 21:12:01 >
  • quote:

4 tane alsan hocam

55,90*4=223,6-33=190,6 TL yapar Enpara ile alırsan 190,6*0,20-38,12=152,48 yapar 12 tanesi adet fiyatını da 12.70 e almış olursun ben öyle yaptım eğer alıcaksan çek var verebilirim çoğu arkadaşa verdim ücretsiz veriyorum forumda yüksek cekler ile tabi cok daha ucuza alınabilir

ben 100luk cekten bahsetmıstım. 100e falan gelır herhalde hesaplamadım.
  • Üürnler kargoya verilid hadi bakalım hayırlısı :) Bakalım millet beğenecek mi :) bende aldım bir yakınıma görünce ama bakalım 3 ay sonra dökülür olay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baltacifatih -- 9 Aralık 2013; 23:52:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslantepeli

ben bugun sipariş verdim kullananların %90 ı memnun iken siz çalışan olarak markayı kötülemeniz aklıma işten cıkartılma ihtimalini getirdi tanıtımını yaptım diyorsunuz kullandınız mı herkes ayrı kafadan bir yorum yapıyor da yok hamileler kullanamaz yok çok başarılı yok dandik paranızı çöpe atmayın tarzında bu işin doğrusu %90 lık kesim mi %10 luk kesim mi eczaneci arkadaşım var sipariş vermeden onu aradım şuan piyasada ki en güçlü ve en etkili ürün olduğunu söyledi ve fiyatının da çok iyi olduğunu söyledi bu işin doğrusu ne acaba

yok ya ben firmadan kendim ayrılmıştım,firmanın stratejısı bayanlarda daha cok satılması yonundeydi.erkek tipi sac dokulmesi alopesia diyoruz.bu tip dokulmede erkeklerde bir çeşit hormon etkisi testesteron biliyordur herkes ,etkisi yok denecek kadar az dı erkek tip sac dokulmesinde daha cok minoxil yada direk testesterona etki eden bir urun mesela propecia (finasterid)gibi urun kullanılması daha etkindir ancak propeciada erkeklikle istenmeyen yan etkiler görülebiliyor.kendi düşüncem erkek tip sac dokulmesinde neredeyse hiçbir sampuanın etkisi yok ancak korumaya yonelik oda içerisindeki biotin yada darı ektresi vs gibi guclendiri madde koyuyorlar ama zaten hormon doktugu için erkek tip dokülmede etkisini gösteremiyor ,bayanlar için olabilir ama erkekler için bence gereksiz.tabi müşteri ,eczacı dr vekendi görüşlerimin cogu bu yonde ama tabiki size kalmış ,Özellikle ilaç firmaları yada bu gibi firmalar özguven önemli nereden muşteriyi kazanabiliriz dusuncesiyle ,musterilerde ozguven ve toplum kaygısı vs gibi nedenlerle pahallı olsada bi çözüm diye alıyorlar.sorunuz olursa memnuniytle cevaplayabilirim sac dokulmesiyle ilgili

• quote:

Orijinalden alıntı: tanerden

Arkadaşlar bu ürünü zamanında bayerde çalışan biri oalrak söylüyorum. Etkisi çok zayıf ve kullanımı kesildiğinde saçlar gene dökülmeye devam ediyor.1 kutu kullanmak yetmiyor mutlaka çok sayıda kutu kullanmanız gerekiyor. Tam bitkisel değildir yani hamileler falan kullanamaz. Kullanılır ibaresi yoktur. Paranızı boşuna çöpe atmayın , sadece bir dost tavsiyesi arkadaşlar, son tercih sizindir. Sevgiler.

Siz hangi sampuani onerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaş dediklerinde tamamen haklı aslında içeriğinde minoxidil yok. ama bioxcin de de yok. kullanıcı yorumlarına göre aldık ve yorumların çoğu kadın.

bu arada hiç araştırmdan aldım. kazık da yemişiz hani. geçen şubat ayında 3 tanesine 46 lira vermiş.

http://nilsulinindunyasi.blogspot.com/2013/02/eczanemizdecom-alisverisi-priorin.html
  • herkes farklı söylüyor iyi bir şampuan bence ... :( Ama çalışan da var eve bende duydun dokuldugunu ama ne olacak bu iş boyle ?
  • sioux kullanıcısına yanıt
    Ben Totelde 3 4 sene kullan dim hayatımda hiç 3 tanesini ne o fiyata gördüm nede aldım sahtedir % 90 şu ana kadar aldığım en ucuz fiyat bu

• Kullanmıstım zamanında hıc ıse yaramadı sımdı dfn garlı kullanıyorum 10 numara
  • quote:

Ben Totelde 3 4 sene kullan dim hayatımda hiç 3 tanesini ne o fiyata gördüm nede aldım sahtedir % 90 şu ana kadar aldığım en ucuz fiyat bu

Sen cek kullandın galiba bir de enpara 25 tl ye geldi di me:))))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • baltacifatih kullanıcısına yanıt
    Evet 200 tl de 33 tl cek kullandim bi de enpara çok iyi fiyata aldım

• umutkop U kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım valla ben 5 sene bu ürünü çalıştım ve sonuçlarını gördüm . Ve tabi dogal olarak benzer ürünleri de uzaktan takip etmiş oldum. Benim şahsi fikrim dogal yani saçı besleyen maddeleri kullamanızı öneririm. Priorin şampuanın yeterli olacağını düşünmüyorum. Kaliteli bir şampuan ve iyi bir beslenme ile saç dökülmesi durdurulabilir. Fakat genetik dökülmenin malesef çözümü yok arkadaşlar. Onun için bu tip şeylere para öderken birkez daha düşünün lütfen...iyi akşamlar, saygılar.
  • fake üye mesajı dolu hiç şaşırmadım. zaten işe yarasa herkes duyardı bilirdi inanmayın hem paranıza hem saçınıza yazık.
  • 59,90 a çıkmış fiyat

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 gündür kullanıyorum şimdiye kadar çok memnunum saçlarımı yıkayınca elime geliyordu saç teli gelmiyor artık bu kadar çabuk sonuç alacağım aklıma gelmezdi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.