Şimdi Ara

Prison Break (2005-2009 / 2017) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.950
Cevap
114
Favori
610.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Legolas

arkadaşlar sezon 2 episode 1 dehşet bişey yaa. imkanı olan netten çekiversin. altyazı faux sağolsun divxplanete anında göndermiş

valla uçak pistinin ordan nasıl kaçmışlar göstermedi geçiştrmşler ama hani biri ölüyo ya(kim sölemiyim izlemeyenler var ) yazık oluyor valla
  • yeni yayın döneminde CNBC-e de yok.galiba yine sezon sonunda yayınlayacaklar.öyle bir diziki meraktan çatlatır adamı.bu dizi 2 sezon mu sürecek bilen var mı?
  • umarım eylül'de başlar hemen başlatmazlarsa olay çıkaracağım zatenbu ne kardeşim millet ABD'de kaçıncı sezonu izliyor biz burda kaçıncı sezonu izliyoruz.. 2 sezon süreceğini sanmam ama artık konu kalmadı diye düşünüyorum,yakalanırlarsa monoton olur bayağı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heathen -- 24 Ağustos 2006; 3:01:01 >
  • nerden indiriyorsun? söylermisin..
    quote:

Orjinalden alıntı: Legolas

arkadaşlar sezon 2 episode 1 dehşet bişey yaa. imkanı olan netten çekiversin. altyazı faux sağolsun divxplanete anında göndermiş
  • Nerden indiriyorsunuz söylermisiniz. Bir türlü bulamadım.
    quote:

Orjinalden alıntı: tracy

forumda dizi sunmak serbestse yeni swzon ilk bölümü verebilirim
  • bear share programını kullanan varsa "prison break 2.season manhunt" yazarak bulabilirsiniz hakikaten mükemmel bi bölüm
  • bugün emuleden indirdim ve syrettim, olağanüstüydü
  • 2. sezon biraz daha sönük geçer diye düşünüyordum, galiba michael'in dehasını küçümsemişim, harika bölümler bizi bekliyor.
  • rapid yada başka bir linkten indirilebiliyormu bilen varmıııı????
  • evt ya 2. sezon ilk bölümü biri hayrına rapide atıp link verse olmaz mı yaa, eylüle kadar nsl beklerim ben (yasak değilse tabi )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Déstiny -- 24 Ağustos 2006; 23:09:29 >
  • yaw ama reklamlarda sonbaharda prison break war denmiyordu,bunlar yine sezon finaline yakın werirlerse nolcak?kesin öyle yapacaklar arkadaşlar siz şimdiden indirmeye başlayın derim ben sağlama alalım yani
  • yaw uykusuz kaldım,bilgisayarın başında bekledim, bölüm geldi içinde sadece bu yazıyor: dowland video codec to play this movie at VideoCodecSpot.com tam 5 saat 2 dakika bekledim yani.içimden şimdi bilgisayarı alıp parçalamak geliyor
  • hakikaten müthiş olucak gibi yeni sezon . ama yeni gelen ajan baya işi karıştırıcak gibi .salı günü diğer bölüm elimizde olur inş.
  • walla yeni ajan manyak bişi ya. scofield bile şaşırdı walla. hakikaten o ölen arkadaşa yazık oluyo
  • arkadaşlar bu dizinin yayın saatleri ne zaman. tekrarları çıkıyor geceleri yeni yayın dönemi ne zaman başlıyor
  • dün cnbce de dizinin 15. bölümü yayınlanmıştı (tekrarı) bugün izledim tekrar başa dönmüş dizi. 1. bölümden başladılar yayınlamaya.bilgisi olan varmı dizinin yayın akışı hakkında.hiç olmazsa 15 den devam etselerdi 24 üncü bölüme kadar ya...
  • evet ya ilk bölümden verdiler niye böyle yaptılar ki ne güzel izliyoduk 15. bölüme gelmişti başa döndü
  • afedersiniz dizi 1. bölüme dönmemiş bu bölümde geçmişe bakış varmış...özür.

DİZİ ÖZETLERİ

1AKJ15 / Brother’s Keeper / 25.08.2006
    Dizinin bu bölümünde, geçmişe uzanılıyor; Michael, Lincoln, Sucre, C-Note, ve T-Bag’in Fox River Hapishanesi’ne nasıl geldiklerine göz atılıyor ve Sara’nın orada çalışmaya başladığı ilk günlere dönülüyor.
  • pardon o zaman ya ama barii bölümün herhangi bir yerinde bunu belli eden bi işaret olsa
  • eskiye döndüler bu günkü bölümde
    ölücem heyecandan ya
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.